Şimdi Ara

Sürekli akıma kapılıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En çok arabadan inip kapıyı kapatırken çarpılıyorum oranlarsak 10 inişten 9unda çarpıyor nasıl kurtulacağım bu statik elektrik belasından.

Direksiyonu bırakmadan önce ayağımı yere basıp sonra diğer elimle kapıyı tutarak topraklama yapmak ( %50 işe yarıyor )

%100 çözüm lazım ama şunu giyme bunu giyme demeyin giyecek bir şey kalmıyor o zaman :D

https://www.youtube.com/watch?v=LTc61EObQGc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku1043 -- 21 Mart 2019; 23:50:3 >

• Gene baslik beklentimi karsilamadi.
    seni BU AKIM TUTAR cilardan sandim kb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda bende de sürekli bir elektriklenme oluyor.Daha önce hiç bir zaman böyle olduğunu hatırlamıyorumAynı şekilde bir arkadaşımda öyle.Forumda da baya bir konu gördüm.
  • Ben de bir süredir arabadan inerken kapının elektriğini yiyorum. Geçen farklı bir arabayı kullandım inerken yine elektrik çarptı. Uzun süredir hiç olmamıştı artık her arabaya bindiğimde oluyor gibi. Sanırım ülkenin büyük bir kısmına elektrik çarpıyor bu sıralar
  • Hocam akımlara kapılma, özenti olma.
  • Sterstli zamanlarda sanki daha çok oluyo gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum bir aralar eşimin başına çok geliyordu, arabanın kapısını kapatırken, market arabasına ilk dokunduğunda vs fakat dönemsel oluyor :) Muhtemelen kıyafetleriyle alakalı bir durum...Sizinde öyle olabilir, fakat toprağa temas etmek dışında çözüm pek bilmiyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.