Şimdi Ara

Sürekli kesilen internet ve Taahhüt iptal (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 aydır superonline abonesiyim
    ve hayatımda bi hizmeti aldığım için bu kadar pişman olmadım
    o taahhüt ü imzaladığım güne lanet olsun
    ilk bir ay 1mb hız alanından çektim
    şimdi ise benim internetim 1 aydır devamlı kesiliyor . işlerimi ,yapmam gerekenleri vs zamanında yapamıyorum.
    kesiliyor saatlerce gelmiyor yada 10 dk arayla gidip geliyor

ben bu internetin parasını aksatmadan öderken bana böyle berbat bi hizmet sunuyorlar
    aradığımda antalya genelinde arıza olduğunu ve en yakın zamanda düzeleceğini söylüyorlar
    ama superonline son 1 aydır bu kadar sık
    ondan önce de ara ara yine gidiyordu

3 sene kablonet kullandım toplamda 3 kere kesilmiştir kesilmemiştir o derece

ben mağdurum ve bu taahhüte de para ödemek istemiyorum .

tüketici hakem heyeti falan bi şekilde bu lanet internetten kurtulabilir miyim
    yavaş olsun düzgün bi internetim olsun. başka bi firmadan alıcam

180 lira yada daha fazla kurulum ücreti yazmışlar
    benim evimde tesisatı herşeyi hazırdı gelip fişi taktı sadece

bunun yüzünden taahhütü iptal edemiyorum

tecrübeli bi arkadaş bilgilendirip yönlendirirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan_3742

arkadaşlar
    4 aydır superonline abonesiyim
    ve hayatımda bi hizmeti aldığım için bu kadar pişman olmadım
    o taahhüt ü imzaladığım güne lanet olsun
    ilk bir ay 1mb hız alanından çektim
    şimdi ise benim internetim 1 aydır devamlı kesiliyor . işlerimi ,yapmam gerekenleri vs zamanında yapamıyorum.
    kesiliyor saatlerce gelmiyor yada 10 dk arayla gidip geliyor

ben bu internetin parasını aksatmadan öderken bana böyle berbat bi hizmet sunuyorlar
    aradığımda antalya genelinde arıza olduğunu ve en yakın zamanda düzeleceğini söylüyorlar
    ama superonline son 1 aydır bu kadar sık
    ondan önce de ara ara yine gidiyordu

3 sene kablonet kullandım toplamda 3 kere kesilmiştir kesilmemiştir o derece

ben mağdurum ve bu taahhüte de para ödemek istemiyorum .

tüketici hakem heyeti falan bi şekilde bu lanet internetten kurtulabilir miyim
    yavaş olsun düzgün bi internetim olsun. başka bi firmadan alıcam

180 lira yada daha fazla kurulum ücreti yazmışlar
    benim evimde tesisatı herşeyi hazırdı gelip fişi taktı sadece

bunun yüzünden taahhütü iptal edemiyorum

tecrübeli bi arkadaş bilgilendirip yönlendirirse sevinirim

150 lira kurulum bedeli, kullandığınız her ay için yanlış hatırlamıyorsam 5 lira indirim bedeli alıyorlar. Ama dediğiniz gibi adam gibi hizmet veremiyorsa ayıplı hizmet durumunda olduğu için cayma bedeli ödemeden sözleşmenizi feshedebilmeniz lazım. Önce btk, sonra da tüketici hakem heyetine başvurun.

• Superonline maalesef bu işi iyice eline yüzüne bulaştırdı. memnuniyetsizlik hat safhada. sizin durumunuzda maalesef çok fazla bir çözüm olasılığı sunamıyor hakem heyeti ki zaten hakem heyetlerindeki yığılma nedeniyle bir başvuru 8 aya kadar sürebiliyormuş sın zamanlarda. Size bu kadar sıkıntı veriyorsa başka bir sağlayıcıdan hizmeti alın bu arada şikayetinizi yapın. baktınız yokuşa sürülüyor lanet olsun deyip verin parayı kurtulun. ne kadar kızsak da küfretsek de en iyi hizmeti TTNet veriyor şu anda. Daha iyisi çıkana kadar TTNet'ten şaşmayın yani.
  • uydunete geçmeyi düşünüyorum .

ttnet de kullandım

ama kablonetin üstüne tanımam . dediğim gibi 3 senede 3 defa kesilmiştir en fazla
    o da birinde mesela 3 ay ödememişliğimiz olmuuştu 4. ay kesip 2 ay yatırdığımızda geri açtılar
    4 lira bi bedelle
    superonline 15 gün sonra kesiyor açma bedeli diye de 25 lira civarı bi para alıodu sanırım

hiç geciktirmediğimiz halde sık sık kesiyo bu ara interneti :D
    acaip sinirim bozuk bu yüzden gülüyorum

telefondaki kadın 190 lira cayma bedeli dedi

bakalım 3 arkadaş birleştirip ayrılcaz en son :S
  • valla ben metroneti bir araştırın derim...
  • Bendede aynı durum var bıktım artık değiştireceğim ellerine yüzlerine bulaştırdılar 5 dk da bir net mi kesilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biricikömer -- 10 Şubat 2013; 3:46:48 >
  • ben size şunu söyleyeyim şuan için en iyi internet sağlayıcısı uydunettir.. fakat en pahalısıda uydunettir.. ben 2 yıldır uydunetteyim 1 mbit internete 40 tl ödüyorum.. ttnette 8 mbit 55 tl civarı zaten.. ttnet'inde kötü yanı kazıklıyor olmaları 8 mbite kadar diyip 3-4 mbit veriyorlar ve devamlı kesiliyor.. bu nedenle hem fiyat hem hız açısından superonline'ın en iyisi olduğunu düşünüyorum bende yakında geçeceğim
  • kesilme problemi bende de vardı 3 senelik quicknet zamanından kalan modemimi yenisi ile degistirdiler artık kesilmiyor fakat lag sorunu + hız sorunu devam ediyor.
  • Usta 1 Mb Sınırsız için 29 TL - 100 Mbps 100 GB kotalı için 99 TL ödeyip hizmet alabildiğimiz bir devirde, sunu düşünmemek elde değil eger cok kota kullanmıyacaksan kotalı kullanıcaksın, sonrasında omurgalarda yük azalacak ve belki fiyatlar düşecek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.