Şimdi Ara

Sürekli bilgisayar taraması yapılması için mesaj alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma trojan bulaştı galiba, çünkü:internete bağlı olduğum sürece kısa aralıklarla GTSCAN diye ingilizce "Bilgisayarınızı taratınız...) diye uyarı msajları alıyorum. İzin vermediğim halde o mesajı iptal etmeye çalıssamda tamam desemde otomatık olarak taramaya başlıyor 8 10 tane trojan buluyor. program taramayı bitirmeden boyuna iptal etmek zorunda kalıyorum

Daha önce nod 32 ile tarama yaptım ve temizledim.Ancak bu mesajın ardı arkası kesilmiyor. sinir oldum. Bunu temizlemek veya önlemek için ne yapmalıyım.

Yardımcı olacaklara şimdi teşekkürler.

Not:Bilgisayarın taranmasına müsaade ettim. Taramayı yapan url:http://11.235.75.210:11066/index.html?n=1578t=15-Windows .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacis -- 13 Eylül 2010; 14:41:09 >

• taramayı pc nizde kurulu olan proğramınız mı yapıyor yoksa windowsun kendi tarama sistemimi kesin çözüm format ama birde kaspersky internet securityi kurun onunla tarama yaptırın ardından ad-awere adlı proğramı indirin bu proğram zararlı yazılımları engelleme proğramıdır eğer hala aynı sorunu alıyorsanız dediğim gibi tek çözüm format saygılar...
  • program mı taratman konusunda uyarıyor ?

http://www.inndir.com/Avast!_Professional_Edition-3084p.html

bu linkten avast yükle. Programın yüklenmesinin sonlarına doğru bir soru soruyor buna evet de. baştan başlasınmı dicek baştan başlat. başladığında bilgisayar açılmadan mavi bir ekranda virüs taraması yapacak. Burda tarasın virüs bulduğunda zaten 1 e basarsın siler. İşlem bittiğinde bilgisayar açılır. bir kaç gün program kalsn virüs varsa yine bulr sonra silersn.
  • Taramayı bilgisayarımda olmayan internete ait bir web sitesi yapıyor. url yukarda yazılı.taramadan sonra .exe uzantılı bir programı yüklememi istiyor.
    ADI: instal/Antivirüs.2010.exe
    Uyarıya müdahale etmeden sayfa aıtına alınca rahatlıyorum.Sörf yapmamda bir sorun yok. Bilgisayar tıkır tıkır çalışıyor. Ancak bu uyarıdan gına geldi
  • Taramayı bir internet sitesi yapıyor demişsin. Hep aynı sitede çıkıyor ise site sorunludur, hacklenmiştir. Ama herhangi bir zamanda, sitede oluyorsa bilgisayarın virüslüdür. Ben antivirüslerle kurtulamamıştım. Format atınca düzelmişti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.