Şimdi Ara

Sürekli Araba Değiştirme İsteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
5.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce Astra aldım sıkıldım. Astrayı almadam 3 hafta önce sıfır auris aldim, 3 hafta zor dayandım. İlginçtir ki yeni aurisi 3 kere aldim ( active, premium ve life), değişik paket donanim kombinasyonlarla.

Ve bunların öncesinde de hep surekli.araba değiştiriyorum. Bir araba 3 ay durmuyor... En uzun duran araba bir sene .

80 bin bütçeye kadar arabaların birçoğunu aldım sürekli değiştirdim.

En uzun 1 sene ile 2005 lancer oldu.

Gariplik şurda belirli zevkim de yok. Jetta satıp Renault 19 aldim, onu satip megane sport trouer, onu satip lancia delta, onu satip fiat uno, onu satip corolla, symbol ,sonra lancer.....diye uzuyor.

60 bin bandından direk 10 bine düşüp samara alabiliyorum, sonra satıp 70 bine geri cikiyorum.

Aranızda sürekli değişme hissi.yasayan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lancia deltadan unoya geçmek nedir hocam, çok değişiksiniz Tabi ekonomik nedenlerden dolayı ise birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Mart 2017; 23:58:2 >
  • Hocam noter vs masrafları baya tutmuştur bu süreçte.

• Param olduğu sürece bende öyleyim: ) En son ev aldım şimdi 1.33 corollaya biniyorum arabayı sevmiyorum ama değiştirecek para kalmadı: )

• Sizde araba hastalığı var.Tavsiyem en yakın hastaneye gidin.İyi günler.

• sen kasınıyorsun anlasılan. Bidahakıne dolandırıcı birine denk gelırsın sahte parayı yada sase nosu samaraya ait aracı 70 bınden sana takarlar o zaman gorursun hanyayı konyayı. Turkıye Cumhuriyetınde yasıyoruz senın ulkedekı dolandırıcılıklardan haberın var mı? Bi araba aldın iyi cıktıysa omur boyu baska araba alma yanı o durumda ulke. Bu zamana kadar bu kadar araba alıp satman mucize verilmiş sadakan bile olsa bu kadar olmazdı senı okunmus suyla 1 yıl boyunca 40lamıslar galıba kucukken
  • Aynı dertten muzderibim.Sürekli aynı arabaya binemiyorum ,illa bi değişiklik farklı bir tad arıyorum

2012-megane 2
    2013 - grande punto
    2014 - hyundai getz
    2015 - clio 4
    2017 grande punto
    2018 inşlah golf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun hocam
  • Normaldir benimde öyle eski arabaya binince yeni arabalar güzel gelmeye başlıyor yeni arabaya binincede eski arabalar 😀 Bence spor tarzında bir araba alıp zevkinize göre jant body kit vs. Takıp binmeniz arabayı alınca olduğu gibi standart kullanıyorsanız sıkılırsınız eski bir araba alıp zevkinize göre yaparsanız bile o araba size çok güzel gelebilir 😀

• 7 yıldır aynı araca biniyorum. Muhtemelen epey bir süre daha beraberiz.
    Kullandığınız arabalarla ilgili Artılar ve eksiler şeklinde mini incelemeler yazsanız çok aydalı olur.
  • @lojistisyen
    Ekonomik nedenlerden değil ustad keyfi. Her bir arabada farklı bir guzellik var. Mesala lancia ile iken tüm gozler üstünde trafikte, ozellikle yaya trafiginde hissediyorsun.
    Renault 19 un kaloriferi calistirdigin zaman iceriye plastik benzin yağ kokusunu sicak sicak vermesi o kokuyu hissetmek ayri nota. Bunun gibi şeyler.

@Umut

Noter masrafi ve sogortanin bi maliyeti var evet. Ama alip satarken bazen kar ediyorum, 2 bin kar etsem bana 5 arabalik degisme masrafini cikariri (:

@ceykıb

O 1.33 ün tiz çalışma sesi beni değiştir demiyor mu sana (:
  • Ben masraf acana kadar ayni arabaya binerim genelde. Daha once mitsubishi colta 9 yil, fluence 2.5 yil bindim.

• Sağlam bir çağrı gelince vergi dairesinden anlarsın.

• Maliye tepene binmesin aman, al sat yapıyorsun diye.

• Bende de aynı sorun vardı en son aracı şirket adına aldım satarsam kdv vs çıkacak diye satamıyorum kafa rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Sağlam bir çağrı gelince vergi dairesinden anlarsın.

Vergi dairesi işi yalan. Malı müfettiş ve ayrica şuan mudur yrd olan bi akrabamiza durumu sordum. Dedi ki şehirden sehire gore degisir o durum dedi. Atiyorum İstanbulda 5 kere iken hakkin izmirde 4 bayburta 3 gibi ilden ile değişkenlik gosteren bi durummuş. Diyelim ki hakkin 3 ve sen bunu doldurdun, maliye senden savunma istiyormuş, gel bakalim sen sanki ticaret yapıyorsun, hesap ver diye savunma istiyormuş. O da bana dedi ki eger boyle bi durumla karsilasirsan savunmaya hicbir aractan kar etmediğini, zarar ettigini beyan et dedi. Cunku mükellefin beyani esas alinmak zorundaymış.. yine cunku senin.kaca alıp sattığını hesaplayacak bir sistemin olmadigini mecburen senin ifadeni esas alacaklarını söyledi. Ayrica arabayi alirke notere 1000 lira fazla yazdir, satarken de 1000 lira düşük soyle dedi. Kisacasi o iş yalan (;

2. Durum ben 3 eşim 3 babam 3 ... Sanirim bu kadar hak.yeter.

• Ayni durum benim icin de gecerli. Arac degil de cep telefonu olayi cok oluyor ben de. Satiyorum pisman oluyorum, aliyorum yine pisman oluyorum.

Son 2 yildir biraz kendimi frenlemeye ugrasiyorum.

Tabi butce uygun olmadigi icin arac degisimi mevzusunda ayni seyi yapamiyorum. Yoksa surekli arac da degisirim sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Ayni durum benim icin de gecerli. Arac degil de cep telefonu olayi cok oluyor ben de. Satiyorum pisman oluyorum, aliyorum yine pisman oluyorum.

Son 2 yildir biraz kendimi frenlemeye ugrasiyorum.

Tabi butce uygun olmadigi icin arac degisimi mevzusunda ayni seyi yapamiyorum. Yoksa surekli arac da degisirim sanirim.

Şuan xioami kullanıyorum. Az cok durumum senin gibi

• Aynı şekilde 3 ayda bir araç değiştiriyorum. Aldığım her araç genelde bir diğeriyle alakasız oluyor ama fiyat bandı genelde aynı hep.. Bunu motosiklete yönelerek çözmeyi planlıyorum. Artık son kez bir araç alıcam ve bu alacağım araba dizel az yakan beni uzun vadede idare edecek bir şey olacak. Uzun sürede değiştirmeyeceğim.Yani araç hep bir kenarda duracak. Ağırlıklı olarakta motosikletle devam artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 5 Mart 2017; 0:29:19 >
  • Hepsini denemek istiyorum desem yalan soylemis olmam sanirim.

Aliyorum 1 hafta kullaniyorum. Lan buna niye bu kadar para verdim diyorum sonra satiyorum, lan mis gibi cihazdi niye sattim diyorum.

Kac aydir disimi sıkıyorum Xiaomi Mi 5 ya da Mi 5S icin bir bilsen.

Son birkac haftadir birkac arac kullandim. Hepsinin ayri ozelligi hosuma gitti. Yani imkan olsa hepsinden birer tane alacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.