Şimdi Ara

Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
23.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mng kargo ile gelen siparişim şubeye ulaştı ama sürat kargo olan hala bursa aktarmada
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    kar odaklı şirkletler bunlar geç gitsin ama gitsin kafasında çoğu kimse fazla masraf çıkarıp eleman almaz kolay kolay.keşke dediğiniz gibi olsa da yapsalar ama malesef. yıllardır işin içindeyiz e ticaretle uğraşıyoruz.kargo şirketlerinin nasıl çalıştığını şubelerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum.

çalışanlar ne alaka şu alaka. kargom kayboldu uğraşmıyorlar içindekileri çalıyorlar vs diye söylenen arkadaşlar var bu gerçek. onlara ithafen yazdım.
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Durum daha güzel özetlenemezdi.
  • Ayni durumdayim. 2 adet kargom ayni rezil durumda bekletiliyor. Bakalim ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sürat kargo ne bekliyorsunuz? 11.11den önce 6.11de İstanbul'dan kargoya verilen ürün Bursa merkeze 12.11'de geldi tam tamına 6 gün. kurye yüklenip eline alıp YÜRÜEYEREK GELSE DAHA çabuk gelirdi, iki şehir arasındaki mesafe 150 KM!

KARGOYU İKİ GÜN İKİTELLİ AKTARMADA BEKLETTİLER. araya haftasonu girdi kargo şubeye geldi dağıtıma çıktı yazıyordu, bekledim aha gelecek. sonra iade sürecinde dedim aha noluyor lan. Meğerse benim kargoyu başka şubeye yollamışlar halbuki tee kargoya verilir verilmez orada doğru şubenin ismi ve numarası vardı. sistemde dahi olan kargonun gönderilmesi gereken şubeye değil de neden diğer şubeye yolluyorsunuz. Bu arada iki şube de aynı mesafede adresime. Hadi yanlış yolladınız o şube niye getirmiyor kargoyu bana. şubenin bana uzaklığı 2 km.

REZİLLİK BİTTİ Mİ? BİTMEDİ.
    BENDEN 2 KM UZAKLIKTAKİ ŞUBE KARGOYU ALIP BURSA AKTARMAYA ADRESİMDEN 30KM UZAĞA GÖTÜRDÜ! Bursa aktarmadan kargoyu alıp görevli şubeye gönderip kargomu, GEZİNTİYE ÇIKARARAK, UZUN ZAMAN GEÇTİ SIKILMASIN DİYE GEZDİREREKTEN 6 GÜNDE ULAŞTIRDILAR. KARGO ÜCRETİ 8 LİRAYDI.

ŞİMDİ SORUYORUM BU MANTIKLA BU ZEKA SEVİYESİYLE YÖNETİLEN BİR ŞİRKET KÜÇÜK BİR PAKET KARGOYU 8 LİRA KARŞILIĞINDA 10 FARKLI YERDE GEZDİREN ŞİRKET PARA KAZANABİLİR Mİ? DÜZGÜN HİZMET VEREBİLİR Mİ? İŞİNİN EHLİ ELEMAN ÇALIŞTIRABİLİR Mİ? MAAŞ ÖDEYEBİLİR Mİ? BENİM KARGOM İÇİN 8 LİRA PARA ALDILAR 20 LİRA MASRAF YAPTILAR. VE İLGİNÇ BİR ŞEKİLDE DE BATMIYORLAR. BU İŞİ PARA KAZANMAK İÇİN DEĞİL HOBİ İÇİN YAPIYORLAR GALİBA! VE BİZİ DE BÖYLE MAĞDUR EDİYORLAR.

ELEKTRONİK SİGARA MALZEMESİ ALDIĞIM İÇİN ÇOK ÖNEMSEMEDİM. AMA SATICI ARKADAŞA KARGO FİRMASINI DEĞİŞTİRMESİ TAVSİYE ETTİĞİMDE BEN NE YAPABİLİRİM DEDİ. İŞTE BU SAYEDE BU ADAMLAR HALA VARLAR BÖYLE TİPLER YÜZÜNDEN. BİR DAHA ASLA NE O ARKADAŞTAN NE DE SÜRAT KARGOYLA ÇALIŞAN BİRİNDEN TOPLU İĞNE BİLE ALMAM!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası

Benim kargom da iki gündür geziyor. Kargo takip ekranında da adres yanlış yazıyor. Şubeye gidip almaya çalıştım ama bulamadılar kargoyu. Bakalım ne olacak.
    Mng kargo ile kapida odemeli kargom 1 gunluk mesafeye 5 gun gezdi

• sürat kargo çalışanlar grevdeymiş arkadaşlar , bize geçmiş olsun demek düşer çoğu kargo kaybolur , bir ton uğraşıcaz
  • 2 gün kargoyu aktarmada beklettiler, şimdi de yanlış şubeye getirmişler.

• Benim ürün 100-200 Tl lik bir şey. Telefon vs alanlar noldu acaba. Binlerce lira ver indirimi bekle bir telefon al kargo şirketi de keyfe keder aktarma merkezlerinde kargoyu bekletsin. Aldığım ürün biraz değerli bir şey olsaydı günümden çalıp aktarma merkezine kadar giderdim. Ama ne diyim müşteri hizmetleri bile bakmıyor telefona artık.

• N11'den 3 siparişim var. 3'üde farklı kargo ile.

Aynı olayı Aras kargo için yaşıyorum (ki ben hiç değilse müşteri hizmetlerine ulaşabildim).
    Dün sabah 9:45'de gönderici şubede "araç yüklemede" kaydı düşülmüş (Şube Konya'da). Onun dışında hiç bilgi yok. Bugün saat 15:30'da müşteri hizmetlerini aradığımda kargonun Konya aktarma'da olduğunu ilettiler. Yani şubeye teslimatı üzerinden 30 saat geçmiş ve daha göndericinin ilinden dışarıya çıkmamış. Bugün alıcı şehire gönderilir muhtemelen. Cumartesi yarım gün şubeye ya ulaşır ya ulaşmaz. Pazar tatil. Pazartesi günü alırız artık.

Sürat kargodan da bir kargom vardı. O da normalde bir günde geldiği yolu 2 günde geldi. Gerçi henüz daha adrese teslim edilmedi ama "dağıtıma çıktı" notu var. En azından adım adım nerede olduğunun kaydını listeliyor Sürat kargo. Aras'a göre daha adam gibi veri alt yapısı ve web sitesi var.

Yurtiçi kargodan da bir paketim vardı. O'da dün İstanbuldan saat 14'de verilmiş. Bugün sabah benim alıcı şubeme ulaşmış. Saat 15:30 hala dağıtıma çıktı gibi bir not yok. Belki de çıktı ama işte kayıt altına alınmıyor olabilir, bilemiyorum.

Bakalım bu yoğunlukta paketlerim sağlam ulaşırsa şükredeceğim yine... Normal zamanlarda bile çalışan sayısının yetersi kaldığı aşikar. Böyle yoğun dönemlerde direk patlıyorlar o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 15 Kasım 2019; 15:42:17 >

• Benim 1 kargoda ilerleme var merzifona kadar gelmiş az kaldı ha gayret 😂

• Beklemede olsa yine iyi.

benim kargo adresi olarak resmi kurum yazıldı ( başkasının adına alışveriş yaptım )

adamlar 18.30 da resmi kuruma gidip teslim edemediklerini yazmışlar.

yahu 17.00 ye kadar açı, adı belli, ne diye 18.30 da gidersin ki ? gittiklerini de sanmıyorum ama neyse...
  • İzmir çiğliden kargoya verilen ürün 3 gündür izmir aktarmada. Ben denizlideyim. İstanbulda ilçeden ilçeye gelmeyenler bile var.

• İnşallah veri girisinde sıkıntı vardır. Benim de kargo 3 gündür aynı yerde görünüyor İstanbul'da. Yarin sabah gidip subeye soracağım.

• Aynı durumu yurtiçi ile yaşıyorum.yukkodan aldığım anakartın bugün elime ulaşması gerekiyordu.Kargo hala istanbulda teslim edilen şubede evrak düzenlendi olarak gözüküyor.İşin garip yanı ise dün gece baktığımda çıkış şubesinden çıkmış yolda gözüküyordu bugün ise onu silmişler.Bugün gidip yakında olan ve sürekli kargolarımızı getiren muhtemel varış şubesine sordum.Belki sistemde sıkıntı vardır kargo akışı sisteme girilmemiştir diye.Hala çıkış şubesinde gözüküyor büyük ihtimalle kargoda sıkıntı var cevabını aldım.Türkçe meali kargonuzu kaybettik oluyor muhtemelen.

yukko müşteri hizmetlerini aradım dedim büyük ihtimalle kargonuz kayıp duruma el atın.Kayıt oluşturdu bakalım en kötü ihtimalle yarın bilgi alıp dönüş yapacağım size dedi.
    İşin kötü tarafı bunların saçmalıklarıyla uğraşırken aldığım ram ve işlemciyi deneyemiyorum herhangi bir sıkıntı olsa 14 günlük cayma süresini de kaçıracağım.

• Çapraz kargo olayı ile sonuçlanacak sanırım bu indirim ayı.

• 11.11'de Mng, Aras, Sürat ve Yurtiçi kargoyla gönderi teslim alacaktım. Yurtiçi hariç bütün firmalar 2 günde getirdi. Yurtiçi Kargo 2 gündür ürünümü dağıtıma çıkarıyor fakat evi bulamıyor nedense. Daha dün arabayı evimin 5 dakika mesafe uzaklığını gördüm yine de getirmediler kargoyu. Müşteri hizmetleri desen direk meşgule atıyor. Resmen kanser oldum yarın şubeye gidip alacağın umarım kavga çıkarmam. Yerimde zor duruyorum sinirden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar büyük bir kapitalist yapı şu Doğuş Grubu. Yatay ve Dikey tekelleşmenin kralını sergileyip kendi kargo şirketini kurup, kendi işini kendi görmek varken taşeron sistemiyle bizi yurtiçi, sürat, aras gibi şirketlere mecbur bırakıyor. Yıl olmuş 2019 Adana'dan 1 haftada kargo ulaştıramıyor bu şirketler. Arkadaşlar Amazondan bir şeyler aldım farklı satıcılardan. Kargom Amerika'dan İstanbul'a 3 günde vardı Aramex'le. Büyük olasılıkla Pazartesi Yurtiçi'ne verirler kargoyu, bakalım yurtiçi bana kaç günde ulaştıracak. Yer: Kırklareli.
  • Aynı durum başıma geldi ürün pazartesi yola çıktı iki gün boşlukta kayboldu fakat bugün elime ulaştı, şu ara aşırı yoğunluk var bizzat gidip şubede gördüm sadece iki çalışan bir de şoförleri var Mersin şubesinin, sürat kargo'nun sistemi diğerlerine göre daha dandik o da eklenince böyle olaylar oluyor, bekleyin bir kaç güne gelir ürünleriniz telaş etmeyin.
  • benzer durum benimde başıma geldi.3 gündür şubede bekliyor kargo.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.