|
Superonline ve Vodafone Kablo
-
-
Superonline üzerinden Vodafone'mi kullanıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 31 Aralık 2024; 18:3:31 > -
Süperonline nın kendisine ve alt yapısı üzerinden hizmet alma kesinlikle pişman olursun bak şaka yapmıyorum abartmıyorum
Verdiğin paranın karşılığını alamazsın doğru düzgün hızmet alamazsın verdikleri hizmeti tam anlamıyla kullanmak için vpn gibi şeyler kullanmak zorunda kalırsın
En basiti bu forumda Süperonline kategorisindeki açılan konu başlıklarına ve yazılanlara bak anlarsın -
-
Vallahi 2 yıldır kullanıyorum şu dandik Vodafone Fiber kablosu dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım -
Çoğu kişilerde sorunların farkında değil
YouTube video film instagram gibi basit kullanımlarda çok anlaşılmıyor zaten bazı şeylerin ters gittiğini online oyunlarda anlaşılıyor mesela -
Kablo çeken ekibin elindeki Superonline kablosu bitince, Vodafone kablosunu kullanması işgüzarlığı olmuş hocam.
Eğer kabloda bir problem yoksa kırılma falan olmuyorsa çok bir fark yaratmaz. Yeniden kablo çekilsin derseniz eğer Superonline masraf çıkarır büyük ihtimal.
-
Maalesef… Biraz da olsa sorun yaratıyor kablo sürekli kırıldığından dolayı yeni uç takıyorlar ve dolayısıyla kablo kısalıyor. Yakında prizin dibinde kalacak bir daha da fiber internet kullanamayacağım. -
Kablo ucu yenilemeye Superonline teknik servisi geldiğinde söyleyin hocam aynı kablo yolundan yeni kablo çeksin size. Önceden kablo çekili olduğu için işlem uzun sürmez.
Bir de sürekli kırılıyorsa yanılmıyorsam eğer, Superonline aylık 3 veya 5 defa ücretsiz onarım yapıyordu.
-
Peki hocam teşekkür ederim yardımın için. -
Rica ederim hocam pek birşey yapamadık ama. Eğer Superonline ekibi yeni kablo çekemeyiz derlerse de BTK'ya falan şikayet oluşturun hakkınızı arayın.
-
Tamam. İyi akşamlar dilerim. -
Kabloya ek yapılıyor merak etmeyin öyle bir durum olursa ek yapıp uzatırlar.
-
Hocam bir tek sorun o değil ki kablo kaşla göz arası kırılıyor. Eve artık servisin gelmesinden bıktım. (Ama güzel haberim var depoda yaklaşık 30 metre Superonline Fiber kablo tomarı buldum onunla değiştireceğim) -
Hayırlısı olsun hocam zaten obk kablo pahalı bir kablo değil kendiniz elektrikçiden de alabilirsiniz eğer uğraşmak istemiyorsanız teknik ekiplerle vesaire.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X