Şimdi Ara

Sürekli aklımın bir köşesinde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ölüm düşüncesi var. Dışarıdan bakan herkes senin mutsuz olmak için hiçbir sebebin yok çok şımarıksın diyor ama mutlu değilim ve sürekli neden yaşıyoruz ki düşüncesiyle yaşamaya çalışıyorum. Para mutluluk getirmiyor iyi bir iş mutluluk getirmiyor istediğin her şeyi almak mutluluk getirmiyor yok yani olamıyorum mutlu 2 yıldır (belki çok daha öncesi bilemiyorum) çok mutsuzum ya. Bir gün metro beklerken kendimi önüne atmak istiyorum.

• aynı benim gibisiniz hocam  

Bende her yatağa girdiğimde "Keşke ölmekten korkmasam" diye sayıklıyorum  

Peki sizi ne mutlu edebilir?

Beni örnek vermek gerekirse "bir insana eziyet etmek" (biliyorum pekde hatta hiç normal birşey değil) mesela suda boğmaya çalışmak veyahut ayağına kalem filan batırmak.

Benim böyle olma sebebim ise "Kişilik Bozukluğu" hastalığına sahip olmam. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimiz bir gün öleceğiz nasıl olsa ama bu zamana kadar hayatımızda ne yaptık oraya gittiğimizde ne diyeceğiz dünya hayatını layığı ile yaşadık mı ölmek te zor kardeşim verilecek hesap var ama cevabımız yok asıl korkunç olanda o işte
  • Hocam beni bu hayatta mutlu eden her şey kısa süreli mutluluk veriyor. Uzun sürede beni mutlu edecek şey nedir diye düşünüyorum aklıma sadece asla sahip olmadığım (ve asla sahip olamayacağımı düşündüğüm) mutlu kalabalık bir aile tablosu geliyor. Bu da benim için imkansız o yüzden hiç mutlu olamayacağım.

• RedTurkish kullanıcısına yanıt

Hesabını veremeyeceğim şeyler yapmadım çok şükür :(

• bu mesajı yazarken eski erkek arkadaşımı aldatıyordum.

şu gece de içkili bir mekanda hoşlandığım çocukla baş başa içiyoruz. erkek arkadaşımın yine hiçbir şeyden haberi yoktu.

• ve ben bu çocuğa daha 2 gün evvel seni seviyorum yazdım. aylardır öteki oğlandan hoşlanıyordum ona kur yapıyordum. ama gönlüm razı gelmiyordu, bu yüzden sürekli zeynep gibi düşünme beni deyip duruyordum, onun gibi olmak istemiyordum ama ben ondan da kötüydüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonuç olarak yaptım yapacağımı ve sonuçlarına katlanacağım. aldattım. köpekler gibi aldattım, hep o olmak istemediğim adi kızlar gibi oldum, aynı anda 2 kişiyi götürmeye çalıştım. yakalandım. beklemediğim bir anda her şeyi gördü ve bitti.

• 2,5 sene garip kendi halindeki bir çocuğun bütün güven ve duygularını kullandım, atanana kadar. sonra da son darbeyi tereddüt etmeden indirdim.

ben buyum işte. oysa çocuk bana yalvarıyordu, gözlerinde görüyordum bana olan tavrını, buna rağmen yaptım.

çünkü ben kendimden başka kimseyi düşünmeyen, sürekli ilgiye aç, aşağılık abaza bir kızdım. hepsi buydu.

• Dışarıdaki insanların hayatımızı bilmeden eleştirmesi o kadar rahatsız ediyor ki beni.zaten hep kırıyorlar beni bir şey de yapamıyorum.insan ruhunu bilmiyorlar ki makineyiz sanki biz.şu dünyada ruhen yaralanmamak mümkün değil ki özellikle buna yatkınsak.her şey mutsuzluk kaynağı oluyor her şey.tek kaçış ölüm gibi geliyor bana da sık sık.yaşamak çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.