Şimdi Ara

Süre/Kar bazında en iyi kervan güzergahı sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık ve net olmuştur umarım.Sizce kervan çekerken hangi güzergahtan daha çok kar elde ederiz.Cons-Jangan tabi ki en iyisidir belki de.Süre olarak fazla vakit alıyor.

Ben Alex-Samarkand çekiyorum 63m lik 5* alınca toplam 510m gibi bir brüt gelir elde ediyorum.Yaklaşık 25dk sürüyor.

• Hocam ne olursa olsun yinede en iyisi Constantinople - Samarkand arasıdır. Süre ve kazanç bakımından..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kervan çekme mi kaldı ?Nasıl oluyor o iş anlatsanıza banada ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELITE

Kervan çekme mi kaldı ?Nasıl oluyor o iş anlatsanıza banada ya

iSRO dan bahsediyorsan kalmamış olabilir hocam ama bazı private oyunlarda sistem Job üzerine kurulu oluyo ya da para kasmanın en iyi yolu kervan olunca insan soruyor tabi ;)
  • Süre/Kar bazında en iyi kervan güzergahı Güçlü bir thiefin olmadığı güzergahtır. tieflerle ilgili bi sorununuz yoksa, jangandan istanbula çekin:D
  • Silkroad hala oynanıyor mu ya :D Birde İsro da kervan olayı yıllar önce değişti. Şimdiki son durum nedir bilmiyorum ama Pvp oynuyorsan, belirli zamanlarda tg nin düştüğü yerden ucuza alıp faizli şekilde dw ye satarak iyi para kırabilirsin. Yada Alex->Cos Sure bakımdan en hızlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiendhunter

Süre/Kar bazında en iyi kervan güzergahı Güçlü bir thiefin olmadığı güzergahtır. tieflerle ilgili bi sorununuz yoksa, jangandan istanbula çekin:D

Aslında serverda Thief yok denecek kadar az.Gold değerli olduğu için %70i serverın trader takılıyor.Jangan-Cons. bi test edicem bakalım bugün.

Bide beyler bişey sormak istiyorum bu niya trade center,roc mountain trade centerlar hakkında bilgisi olan var mı?Kar marjı nasıldır?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.