Şimdi Ara

SUREKLI AYNI HATA VE MAVI EKRAN YARDIM LUTFEN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Cbox Despina D525 laptop var .. ve Dun laptopum calisir haldeyken masadan dusurdum//masadan dusurdukten sonra makina calismaya devam etti.. ama ertesi sabah acmaya calistigimda Windows XP ekraninda takildi kaldi 2 dakika sonra mavi ekran verdi
    # STOP: 0x0000007B (0xF7939524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000)

chkdsk /f komutunu calistirarak sabit diskte bozulma olup olmadigina bakin diyor... tamam ama bu ayni hata guvenli moda girerken de cikiyor..komut sistemine girerkende.. biosa gireyim diyorum ustunde sifre var uretici tarafindan verilmis.. biosa da giremiyorum biosum ' Phoneix '.. sIkIstIm kaldim..yurt disindayim garantiyede yollayamiyorum .. harddiskim 3 ayrilmis durumda// format atayim c: ye dicem ama komut kismina ulasamiyorum.. pc cd-romdan dan da baslamiyor.. acayip durumdayim ..

Yar bana bir care...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightlordofeden -- 16 Eylül 2009; 18:47:17 >

• f8 e bastiktan sonrak' butun komutlari denedim hep ayni hata cikiyor.... :(
  • yok mu b' allahin kulu cevap vericek__??
  • cd romdan başlatman gerek sorunu çözmen için.
    biosa neden giremiyorsun?
    bir de quick boot aktif mi? yani f9 f11 gibi tuşlarla boot menuye girebiliyor musun?
  •  SUREKLI AYNI HATA VE MAVI EKRAN YARDIM LUTFEN!!!!

Bios'a giriş seçeneğinin yanında, başka bir seçenek daha yok mu?
  • hdd' yi sök, pc' yi çalıştır. hdd olmadığı için ya start almayacak
    ya da hdd olmadığı için bios' a girecektir? ya da bios' a yönlendirecektir seni?

edit:

ya da hdd olmadığı için uyarı çıkarıp seni bekletir sanıyorum.
    ya da boş boş çalışır, mavi ekran çıkartmaz herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 17 Eylül 2009; 0:55:51 >
  • sadece f2 ile biosa gir diyor.. f12 yok... f9 ve f11 de ise yaramiyor.. f8 e basinca secenekler geliyo (guvenli mod.ag destegi ile guvenli mod ) gibi ama onlarlada acmaya calisinca windows bir yerde tikaniyor ve hep ayni mavi ekrani veriyor..

masaustu bilgisayar olsa takla bile atarim onunla ama laptop..lapyopu acip hdd yi nasil cikaricam? zaten acayip komplike.. kafam allak bullak kabuslar goruyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada biosa giremiyorum cunku ustunde sifre var.. uretici tarafindan kurulmus... ureticiye sordum.. ben sifre koymadim diyor..bense pc aldigimdan beri ilk kez girmye calisiyorum.. biousum PHONEIX (mavi bios degildde ; yesilimsi bios ) .. internetten arka kapi sifrelerini filan denedim hic biri olmadi.. kafayi yicem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.