Şimdi Ara

Sürat Kargo Rezilliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürat Kargo 15.07.2019'da aldığım ürünü (SSD HARDDİSK) 16.07.2019' da teslim edilecek olarak almama rağmen 5km uzak şubemden bana gelmesi için ilk önce aciliyet talebi oluşturdum ve kargo Tekirdağ dan tekrar İstanbul dağıtıma geri gidip 19.07.2019 olmasına rağmen yanlış şube giriş yaptıklarından dolayı boşuna 3 gündür bekledim. çağrı merkezi işlem çözme konusunda sıfır.

Şubelerinizin hiç biri telefon açmıyor. 100 oldu 100. Yıl şube ve Namık Kemal şubesini arıyorum. Bu kadar mağdur edilemez bir insan. Sizi asla tercih bir daha etmem. Kargo takip numaram 2156721253*** bu kargo sayesinde rezil ettiniz beni illa dava mı açalım 500 tane şikayet kaydı oluşturdum. Bugün için son teslim günü diye bekledim lakin çalışma saatleri 08:00 ile 18:00 olarak görünen yere cuma günü ve bugün 08:00 ile 09:00 arasında ıs yerimden (Hastane çalışanıyım) izinalarak gittim fakat is yeri kapali idi. Kargom 7 günü gecti Istanbuldan - Tekirdağ'a gelemedi. Hicbir sekilde iletisim irtibat kuramiyorum bu konuyu up larsaniz sevirim belki bi çalışan falan bilir malzemem ve paramın nereye gittiğini tek diyebileceğim param ve aldığım malzemem nerede?! Hiç ettiniz paramı ve zamanımı. HepsiBurada.com sitesi'de 2kez sikayet olusturmama ragmen donus veya geri bildirim konusunda da bi o kadar alakasiz. Yaziklar olsun!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.