Şimdi Ara

Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
24.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de Sürat Kargodaki paketim 3 gündür bekletiliyor. Şubeye uğrayıp sorduğumda, bu haftanın çok yoğun geçtiğini ve kargonun pazartesi elimde olacağını söylediler. Ayrıca PTT ile 2 gün önce gelmesi gereken bir başka kargo da henüz ulaşmadı. Muhtemelen yoğunluk doğru çünkü bizim de 3 gün önce Yurtiçi ile gönderdiğimiz kargo, henüz alıcıya ulaşmamış ve oraya da sorduğumda aynı şekilde yoğunluk ile ilgili bir cevap aldım. Gerçi kargo paketim tek başına yola çıkıp yürüyerek gelse daha hızlı ulaşırdı bana. Neyse 2 gün daha bekleyeyim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kitap almistim n11den yurtici kargo kaybettik diyor

• kargo izmir'e gelmiş dedim bunlar yoğundur gideyim alayım. şube temsilcisi "ürün bu şubeye yanlış gelmiş diğer şubeye kaydını çıktık" dedi. kargo şubelerinde olmasına rağmen teslim etmedi. bir gün sonra diğer şubeye gittim 2 kargo teslim almak için. birisi şubeye gelmiş ama şubeye bırakılmamış akıbeti belli değil. diğerini teslim aldım. bir sonraki gün takip ekranına baktım almadığım ürünü teslim aldı göstermişler. aldığım ürünü de teslim almadım görünüyor. iki eliyle bir kargoyu teslim edemediler. sürat ve mng kargo ile çalışan bir mağazadan alışveriş yapmam artık. tamam yoğun olabilirsiniz ama rutin işinizi de düzgün yapmıyorsunuz ki be arkadaş.
  • 4 kargom vardı sürat kargodan 1 i bugün geldi nası olduysa, diğer 3 ü hala kayıp 4 gündür..

• Ürün iade olduğu zaman n11'den kullandığımız kuponlar nasıl olacak arkadaşlar? Kupon satışından 11 tlye 111 tl kupon satın almıştım. Ürün 159 tl olduğu için 48 tl kartımdan çekildi birde kuponu kullandım. Farz edelim ürün iade oldu 111 tl lik kupon ne olacak?

• 1 ay öncesinde Ankara Demetevler şubesinde kurye olmadığı için kargoları dağıtamıyorlardı.
    Kargo 5 gün bekleyince kendim gidip aldım.. Oradaki çalışana bu nasıl durum şikayet edicem diyince, edin de kurye gönderirler belki diye çıkıştılar :)) Gerçekten Sürat Kargo pişmanlık
  • Sürat Kargo 11.11.2019 tarihinde verilen kargo. 14.11.2019 tarihine kadar İstanbul içinde tur attı resmen. En sonunda dayanamayıp şubeye gittim kendim alayım diye. Saat 14.30 sularında şubeye gittim adamlar kepenkleri indirmiş içeride takılıyorlar. Cama vurdum açın kapıyı kargomu alacam dedim. Zar zor açtırıp kargomu aldım.

Aras bir bunlar iki bir daha hayatta yanlarından geçmem
  • 3 tane ürünüm bu kargoda. 1 kargom hâlâ kayıp. 1 i şubeye gelmiş ama geri göndereceklerdi satıcıya son anda aldım şubeden. Diğer ürünüm doğru şubede olduğu halde başka ilçedeki şubeye gönderilmiş sonra tekrar doğru şubeye geri geldi ama şimdide araca yüklendi bilgisi gösteriyor. Bakalım bu defa nereye gidecek. Sürat kargo kadar berbat kargo yoktur herhalde .

• Sürat Kargo kadar rezil bir firma yok. Aynı zaman da sipariş verdiğim aynı zaman da kargoya verilen ürünlerim satıcıların farklı olmasından dolayı biri yurtiçine biri sürate verdi. Yurtiçi ertesi gün yani salı günü elimdeydi.Fakat sürat kargo anca bugün cuma günü getirebildi. Sürat kargo isminin tam tersi şekilde çalışıyor hiç bir zaman memnun kalmadım çoğunda gidip şubeden almak zorunda kalıyorum.
  • Rezillik değil çok fazla kargo yığılması var. Hala siparişleri kargolamayan şirketler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olay sadece Sürat Kargo'da yok MNG Kargo da aynı durumda olabilecek şeyler bunlar hemen çığırtmayın telefonunuz gelmedi diye bize kişi sayım cihazı için termal kamera gelmedi ben konu mu açıyorum
  • Yurtiçi, mng ve aras ile yaptığım siparişler 2 gün içinde ulaştı elime. Sürat kargo ile yapılan gönderi kargoya verileli 4 gün olmasına rağmen hala gönderilen ilde gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Istersen tüm kargo firmalirinda aynı durum olsun. Sen kurumsal bir şirketsen pazarı takip edip yoğun dönemlerde ona göre planlama yapacaksın. Adam gibi müşteri hizmetlerine önem vereceksin. Ha hiçbir şey yapamadıysan insanlara bir mesajı çok görmeyip bir özür mesajı gönderebilirsin. Eminim çoğu kişi bu durumu mesajdan dolayı anlayışla karşılar. Ama yok arkadaş ne müşteri hizmetlerine ulaşılıyor, ne şubedeki adam kendi sistemlerine yazılan terimi biliyor , ne de sistemleri doğru düzgün çalışıyor. Kafana gore kimsenin kargosunu orada burada bekletemezsin kusura bakma.
    Size gelince ister konu açarsınız ister koyun gibi kargonuzun gelmesini beklersiniz artık ne zaman gelirse. Sen, ben bunu gündeme taşımadıkça adamların hicbir şey umrunda değil. Ha gündeme taşıyalım dedik te birilerine ulaşabildik mi?
    Hayır.

• Hem Esenyurt aktarma, hemde Zeytinburnu şube ciddi sıkıntılı..
    Üstyönetime kadar ulaştım. Yönetici bey ile ciddi ciddi konuştuk ama SÜRATKARGO lanet bir firma.

Bende önlemimi aldım.
    Öncelikle Süratkargo ile çalışan firmalar dandik firma diye belledim.
    Sonra ise bir ürün satın alacağım zaman "hangi kargo ile çalışıyorsun" diye sormaya başladım.
    Süratkargo diyen firmadan asla ürün almıyorum.. KAFAM RAHAT..TAVSİYE EDERİM..

TMSF de olduğundan bu kargo BAŞIBOŞTUR.
  • 4 gündür adana aktarmada inişi olmayan kargoma şimdi güncelleme gelmiş, ha gayret

• Pazartesi günü kargo manisadan çıktı, normalde perşembe kastamonu şubede oluyordu, nedense hala yolda.
  • 0850 ile başlayan mh numarası çalışmıyor.Arıyorsun,kapanıyor.Sürat kargo ile çalışanlardan almıyorum ama satıcılardan yüzünden yine sürat kargoya bulaşmak zorunda kalıyorum.N11'deki satıcı kargo şirketi olarak aras yazmış ama süratle göndermiş.
  • Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Kasa toplayacaktım, bütün parçalar geldi. Şansıma anakart Sürat kargoyla gönderildi. Ne yapacam arkadaşlar ? En kısa zamanda almak istiyorum artık anaları. 3 gündür Samandıra Aktarma yazıyor bekliyor. Böyle iş mi olur ya
  • geçmiş olsun arkadaşlar. istanbulda sürat kargo gerçekten facia diyebiliriz Allah sabır versin kargosu olanlara.

bu arada ben mercimek almıştım 11.11'den mng kargo'nun önü yani dükkanın önüne geldim bi baktım her yer mercimek

paketi patlatmışlar üstüne çuvala koymuş elemanlar. Türkiyede taşımacılık filan hikaye. bugun aras kargodaki çalışan bıkmış bu interneti bulana küfür ediyordu

ama gerçekten bunu da anlamıyorum tamam mecburi çalışıyorsunuz işsiz kalmak istemiyosunuz da bukadar rahatsızsanız bırakın abi bu mesleği ! zorunda değilsiniz ki ?
    işçi statüsünde olup kim ? hangi meslek grubu rahat bir gün yaşıyor ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.