Şimdi Ara

Sürekli kötü takımlara düşüyorum çıldırıcam !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toplamda 4500 civarı savaşım var şuandada e 75 ile oynuyorum ama hıcbır tankta bu kadar kötü takımlara düşmedim..yahu tier 9-10 a kadar gelmiş artık belli bir tecrübeye ulaşmış adamlar maçın başında daha 3 dakıkada olmadan patlıyorlar maç başlıyor 3-4 dakıkada maç 0-6 0-7 olurmu yahu?? insanda ne oynama isteği geliyor ne başka birşey yeter artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 2 Haziran 2014; 10:35:57 >

• Oyunda eslestirme tank seviye ve turlerine bagli yapildigi surece boyle olmasi normaldir. Bu nasil bir mantik anlamadim, iyi oyuncu kotu oyuncu ile ayni oyunda olamaz, olmamali. Sen ne kadar iyi olursan ol, takimdaki diger 14 kisi ortalamanin altinda oldugu surece Quickbaby ve Mighty Jingle olsan bile durumu kurtaramiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Oyunda eslestirme tank seviye ve turlerine bagli yapildigi surece boyle olmasi normaldir. Bu nasil bir mantik anlamadim, iyi oyuncu kotu oyuncu ile ayni oyunda olamaz, olmamali. Sen ne kadar iyi olursan ol, takimdaki diger 14 kisi ortalamanin altinda oldugu surece Quickbaby ve Mighty Jingle olsan bile durumu kurtaramiyorsun.

valla hocam işte savas baslarken bakıyorsun karsı takımda hangı tanklar var kendı takımımda neler var..ee bakıyorum örneğin benım takımda işte 2 tane e75 2 tane t110 1 tane e100 2 tane conqueror vs var..e tamam dıyorsun bu adamlar oyunu bılıyor ama noluyor sonra 3 dakıka geçmıyorkı bu adamların yarısı patlamış. yahu ben daha duracagım yere gıdemeden takımdakı en sağlam tanklar patlıyor..bu nedenle şuanda kazanma oranım %40 larda e 75 ile, yemın edıyorum geçen gün 10 maç üst üste kaybettım kapadım çıktım oyunu..bu e75 ile ne alıp veremdiği var wargamıng ın sürekli berbat takımlara düşüyorum anlamadımki?

ayrıca bence bu oyunda yetenek sistemıne görede eşleştirme yapılmalı..neyse e100 almama az kaldı zaten e100 alınca her maça top tıer çıkıcam en azından alt tıer cıktım stresi olmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 2 Haziran 2014; 10:56:49 >

• Sen E75 ile ciktigin maclarda alt tier endisesi yasiyorsan biraz daha pismen lazim demektir :D

not:
    ben iyi bir oyuncu degilim.
  • hafta sonu nashron ile kazanma oranı 53 den 37 düştü üstelik 3-4 maçta tek mermi bile sıkamadan patladım yok etme oranım 1,8 lerden 1,3 lere felan geriledi üst üstte 10 küsür maç kaybettim sayısını bile hatırlamıyorum aklım sıra her zafere iki katı alıp 16 binlik topu açacaktım
    amx40 - pz1c - hago - m3lee - pzsfl 4 - chi nu - kv1 bunlarla hep kaybediyorum şimdi birde nashron eklendi
    eski hesabımda e50-kv4-amx ac48 naparsam yapıyım kaybediyor lar
  • Arkadaslar birde topun damage i 490 iken bazen 570-580 damage vuruyor bu nasil olabiliyor? Yoksa benmi yanlis goruyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Sen E75 ile ciktigin maclarda alt tier endisesi yasiyorsan biraz daha pismen lazim demektir :D

not:
    ben iyi bir oyuncu degilim.

Valla hocam karsi takimda 215b 183 veya jgpze100 olunca insan ister istemez stres oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sende E-75 var ve karşında Bir 183 birde jp e100 var

Savasın sonu ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Arkadaslar birde topun damage i 490 iken bazen 570-580 damage vuruyor bu nasil olabiliyor? Yoksa benmi yanlis goruyorum?

Eskiden ben de öyle sanıyordum ama sonra arkadaş söyledi öğrendim sizle aynı anda biri vurduğunda toplam hasarı gösteriyormuş. Yani siz yüksek vurmuyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

quote:

Arkadaslar birde topun damage i 490 iken bazen 570-580 damage vuruyor bu nasil olabiliyor? Yoksa benmi yanlis goruyorum?

Eskiden ben de öyle sanıyordum ama sonra arkadaş söyledi öğrendim sizle aynı anda biri vurduğunda toplam hasarı gösteriyormuş. Yani siz yüksek vurmuyorsunuz.

Tesekkurler hocam uzun zamandir aklima takiliyordu bu

• quote:

quote:

Gerçekten arkadaşınız çok biliyormuş.

O 490 ortalama hasardır, 490 ortalama hasarlı bir top 312 - 625 arasında RASTGELE vurur. Oyunda RNG denen bir faktör var. 'High roll' denen olay için anlık dualarım çok olmuştur.

Rng nedir --->http://en.wikipedia.org/wiki/Random_number_generation

Sizlerin öğreneceği daha çok şey var. Ben takım kötü yenildim diye ağlamıyorum, 'ben çok kötüydüm o yüzden kaybettik' diye bakıyorum oyuna çünkü gelen adamların oyun mekaniklerini bilmediğini kullandığım XVM mod sayesinde görüyorum. Kendi hatamı hemen tespit edip kafamı duvarlara vuruyorum Örneğin ramboluk yapmayıp bir sokak geride dursam oyunu tek başıma kazabileceğim yerde haritayı iyi okumayıp kendimi düşman ateş arasında bulduğum zaman burda suçu takımıma gelen %45 win ratingli adamlara atmıyorum. Suçlu benim o zavallı adamları taşıyıp oyunu kazandırmadığım için.

• Merhaba @dragonbornx,

Size gösterilen bu tankın topu ile yapacağınız ortalama hasardır, basitçe anlatmak gerekirse topunuz 500 ortalama vuruyorsa bu 400 vurabileceği veya 600'de vurabileceği anlamına gelir. Bu değerler resmi değerler değil sadece örnek olması açısından veriyorum.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wargaming_TR_Tepegoz

Merhaba @dragonbornx,

Size gösterilen bu tankın topu ile yapacağınız ortalama hasardır, basitçe anlatmak gerekirse topunuz 500 ortalama vuruyorsa bu 400 vurabileceği veya 600'de vurabileceği anlamına gelir. Bu değerler resmi değerler değil sadece örnek olması açısından veriyorum.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz

Sorun o değil saçma sapan mm sistemi. Stug ııı ile 2k dmg vuryorum tier 6 savaşında. Takımın geri kalanını toplayınca 2k etmiyor. E100 ile 2haftafır el halluf komarin kum nehri gibi haritalara düşüp 2 3arty oluyor. Ruinberg düşünce %20 kazanma oranı verip 5dakikada 15-0 kaybedilen savaşı açıkla. Tier 10maça t1ile mürfeze yapan adamın kafasını anlat bana canısı. Mabal okuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wargaming_TR_Tepegoz kullanıcısına yanıt
    Evet cevap bekliyoruz sayın yetkili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

Gerçekten arkadaşınız çok biliyormuş.

O 490 ortalama hasardır, 490 ortalama hasarlı bir top 312 - 625 arasında RASTGELE vurur. Oyunda RNG denen bir faktör var. 'High roll' denen olay için anlık dualarım çok olmuştur.

Rng nedir --->http://en.wikipedia.org/wiki/Random_number_generation

Sizlerin öğreneceği daha çok şey var. Ben takım kötü yenildim diye ağlamıyorum, 'ben çok kötüydüm o yüzden kaybettik' diye bakıyorum oyuna çünkü gelen adamların oyun mekaniklerini bilmediğini kullandığım XVM mod sayesinde görüyorum. Kendi hatamı hemen tespit edip kafamı duvarlara vuruyorum Örneğin ramboluk yapmayıp bir sokak geride dursam oyunu tek başıma kazabileceğim yerde haritayı iyi okumayıp kendimi düşman ateş arasında bulduğum zaman burda suçu takımıma gelen %45 win ratingli adamlara atmıyorum. Suçlu benim o zavallı adamları taşıyıp oyunu kazandırmadığım için.

Okadarını ben de biliyorum ayrıca evet sizinle aynı anda biri vurunca toplam hasarı gösteriyor. Ben ve başka biri ateş ederken Amx 12t'nin max 175 vuran topuyla vurunca ammorack atmayan bölgeden 250 görünmesi nedir ozaman? Bunlar sadece başka biriyle ben aynı anda ateş ettiğimde oluyor :) Denenmiştir test edilmiştir. Xvm modunu ben de kullanıyorum ayrıca yabancı forumları takip ediyorum...bilginize. Sizlerin öğreneceği çok şey var derken? Oyunu fizik motorundan tut yapımcılarına kadar biliyorum. Beni bu oyundan match maker soğuttu. bir haftadır %35lik takımlara atıyor. Ben o takımların içinde en çok dmg vuran ve istatistikleri en iyi olan oluyorum. Ve son bir haftada winratem %2 düştü.

• bu sorun yüzünden oyunu 2 aylık süre boyunca bıraktım. Çünkü oynadığımda MM yüzünden değerlerime mıçıyorum.

• Random battle ile alakalı birazda oyunda normal tanktan çok avcı var bir diğer değişle avdan çok avcı oluyor takımlarda ve buda çok dengesiz şekilde kimi takımın çoğu avcı kimisinde 1-2 tane var kiminde 4-5 tane arty kiminde hiç yok bunun gibi tonla dengesizlik oluyor takımda bunlar genel takım performansına çok etki ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.