Şimdi Ara

Süratle bilerek kalabalığa dalan motorcu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Boş yapma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alex59 kullanıcısına yanıt

ayna kıran birisine o an hızlanıp dokunsan ölecek , insanlarda merhamet var yoksa yabancı ülke de indiriyor hemen ayna kıranı , burda ise zaten bana kimse birşey yapamaz davası ama bilmiyorlar ki , insanlar son radde gelirse o motorları kurtarmaz onları

ben servis çekiyorum 4 ışıkları yakmışım 20 metre ileri de durdum motorcu geldi bana neden duruyorsun sana vuracaktım diyor , sen önüne insan hayvan vs atlarsa arkada araba vs var diye gidip ezecek misin diyorum ses etmiyor bile gözleri öyle dönmüş , işi uzatmaya çalışıyordu dedim farzet araba bozuldu ve durdu napak şimdi dedim el kol haraketi yaptı dedim trafikde karşıma cıkma , emin ol araba büyük olmasa ayna kolay kolay kırılacak gibi değil o yüzden yapamıyor yoksa yapardı bunlar çogunluğu böyle malesef

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Hangi Kamera ?youtube
    #diyarbakır #motokurye #motorcycle #kurdish #kurdishyoutube #getiryemek #yemeksepetimarket #kaza #accidenttruck
    https://www.youtube.com/watch?v=P5wTY0nDh_k

Bu videoda görüyorsun hem çarpıyor hem küfür ediyor hem kadın dahil önüne gelene kafa tutup birde kendini haklı çıkarıyor. Ben yine söylüyorum motorcular için yeni kurallar ve yaptırımlar şart. Kırmızı ışık bile olsa arabaların arasından son sürat çıkan motorcuları insanlar görmüyorlar üstelik kimse kırmızı ışık edebiyatı yapmasın arabamla giderken kaç kere motorcuların kırmızıda geçtiğini kaldırımlara çıktığını ve emniyet şeridini ana yol gibi kullandıklarına şahit oldum.

• alex59 kullanıcısına yanıt

34LHA604 plakalı devasa kasalı araç durmuş ve onun yanından geçen motor da nerden bilsin ki o devasa araç yaya yol veriyor! Devasa araç sahibi de utanmadan araya giriyor. Yaya da utanmadan araç durdu izin verdi diyor! Kurallar vardır! Keşke bu tür hallerde ben iri aracım yayalar var karşıya geçecek yanımdan geçen ister motor ister başka bir araba olsun uyarı sistemi filan olsa ! Ama yok !

Diyarbakırlı olması birşeyi değiştirmiyor. Belli ki adam haklı kendi kamerasındakini paylaşmış ... Bu görselleri videoları alıp herkes kendisine yontuyor çarpıtıyor o da bambaşka bir mesele ...

Konudaki habere dönersek :

Motorcuların da fevriliği had safhada düzen yok düzenleme yok!

Medeni ülkelerdeki gibi düzenlemeler şart.

Bu motorcular hem yayaya hem de diğer araç sahiplerine tam bir bela hem de kendilerine bela ölüme varan kazaların sebebidirler de ...

Bu topraklarda nizami ve kollektif bilinç medeniyet yok! Herkes kendini akıllı fırsatçı zannediyor. Takip mesafesini doğal olarak bırakıyorsun hemen sağdan soldan diğer araçları orayı dolduruyor... Bu aslında aklı sıra tatmin olma fırsatları değerlendirdim kafası olsa gerek ... İlerde kırmızı yanacak kesin yetişmesi imkansız hızını azaltmaz ışıklara gelir sert frenini de basar .. Yakıt tüketimi artırır ve balatalarını da hızla eskitir filan bunlar bilmez stresli de olur gider başkalarına patlar haliyle ...

Bazı şehirler vardır ki adı çıkmıştır Kocaeli gibi kural tanımazlar :) ... Sadece trafikte değil üstelik. Gerçek bunlar çamur atmaca da değil . Herkes bal gibi biliyor... Kocaeli plakalı veya oralara giderseniz aman dikkat kendinize karşı başkaların olası hataları daha fazla olacağı için başkaların araçlarına da takip edin :) ...

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Aynen haklısınız. Bu saydıklarınızı bilmeyen şoförler de var. Bazıları çıkar Trafik Polisine yeşil yanıyor sen ne yapıyorsun el kol hareketleri diyenlere de şahit oldum şok oldum. Tabi bunlar 25 yıl önceydi ve halen de çoğu böyle !

Artık iyi niyetten duran bir araç sahipleri de başka araçları motor filan hepsini de düşünmeden kazalara vesile olmaktadırlar ...

Yayalar da zaten kural bilmez... Yayalara ceza kesilmeli artık !

Yere sakız atanlara da ... Şaka değil .. Birçok şey yasal ve kağıt üstünde var ama uygulanmıyor ! ...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.