Şimdi Ara

Sürat Kargo Adalya Şubesi, Antalya içinde 14 kez barkot okuttular. Belgeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu benim açtığım ilk konu. Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde oturuyorum. İnternetten yaptığım alışveriş Sürat Kargo ile geliyorsa benim için bir işkenceye dönüyor.

Oturduğum bina Sürat Kargo'nun Adalya ve Dokuma şubeleri arasındaki sınırın tam üzerinde bulunuyor. Kargo Sürat Kargo sisteminde Adalya Şubesi (Muratpaşa ilçesinde) olarak belirlenip gönderiliyor. Adalya Şubesine gelince şube bu benim sorumluluk alanımda değil diyerek Dokuma Şubesine (Kepez ilçesinde) gönderiyor. Dokuma şubeside bir gün bekleterek toplam 3 gün dolmuş olduğu için paketi geri gönderiyor. Ben eğer Dokuma Şubesinde paketi yakalayabilirsem teslim alıyorum yoksa geri gidiyor.

Sürat kargo sistemi Adalya yı seçiyorsa, Adalya şubesi neden benim sorumluluk alanımda diyor.

Bu durumu defalarca Sürat Kargo müşteri hizmetlerine iletsem de hiçbir çözüme ulaşamadım.

Fotoğrafta kargo dün Adalya Şubeye geliyor. Adalya Şube Antalya aktarmaya gönderiyor. Antalya aktarma bugün Adalya Şubeye gönderiyor Adalya şube tekrar Dokuma şube için kargo yönlendirme yapıyor ve yarın Dokuma şube 3 gün dolduğu için kargoyu geri gönderecek.

Bu durumu nasıl çözebilirim?
    Edit 1: KARGOYA ANTALYA İÇİNDE 14 DEFA BARKOD OKUTTULAR VE 2. GÜNDE 2. DEFA ANTALYA AKTARMAYA GİTTİ

Edit 2: 3 GÜNÜN VE UZUN UĞRAŞLARIN SONUNDA BUGÜN TESLIM ALDIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turpar -- 9 Nisan 2020; 16:21:40 >

• Sürat kargo ile ürün gönderen firmalardan alış veriş yapmayarak
  • Onu çözüm olarak düşündüm ama neredeyse bütün firmaların Sürat kargo ile anlaşması var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lanet olsun ki benim aldigim gozlukde şimdi sürat kargoyla gelicekmiş hainler eve getirmiyor hiç şubeden alıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manavgattaki surat kargidan memnunum???

• Benim anlamadığım şu sıkıntılı günlerde kargoları eve teslim etmeyeceksen şirketi yada benim durumumda Adalya ve Dokuma şubelerini kapat böylece insanlar eve teslim hizmeti veren firmalardan kargo hizmeti alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turpar -- 8 Nisan 2020; 15:24:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende dahil şu anda birçok kişi Sürat Kargo tarafından mağdur edildik ve ediliyoruz. Öncelikle hiçbir şekilde müşteri ilişkilerinin telefonuna ulaşılamıyor. Ayrıca Şubelerde telefonla ulaşılamıyor yada şubeler kapı duvar olmuş durumdalar.

Birçok kişinin kargoları günlerdir Şehirlerin Aktarma depolarında bekliyor yada kayıp oluyor.

Birçok kişi online sitelerden aldıkları ürünlerine günlerce ve haftalarca teslim alamadıkları için uzatma veya iade yoluna gidiyorlar.

Bu konudaki sıkıntıları bilmeyen insanlar ise farkında olmadan online alışveriş sitelerinden Satıcılar yüzünden Sürat kargo ile gönderim yapılmış gözüküyor ve yeni mağdurlar ekleniyor.

Şikayet var ve sosyal platformlarda son 1 hafta yüzlerce şikayet kaydı oluşmuş. Alta ki şikayet linklerini okursanız herkesin aynı konuda şikayetçi olduğunu görürsünüz. Hepsine de otomatik cevap yazılıp geçilmiş.

Sürat Kargo hakkındaki son bir haftada yapılan şikayetler

Sürat kargoda yaşanan sıkıntılar

Şu anda Ankara Transfer - Konya Transfer - Bursa ve İstanbul'daki transfer merkezlerinde kargolar beklemeye alınmış gözükmekte genelde şikayetlerde kargo sorgulamada son harekete Transfer merkezlerinde araç içinde olduğu gözükmektedir.

Sürat Kargo bu konuda ne şubelerinden neden ulaşılamayan müşteri hizmetlerinden hiç bir şekilde yardımcı olmamaktadır.

Online alışveriş şirketleri de sırf anlaşmaları nedeniyle bu duruma el atmamaktadır. Kimisi iflas ettiler kayyum atandı işleri boşladılar derken kimisi de corona tespit edilen çalışanlar olduğu için bazı yerlerdeki kargo bölümlerini ve şubelerinin bazılarını kapattıklarını söylüyorlar.

Sıkıntı yaşayan kimler varsa bu konuyu ön plana çıkarıp hangi transfer merkezinde kargonuz un takılı kaldığını bildirelim.

Benim kargom 3 gündür Ankara transferde beklemektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.