Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.498
Cevap
88
Favori
324.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba

Eğer modem izin veriyor yada ayara ulaşabilirseniz dns adresini adguard yada nextdns yaparak reklamları engelleyebilirsiniz. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperonline router yerine bir kaç router denedim.Bir kısmı çalıştı bir kısmı da çalışmadı. Vlan olayı her routerde farklı farklı kiminde kapatıyorsunuz kiminde vlan id 1 giriyorsunuz?Neye göre değişiyor?Bunu çözemedim?

ZYXEL EX3301-T0 türk telekom routeri süperonline de kullanabilirmiyim?Denedim ama çalışmadı.

Farklı routerler kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Aralık 2024; 8:4:42 >
  • tp link ex530v superonline'ın router var.. Kablolu olarak 100 mbps ancak alabiliyorum. Superonline sınırlamış mı yoksa bende mi eksik bir şeyler var

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt

Paketiniz nedir? Ben aynı router ile 1000 mbps aboneliğimde 940 mbps alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Aralık 2024; 21:43:3 >
  • https://www.superonline.net/yardim/modemler/tp-link-ex530v uyumlu mesh cihazı/kablosuz menzil genişletici kullanan arkadaş varmı?

• Arkadaşlar superonline ın verdiği modemde wan kullanıcı adı ve şifreyi göremiyorum. Modemin wan ethernet girişi de yok. Kullanıcı adı ve şifreyi öğrenmenin bir yolu var mı acaba? Bu modemi kullanmak istemiyorum

• edi1907 E kullanıcısına yanıt

Modemin altında modeli yazar, onunla birlikte Google da aratın, her modem için rehberi ayrı olabiliyor.

• generateDon kullanıcısına yanıt
    Modem bu hocam… HG8245X6-10
    Hiçbir yerde buna uygun bir şey bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1000 mbps süperonline abonesiyim.Elimde huawei dahili ont li,EX530v,H3600P,H3600 routerler var.Farklı süperonline logolu routerleri deniyorum.Kablolu kablosuz en yüksek ve stabil hızı vereni tespit edip onu kullanacağım. Hangisi hangisi ile kablosuz mesh olabilir?Başarılı olamazsam en son çarede deco mesh cihazı alacağım.2.ci cihazı kablosuz yan odaya koymak istiyorum.
    Bu konuda yardıma ihtiyacım var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 21 Aralık 2024; 18:24:12 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    8245 ler easymesh destekli. Aynı şekilde tplinkte de onemesh desteği olması lazım tplink cihazlar için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Aynı marka model 2 cihaz alıp deneyeceğim.Şu an yok.Deneye deneye başaracağım.

Önceliğim yan odaya sıva altından (uydu prizleri olabilir) kablo çekebilecek işi bilen uygun fiyata yapabilecek usta arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 21 Aralık 2024; 21:49:3 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

ona çengel kullanımı olacağı için ustalar bulaşmaz, hem zor hem de dolandığı yerde uğraştırır. ben kendi evimde ofiste yaptığımız gibi süpürgelik üstü ethernet taşıyıp duvarı delerek hallettim. süpürgelikleriniz kare lakelerdense çok daha şanslısınız içine maket bıçağı ile yuva yapıp ethernet kablosunu süpürgeliğe gömebilirsiniz. açılı süpürgelik var ise kablo kanalı ile taşıyabilirsiniz.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Çok büyük sorunum yok.Bu şekilde de günlük işlerimi fazlasıyla görüyorum.Çengel ile yapacak bulursam yaptırırım Arada antre,vestiyer vs var diğer türlü yapmak mümkün değil.

• Bende de ZTE h3600 var. Kablolu bağlantıda hiç 940ı geçemedim.

Ping değerlerim genelde 3-5 iken uzun süredir 17-20 aralığında.

İptv izliyorum hiç bir sorunum yoktu uzun süredir takıla takıla izliyorum. Ya turknet'e geçeceğim yada varsa tavsiyeniz modem değişikliği vs. onu yapayım baydı bu iş artık

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, sayenizde şu an Superonline modemden kurtulup ond aracılığıyla kendi routerım ile kullanabiliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

önemli değil ne demek :)

• Arkadaşlar son bir sorum olacak. Superonline fiber mtu değerini bilen var mı acaba?

EX530v routerde 1492 gözüküyor.

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.