Şimdi Ara

Sürekli kapanıp açılıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler,umarım sorunuma bir açıklama getirirsiniz..ben yaklaşık 6 aydır askerdeydim,bu süre içerisinde acer aspire marka laptopumda geride kalanlardan kimse kullanmayı bilmediği için,hemen hemen hiç açılmadı,çantasında oolduğu gibi durdu..geldiğimde bilgisayarı açtığımda 10 dkka sonra kendilliğinden kapandığını gördüm..ama önemsemedim pilin şarjı azalmıştr diye düşündüm ama,pilin şarjı tam olsada,yada pilsiz direk elektrikten açsamda şuan bilgisayar hiç açılmıo..yani power tuşuna bastığımda 5 sn aralıklarla bilgisayar kapanıp açılıo sürekli,öyleki,pili ancak çıkarınca durdurabiliyorum...sizce sorun donanımsalmı,yada çözümü bilen varsa...içini açtım toz moz,yanık hiçbişe yok anlamadım neden,kafayı yicem...perşembeye servise vericem ama çözebileceğim bi sorunsa beklemek istemiyorum,açıkçası bilgisayarımı da özledim askerde:)

• Acer Aspire 5520G-604G25MI Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz 4GB 250GB

laptop modelimm..

YARDIMM EDECEK KİMSE YOK MUU?
  • evden kimsenin ellemediğine emin misiniz? siz yokken düşmüş ve içerisinde bazı hasara yol açmış olabilir.eğer dediğiniz gibi durduk yerde :S olduysa çok garip.En iyisi perşembe servise götürün.Mutlaka bişeyler olmuştur.

Not: Yedek pil varsa laptopunuzu onunla çalıştırmayı deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.