Şimdi Ara

Sürat kargoya dikkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Trendyol mağazasından aldığım ürün 1 günde istanbul'a ulaştı fakat bir haftadır Maltepe toplama merkezinde bekletiliyor .Şube telefonu açmıyor çağrı merkezi ilgilenmiyor

İnternet üzerinde araştırdığımda benim gibi binlerce mağdur olduğunu gördüm.

şikayetvar.com sitesinde toplama merkezlerinde,özellikle İstanbul Maltepe merkezinde haftalarca şubeye gönderilmeyi bekleyip sonra kaybolan kargo şikayetleri inanılmaz artmış durumda .Aynı durumdan şikayetçi Mesut Çevik konuyla ilgili twitt atmıştı o mesajdan sonra çözüldü mü bilmiyorum:)

• geçen gün eski iş yerinden arkadaşımı gördüm. fiat fiorino araba almış koltuklarda sürat kargonun amblemleri var. hayirli olsun sürat kargoya mı girdin dedim evet dedi. dedim ben çok şikayetçiyim bu kargodan gelmiyor bi türlü dedim. gelmez kardeşim dedi bak ben buraya geldim kargo en üst kata cikmasi lazim kim çıkacak dedi. bekliyorum az sonra gideceğim dedi. ne diceğimi bilemedim. içimden allah belanı versin dedim =) eskiden de 5 para etmez adamın biriydi hala öyle. sürat kargo benden uzak dursun. yeminim var orayla çalışan hiç bir yerden alışveriş yapmam.
  • Benim kargom 12 gündür maltepe aktarma merkezinde bekliyor. Kargonun gelmesi gereken şubeye gittim adamlar pişkin pişkin gülerek abi sen bir bardak su iç o kargo bu saatten sonra gelmez diye dalga geçiyor. Yok böyle dandik bir firma. Trendyolda butür durumda ödemeleri 1 ay sonra yapıyormuş bir umut belki kargo gelir diye. Anlıyacağınız iki dolandrıcı firmaya aynı anda denk geldim.
  • Sürat kargoya lanet olsun, tam 35 gün oldu Trabzon'dan İzmir'e gelmedi kargo trabzon aktarmada kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.