Şimdi Ara

SUPERONLINEDAN ADSL ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016 senesinde süperonline ile eve internet bağlatmıştım. Hiç olmazsa film vs izleyebiliyordum. 2019 martta taahütler bitince 90 lira dediler. 8mbps için. NETGALAKSIye geçtim. ama hayatım karardı. 3 kuruş az ödedim ama ne bi online film izleyebildim ne de akşamları bi maçı donmadan izleyebildim. tekrar süperonlinea başvurdum. 5 gündür yaklaşık 14 kez görüşmüşüm. ne kurulum için geldiler ne haber verdiler. sizce ne yapmalıyım? superonline nispeten iyiydi ama artık uğraşmak istemiyorum internet sağlayıcılarıyla. midem bulandı bu insanlarla uğtaşmaktan. bana yol gösterin.

hat ADSL ve 12 mbpsye kadar destekliyor. bina içine direk kutuya cat5e kablo çektim. binaya kadar internet gelebilse yakalayavak gibiyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• superbox alın

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    hocam 99 lirayken başvurdum yine böyle 2 hafta sonra geliyoruz diye aradılar şehir dışındaydım. o zaman kaçırdım şimdi fazladan 30 lira ödemek zoruma gidiyor bir bu. iki de burdaki SOL bayii leş. başvuruna 1 ay sonra dönüyorlar. btkya kadar şikayet ettim hergün taciz ediyorum adamlar bi modemi getirirp teslim etmekten aciz. bu sefer beklemeyeceğim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AED07 kullanıcısına yanıt
    perşembe gecesi başvurdum iptal oldu cuma gunu başvurdum aynı kurulum yaptılar il merkezden geldiler 70 km filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet Modem Farkı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.