Şimdi Ara

surekli baglanti kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Yurt disina tasindim okul icin ve ev kiraladim. Binada merkezi internet gibi bisey var aidata dahil. Asagida bi cihaz var ordan onlarin butun dairelere dagittigi kablolu modemlere yayiyor interneti. Bana anlattilar modemi nasil nereye takicagimi. Ethernet kablosunu taktiktan sonra bilgisayardan sayfa aciyosun bi login sayfasi geliyo onlarin verdigi sifreyi ve kullanici adini giriyosun neyse asil sorun su: internet surekli kopuyor. Geliyo 1 dk sonra gidiyo 1 dk sonra geliyo gun boyunca surekli bu. Benden once dairede oturan kiz sorun yasamamis ama bende bir turlu duzgun baglanti alamiyorum. Sabahlari bu sure 5-10 dkya uzuyor ama aksamlari bazen hic baglanmiyor. Sacma bi ip adresi aliyor bu self assigned mi ne. Cihazim macbook air ev sahibi ilk benim cihazda sorun var dedi cunki modemin isiklari yesil ama apple servisine goturdum sorun yoktu orda calisiyor baska yerlerdede denedim ordada calisiyor. Binada oturan bi cocuga sordum oda geldi bakti onda oyle bi sorun yokmus. Binada baska sorun yasayan da yok sanirim. Baska modem takamiyorum cunku binanin interneti merkezi oldugu icin asagidaki cihaza uygun cihaz olmasi lazim. Ayni modemdende taktilar baska ama kda olmadi. Baska windos laptop getirdik taktik ondada ayni sorun. Bana sorun bilgisayarimdan ve modemden degilde bi yerde kablolarda sorun varmis gibi geliyo. Aksama dogru ip adresi alamadigi self assigned oldugu zaman ben elle veriyorum ama o zamanda olmuyo ona yaptigimda kendi ip aldiysa isp kirmizi gozukuyor ben ip verirsem de internet ve server kirmizi yada sari oluyo. Dns adreslerinide opendns yada google yapip denedim olmadi. Baglanti varken modemde ethrrnet girisi yanip sonuyor hizli hizli ama baglanti gidince cok yavas yanip sonuyo. Modem adi sysnet 300sp. Lutfen yardim edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reisen -- 5 Ekim 2012; 17:30:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.