Şimdi Ara

Sürekli Araba Değiştirme İsteği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
5.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Sizde tüketim hastalığı var, tatmin olmuyorsunuz.

Doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen araba alıp - satmayı bırakman gerek.

Sürekli Araba Değiştirme İsteği
  • Bence mevzu parasal al sat galericilik yapıyorsun bı de forumda hava atıyorsun hepsi bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ddr4ig -- 5 Mart 2017; 12:57:51 >
  • Bunu gören devlet büyüklerimiz keşke her vatandaşımız sizin gibi olsa demiştir eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Acilen araba alıp - satmayı bırakman gerek.

Sürekli Araba Değiştirme İsteği

çok güzel olmuş.
  • 2009 yılında ikinci el fiestam oldu, 2012 de sıfır km c4 aldım uzun süre binmeyi düşündüğüm bir araçtı ama çok düşeş ev bulduğum için satmak zorunda kaldım.Bir sene 98 model passata bindim iflahımı söktü, sattım 2003 model benzinli jazz aldım, evin 3 sene borcu var o bitene kadar binerim.

• Noter bu konuyu beğendi
  • bi evo al kendine gel dostum
  • Forum da adamı pis gaza getiriyor

• Valla güzel kardeşim aynı durum bendede var ama ben çok sık araç değiştiremiyorum. Evde 3 çocuk olunca kendimi dizginliyorum. 3 kuruşluk zevk için çocukların ilerdeki yaşantılarından çalmayım diyorum. Senin ilacın araba değil 2-3 çocuk

Zaten 2-3 çocuk olunca arabayı gözün görmez, görsede arabaya vakit bulamazsın. Aradığın kriterler azalır az yaksın, güvenli olsun, bagajı ve içi geniş olsun, gerisi hikaye kalır.

• bende de vardı bu hastalıktan, ilacı dizel otomatik insignia
  • benimde böyle bir hastalıgım var sürekli değiştirmek istiyorum ama sanrım aradıgım aracı bulamadıgım ıcın bu his var :D
  • yıllar önce bende senin gibiydim yas 43 artık..hiç pişman degilim... reno 19 verip kango aldım 2 hafta sonra opel tigra 2 ay sonra megane tekkapı 4 ay sonra 3.18i 5 ay sonra yeşil kartal...böyle devam ettim ..şimdi hiç araclarda gözüm yok ..))
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

bende de vardı bu hastalıktan, ilacı dizel otomatik insignia

bende de dizel otomatik astra k var ama memnun değilim konforu kötü, sert araç, eşek gibi yol tutsa da,

insignia dizel otomatik düşünüyorum, size insignia son dedirten olay nedir ?

Yoksa hasta mı olduk böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLordTR

quote:

bende de dizel otomatik astra k var ama memnun değilim konforu kötü, sert araç, eşek gibi yol tutsa da,

Astra h ile takasa girelim mi

Kafamda astra k dynamic var.

• Evde astra h da var hocam Babamda.. astra k'dan konforlu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLordTR

quote:

sorunsuz ve konforlu şanzıman, sorunsuz motor,uygun yürütme maliyetleri,iç ve dış tasarım, bol donanım-uygun fiyat
  • Vallaha ben yalnız değilmişim onu anladım..Büyük ihtimalle genç yaşlarda çok şeye sahip olduk ve bir süreden sonra tatmin etmemeye başlıyor.Allah sonumuzu hayır etsin.Bende ford ranger, golf, leon, ötv etkeniyle beraber de 5.20 almıştım geçen hafta onu da sattık.R19 alacaktım sonra çok temiz toros buldum aldım ben de gerçekten çok keyifliydi bir süre onu da sürdüm hiç vuruldu kırıldı derdi de yok.Belli bir kalite marka olmasının önemi de yok şuan radarım da ibiza cupra var..Yarın da nasipse atv alıcam işe gidip gelmeye

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Şehirden şehire meselesi palavra ancak mükellefin beyanı meselesi doğru. Her daim mükellefin beyanı esastır, devlet mükellefe güveniyorum der... yeri gelir mükellef bir hatan olmasın bir daha bak der adeta, son çare sen çekil şöyle bana bırak der. Hatta bunun çok güzel de bir yansıması olmuştur, şöyle ki bilirsiniz emlak vergisi ödersiniz belediyelere, bu konuda devlet der ki 3 kurum birleşip rayiç bedel belirler siz onun üzerinden ödersiniz. Pek neden? Kalkınma hamleleri zamanında kamulaştırmalar oluyor tabi, o zamanlar da kadastro ne gezer köyde... köylü mükellef, beyanı esas, önceden az vergi diye beyan da düşük tutulmuş bir de yanılmaya dayanıyor bizim uyanık köylüler değerinin 20 katı bedel çekiyor. Ödediği ceza devede kulak, devletten kazancı ağırlığınca. İşte öyle kullanıldıkça böyle gelişiyor uygulamalar.

3 taneyi geçmeyin siz. Araç alıp modifiye edip zararına satan adamın ceza ödediğini bilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu erkek hastalığı sanırım.hacı muratla başlayıp,131 şahin doğan derken mazda opel...veee en az 75 araba değiştirdim.artık yaşda 55 olunca merivada durakladım.ama durum olsa aklımdan geçen subaru forester...birde onu denemek..ölmeden ..gözüm açık gidecek valla..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.