1 aydır tp link ex530v router kullanıyorum. Memnunum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (125. sayfa)

-
-
tplink istedim inatla elimizde yok vermiyoruz dediler geri zte h3600 taktirdim mecbur , kendime ait eski routerimi kullanmaya basladim yeniden su turk telekom fiber getirse kurtulsam superonlinedan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk gelecek ekip elimde yok yarin sabah depodan geleyim dedi.Gelmedi.Kayıt süreli imiş aboneye bilgi verildi diye arıza kaydını kapanmış.2.ci ekip aradı ona söyledim arabada var dedi h3600 çıkardı ve sıfır tp link ex530v routeri taktı.
İlk fiber deneyişim.Bizim binada sadece telekom vdsl var fiberinde yakın zamanda geleceği yoktu.Süperonline geçtim.Vdsl de çok iyi şimdilik memnunum.
-
https://forum.donanimhaber.com/zte-zxhn-h3600-root-sifresi-etkinlestirme--158942961
H3600p de de çalışacağını düşünüyorum.
Türkcell hattım yok.Olsa deneyecektim.
binamız turknet ve telekomu desteklemedigi icin sıperonline baglatacam mecbur peki modem olarak tavsiyeniz nedir? onların verdigi modemimi alayım yoksa kendim dısardan modem mi alayım?
son olarak ozel bir kampanya varmı
-
TP Link ya da ZTE modem talep edin zyxel biraz sorunlu
-
arkadaslar bugun baglatmaya gelcek superonline bana cok acil modem model tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? tp link demem yeterli ki yoksa daha iyi bir secenek varmi?
TP Link demeniz yeterli , ZTE için H3600P modeli
-
baska model takmıyorlar sanırım bu 2 modelden birine razı gelcez anladıgım kadarıyla
-
bildiğim kadarıyla güncel 3 modem takılıyor zyxel ex3501-t0 , zyxel ile değişti benim kesinlikle önermiyorum modem yazılımında 2.4ghz - 5ghz ayırmayı bile kapatmışlar çağrı merkezini arayıp ayırttırıyorsunuz. ZTE H3600P ve Tp Link var
-
Bende aynı modemi kullanıyorum 2 yılı geçti. Ama sadece modem olarak kullanıyorum. Burdan aldığım interneti deco x60 iki adet ile eve yayiyorum. Evin en uç noktasında bile 700 - 850 arası hız olcuyorum fast.com üzerinden. X60 yakın yerlerden 900 1000 arası net hizim var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zyxel ex3501-t0 modem takıldı daha ilk gunden cortladı, baglantı gitti sonra modem kapandı vs vs musteri hizmetlerini arayıp modem degisikligi talep ettim kabul etmediler servis ilgilenecekmiş vs vs abi ilk gunden superonline ye gectigime pisman oldum, onlardan talep edebilecegim daha iyi bir modem marka modeli varsa tavsiye edebilirmisiniz?
-
Zte h3600 en sorunsuz modemleridir. Onu alın rahat edersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: teacher47zyxel ex3501-t0 modem takıldı daha ilk gunden cortladı, baglantı gitti sonra modem kapandı vs vs musteri hizmetlerini arayıp modem degisikligi talep ettim kabul etmediler servis ilgilenecekmiş vs vs abi ilk gunden superonline ye gectigime pisman oldum, onlardan talep edebilecegim daha iyi bir modem marka modeli varsa tavsiye edebilirmisiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tt38
Zte h3600 en sorunsuz modemleridir. Onu alın rahat edersiniz.
zte h3600 ve zte h3600p iki farklı model mi?
bunun haricinde benim şöyle bir sıkıntım var.
ben de zte h3600 modeli var ancak ethernet baglantısı kopuyor arada
anakart değiştirdim, hatta ethernet kartı aldım, farklı ethernet kabloları taktım, farklı ethernet girişlerini denedim modemde sorun hala aynı
büyük ihtimalle modem bozuk
-
Evet H3600P yeni model
-
Aynısı olmuştu, sorunu kendim çözdüm. Kurulum yapıldığında 2.4ghzi kapatıp 5ghzi açmıştım. Bu da modemi her saat başı resetlemeye başlamıştı, tabi bunu 3 kez servis geldikten sonra lan acaba mı deyip kendim geri açtığımda farkettim. Sonra güncelleme aldı modem sorunu düzeltmişler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X