Bildirim
Supersport ehliyet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
A2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç yaşında alınabilir -
ve bildiğim kadarıyla b sınıfı bi motorsiklet ehliyet sınıfını kapsıyor b sınıfı alsam kullanabilirmiyim ? -
B sınıfı ehliyet 4 tekerlekli motorları kapsıyor.
A1 16 yaşında alınıyor 125cc ve 14 beygir sınırı var.
A2 18 yaşında alınıyor 16-47 beygir arası motorlar.
A sınıfı bütün cc ve beygirleri kapsıyor ancak alabilmek için 24 yaşında olmak, 24 yaşında küçük iseniz de 2 yıl A2 tecrübenizin olması gerekiyor. -
İlk heves ninja ise o 250 ile kalmaz almışken A al bence. -
motor ekipmanları ne kadar tutar ? kask eldiven sonra dizlik falan -
sonradan 24 yaşıma gelince a sınıfı ehliyet alınca A ve B sınıflarını tek ehliyette toplıyabiliyomuyum -
B sınıfı ayrı içerisinde ayrı olarak minibüs ve kamyonet tarzı şeylerde var. Tahminimce çoğu polis A sınıfı ehliyet kullanırken ATV falan kullansan sıkıntı çıkarmaz -
Tamamen bütce meselesi. 600 700 liraya bile toplayabilirsin, üç bin beş bin lirayada.
Gerekli güvenliği ortalama fiyatlarla yaklaşık 2 bin liraya sağlayabilirsin. Daha fazlasını istersen bu rakam uçar gider. Ama bence 2 bin lira gayet yeterli. -
anladım teşekkürler kışın kullanmak mantıklı değil dimi motoru yağmurlu havada falan -
Gerekli ekipmanın varsa (yağmurluk gibi) ve lastiğin ıslak zemin performansı iyiyse yağmurlu havada kullanabilirsin. Ama yağmurun ilk yağdığı zamanlar yollar daha tam ıslanmamışken çok tehlikeli oluyor.
başlangıç motoru olarak Ninja 250sl iyimidir -
Hocam bende r25 ile başladım, başlangıç motoru olur 250cc ama kendini bilmek lazım. Kendini kontrol edebiliyorsan olur ama şöyle bişey var böyle grenajlı motorları düşürdüğünde cep yakıyor. Ben mesala geçen hafta düştüm, servise götürsem üç bin hatta belkide fazlası fatura çıkaracaklar.
Belki gereksiz bir bilgi ama B sınıfı ehliyeti Moped'leride kapsıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X