Şimdi Ara

Sürekli kulak çınlaması[CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 7 ay önce orta yol kulak iltihap'ına yakaladım o günden beri sol kulagımda devamlı çınlama oldu doktora söylemiştim hastalık geçince oda geçer demişti neyseki git gide çınlama sesi düşmüştü sadece yatarken hafif duyuyodum oda çok etkilemiyodu dün agırlık kaldırıyodum birden kulagım tıkandı elımle baskı yaptım açılsın diye birden çınlamanın yükseldigini hissettim şimdi ortam sesli bile olsa çınlamayı duyabiliyorum

tedavisine baktım internetten ama pek bi kesin çözüm yok galiba pazartesi doktora gidicem randevu aldım ama dayanamazsam direk yarın özel doktora gidicem siizin önerebileceginiz bi yöntem varmı?

• up
  • Valla dostum ben bu olayı tam 6 senedir çekiyorum iki kulağımda da var :D Korkmana gerek yok çünkü zamanla alışıyorsun ve eski haline geliyorsun, ama alışana kadar biraz acı çekiceksin. Yani strese giriceksin depresyon falan ama sonuçta alışacaksın. İçin rahat olsun.

Dotorlarda muhtemelen bunun tedavisi yok yada kulağında bir sorun yok gibi şeyler diyecektir, çünkü bana hep söyledikleri bunlardı. Ama bir tanesi yeni çıkan lazer tedavisi falan dedi yapabiliriz dedi fakat bu tedavi de çok vakit istiyor ayrıca %100 geçirecek diye bir özelliği yokmuş bende hiç uğraşmadım.

Şimdilik bizim yapabileceğimiz tek şey tedavi beklemek.
  • yüksek tansiyonda kulak çınlaması yapar bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arawn

Valla dostum ben bu olayı tam 6 senedir çekiyorum iki kulağımda da var :D Korkmana gerek yok çünkü zamanla alışıyorsun ve eski haline geliyorsun, ama alışana kadar biraz acı çekiceksin. Yani strese giriceksin depresyon falan ama sonuçta alışacaksın. İçin rahat olsun.

Dotorlarda muhtemelen bunun tedavisi yok yada kulağında bir sorun yok gibi şeyler diyecektir, çünkü bana hep söyledikleri bunlardı. Ama bir tanesi yeni çıkan lazer tedavisi falan dedi yapabiliriz dedi fakat bu tedavi de çok vakit istiyor ayrıca %100 geçirecek diye bir özelliği yokmuş bende hiç uğraşmadım.

abi dayanılmaz oldu artık ben vg çalışıyorum agırlık kaldırıyorum kulaktaki çınlama bi anda yükseliyo delircem istedigim şeyleri bile yapamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Neymar Jr.

quote:

Orijinalden alıntı: Arawn

Valla dostum ben bu olayı tam 6 senedir çekiyorum iki kulağımda da var :D Korkmana gerek yok çünkü zamanla alışıyorsun ve eski haline geliyorsun, ama alışana kadar biraz acı çekiceksin. Yani strese giriceksin depresyon falan ama sonuçta alışacaksın. İçin rahat olsun.

abi dayanılmaz oldu artık ben vg çalışıyorum agırlık kaldırıyorum kulaktaki çınlama bi anda yükseliyo delircem istedigim şeyleri bile yapamıyorum

Kasılma hareketlerinde çınlamanın artması normal zaten. Şimdi unutmaya çalış falan demek istiyorum ama unutulmuyor bu ses. Bende bateristim mekanlarda çaldığım zaman bu ses hiç çekilmez oluyor. Birde bu ses genelde müzikle uğraşanlarda oluyor. Örneğin bizim gruptaki iki elemanda da bu çınlama var, bilimsel adı Tinnitus. Tek yapman gereken dayanmak :D sonra kafaya takmamaya başlıyorsun, unutuyorsun sesi.

• Bu kadar tesadüf olur. Benim de tam 7 ay önce orta kulak iltihapından dolayı kulağımda sürekli çınlama oluştu (hafifte işitme kaybı); ama benimki sağ kulakta. Yine tesadüfler zinciri, benim kulağımın da sende olduğu gibi çınlaması gitgide düşmüştü; ama geçenlerde bir arkadaşım kulağımda sesli bir şey patlattı, yine çoğaldı. Olaydan sonra doktora gittim, yığınla ilaç yazdı yine eski haline geldi gibi. Ama 7 ay önce tam 4 KBB uzmanına gitmiştim, hiçbir işe yaramadı, kalıcı galiba bu. Alışmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bi kulaklık bişi yok mu bunu dindiren acaba geçen nette görmüştüm karadenizde bi kardeşler arıyla tedavi felan yapıyolarmış kesin sonuç gibi olmadı arı yakalar kulaklık içine sokar dinlerim vızıltısını
  • Arı olayını bende görmüştüm ama yalan oldu galiba hiç ses yok.
  • bendede yaklaşık 4 aydır var unuttum sayılır artık tedavisi yok zaten alıştım sayılır artık
  • bendede arada oluyo öyle
  • Bende de 3 yıldır var iki kulağımda da. Dediğin gibi orta kulak iltihabıyla başladı zamanla alışırsın.
  • Neymar Jr. kullanıcısına yanıt

Merhaba, son durumunuz nedir? Kulak çınlamanız azaldı mı?

• 2 kulağımda vız vuz sürekli ses var
  • Ben uyuyamıyorum, çok şiddetli. Ne yapacağım bilmiyorum. Uykusuzluktan bayılacak gibi olduğumda 3 saat uyuyorum. Uyandığımda çınlama çok artmış oluyor.

• 8 yıl sonra up  

Arkadaşlar sorunum devam ediyor ama hastalık artık rahatsız etmiyor beni alıştım böyle yaşamaya, bu sorunu yeni yaşayan arkadaşlara tavsiyem kafanıza takmayın ilk zamanlar evet rahatsız ediyor ama zamanla alışıyorsunuz çınlamayı duymuyorsunuz bile, ayrıca tedavisi de yok bildiğim kadarıyla, he varsa yazın buraya bizde yaptırak  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.