Şimdi Ara

Supplementin cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar almanya üzerinden 4 adet toplam degeri 250 300 euroluk supplement getirsek cezası ne kadar olur ?

• bi cezası yok ama havalanından geçirtmeye bilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: detone-olan-eskici

bi cezası yok ama havalanından geçirtmeye bilirler

kimisi cok yuksek kdv filan ödedik diyor , kimisi rahatça geçirdim diyor . protein tozu yasaklanmış diyorlar . ne saçma bir gümrük sistemimiz var . kendimiz için protein ozu bile getiremicekmiyiz .kimisi cok yuksek kdv filan ödedik diyor , kimisi rahatça geçirdim diyor . protein tozu yasaklanmış diyorlar . ne saçma bir gümrük sistemimiz var . kendimiz için protein tozu bile getiremicekmiyiz .
  • ben valize koymustum bi sorun olmamisti. avusturalyadan getirttim ayrica avusturalyaya goturdum. dusun avusturalya cok.titiz bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

ben valize koymustum bi sorun olmamisti. avusturalyadan getirttim ayrica avusturalyaya goturdum. dusun avusturalya cok.titiz bu konuda.

kac adet getirmistin . ben 4 5 tane getireyim diyorum . kontroller nasil havaalanlarinda ilk defa gidecegim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: romanicofellini

quote:

Orijinalden alıntı: detone-olan-eskici

bi cezası yok ama havalanından geçirtmeye bilirler

kimisi cok yuksek kdv filan ödedik diyor , kimisi rahatça geçirdim diyor . protein tozu yasaklanmış diyorlar . ne saçma bir gümrük sistemimiz var . kendimiz için protein ozu bile getiremicekmiyiz .kimisi cok yuksek kdv filan ödedik diyor , kimisi rahatça geçirdim diyor . protein tozu yasaklanmış diyorlar . ne saçma bir gümrük sistemimiz var . kendimiz için protein tozu bile getiremicekmiyiz .

Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader. Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader Niye iki kere yaziyon birader.Niye iki kere yaziyon birader

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.