Şimdi Ara

SUPERONLİNE yüksek ping hakkında açıklamalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
19.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Placeb0

ahh ah benm pingim 5 olacak warya off nerde o günler.
    sırf ping azcık düşer diye superonlayn aldık daha beter oldu :(

şikayette bulun dicemde bi kişinin şikayetini kaale almazlar. örgütlenmen lazım
  • Placeb0, farklı bir ip yakalayıp denedin mi? Şöyle de bir durum var, ben İstanbul'dan Bursa'daki cs serverına bağlanırken pingim 50-60 idi bir kaç ay önce, şuan durum nedir bilemiyorum. İstanbul içi bir sunucuya 92'li ip ile bağlanınca pingim 10'u geçmiyor, 217'li ip ile 70-80 oluyor. Yani şehirler arasında ping oluyor, muhtemelen sende şehir dışındaki bir sunucuya bağlanıyorsun.
  • modemi 20-30 kere resetledim.
    ya istanbul ya ankara ya BULGARİSTAN () ip si gelior.
    ping dün 40-50 ydi simdi bikaç reset attm 60 lara cıktı geri 40 a ceviremedm. :(
    neyse alısıcaz artk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 15 Eylül 2010; 13:07:09 >
  • allahım internet 4-5 saniye gitti geri geldi ve noldu tahmin edin -->

SUPERONLİNE yüksek ping hakkında açıklamalar

şu an sevinçten napıcamı sasırdım

not:1 saat sora eski haline döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 15 Eylül 2010; 18:07:59 >

• quote:

modemi 20-30 kere resetledim.
    ya istanbul ya ankara ya BULGARİSTAN () ip si gelior.
    ping dün 40-50 ydi simdi bikaç reset attm 60 lara cıktı geri 40 a ceviremedm. :(
    neyse alısıcaz artk

Bulgaristan IP'si mi?
  • evt 92 li bi ip ydi sanırım speedtest.net ten test yapıcaktm bi baktm bulgaristani gösteriyo
  • Bu superonline kullanan arkadaşlar şu ip yi pingleyin bakalım en iyi değeriniz kaç olacak.

207.38.11.14
  • quote:

Orijinalden alıntı: lustral

Bu superonline kullanan arkadaşlar şu ip yi pingleyin bakalım en iyi değeriniz kaç olacak.

207.38.11.14

223 ms
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lustral

Bu superonline kullanan arkadaşlar şu ip yi pingleyin bakalım en iyi değeriniz kaç olacak.

207.38.11.14

223 ms

Ben adsl 1mbitle 210 alıyorum , ne kadar enteresan ben fiberi daha sağlam sanıyordum
  • hoca adana daha oturmadı. Döşemeyi yapan kontrol eden ekipin merkezi evin karşısında. Teknik elemanlarla biraz sohbet ettik. Daha önce baz istasyon kuruyorlarmış. Şimdi döşme işinide almışlar.Döşenen fiberler turkcell in fiberinide içeriyormuş falan.... Adamın dedigi adanada superonline in oturması şubatı bulur diyor. Burada apartmana bagladılar geçen ay. Geçeyimmi şu anda ne diyorsun dedim. Şu anda geçme hız ping ayarlamalrı daha yapılmadı dedi. Kesinti yaşarsın gider uzun süre gelmez dedi.... Döşeme işi bitsin kalibrasyona sonra geçecegiz dedi.... Kısaca biraz daha sabretmen gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profdr

hoca adana daha oturmadı. Döşemeyi yapan kontrol eden ekipin merkezi evin karşısında. Teknik elemanlarla biraz sohbet ettik. Daha önce baz istasyon kuruyorlarmış. Şimdi döşme işinide almışlar.Döşenen fiberler turkcell in fiberinide içeriyormuş falan.... Adamın dedigi adanada superonline in oturması şubatı bulur diyor. Burada apartmana bagladılar geçen ay. Geçeyimmi şu anda ne diyorsun dedim. Şu anda geçme hız ping ayarlamalrı daha yapılmadı dedi. Kesinti yaşarsın gider uzun süre gelmez dedi.... Döşeme işi bitsin kalibrasyona sonra geçecegiz dedi.... Kısaca biraz daha sabretmen gerekecek.

oo şubatta düzelcekse iyimiş ben ümidi kesmiştm torunumun torunu anca görür düşük pingi diye düşünüyordum

• şimdi beyler online oyun oynayan birisiyim deli gibi. şimdi sizin burada bahsettıgınız pingler pingtest te cıkan mı yoksa online oyunda aldıgınız ms mı? işin en onemlı kısmı bence bu:) 8mbıt ttnet kullanıcısıyım speedtest te 8 10 ms cıkıyor csde ise 30 ms alıyorum adanada oturuyorum. Arkadasım s.o a gectı oda 50 ms alıyor :D komık geldı s.o gecmek konusunda cok kararsız kaldım şimdi. benım ıcın 8 yada 10 mbit onemlı degıl cs 1.6 serverlerınde aldıgım ms onemlı benım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpr_s

şimdi beyler online oyun oynayan birisiyim deli gibi. şimdi sizin burada bahsettıgınız pingler pingtest te cıkan mı yoksa online oyunda aldıgınız ms mı? işin en onemlı kısmı bence bu:) 8mbıt ttnet kullanıcısıyım speedtest te 8 10 ms cıkıyor csde ise 30 ms alıyorum adanada oturuyorum. Arkadasım s.o a gectı oda 50 ms alıyor :D komık geldı s.o gecmek konusunda cok kararsız kaldım şimdi. benım ıcın 8 yada 10 mbit onemlı degıl cs 1.6 serverlerınde aldıgım ms onemlı benım için.

Arkadaşın fiber kullanıyorsa pingi ordan kontrol et. En iyi referans o olur.
  • ben cs oynuyorum ping 50 coook nadiren 1-2 saat 20 ye düştüğünü gordum ayda bir . adana
  • 100 ün altında olan ipler bana yaramadı , internet yavasladı youtubede hissediliyo video yüklerken flan takılıyo bayaa ,

ama 200 ün üstüde bende çok hızlı :)
    bu bilgiyi aldığım iyi oldu arda yavaşlayıp duruyodu bende neden böyle oluyo diyodum gerçektende dediğiniz gibi iplerden farkediyormuş
  • fiber e geçmeyi düşünüyorum.Arkadaslar STARCRAFT 2 de durum nasıl ? ttnet ile sorun yok paramızla rezil olmayalım sonra :)
  • Aman diyeyim, düşme öyle bir hataya. wow'da ttnetle gayet mutluydum, superonline'a geçtim, spikesız, lagsız günüm yok.
  • Birşey soracağım.

DNS olarak hangi DNS adresini önerirsiniz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckage1

Aman diyeyim, düşme öyle bir hataya. wow'da ttnetle gayet mutluydum, superonline'a geçtim, spikesız, lagsız günüm yok.

+1 200ms altına indigini, hiç görmedim gecikmenin
    bugün 1000ms
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckage1

Aman diyeyim, düşme öyle bir hataya. wow'da ttnetle gayet mutluydum, superonline'a geçtim, spikesız, lagsız günüm yok.

Ben rahatlıkla oynuyorum problem yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.