Şimdi Ara

Sürekli Modem Arayüzü Sayfası Açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Benim bir sorunum var. Normal internette dolaşırken birden internet gidiyor ve modem arayüzü açılıyor başka sayfalar açılmıyor.Modemin ışıklarında sorun yok yanıyor da.Bundan birkaç gün önce de internet durduk yere kopuyordu modem arayüzüne yönlerdirmiyordu.3-4 haftadır böyleydi defalarca ttneti de aradım hatta sorun olmadığı söylendi en son modem arızalı olabilir dediler. Peki niçin durduk yere net kopuyor ve arayüze yönlendiriyor anlamadım.Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

• aylık kotayı astıysanız o yüzden yönlendirebilirmi? adil kullanım kotasını geçtiğimiz zaman bizdede internet yavaşlıyor sayfalar acıllmıyor ve telekomun sayfası çıkıyor

bu sekilde değilse modemi resetle kullanıcı sifreni biliyorsan olmadı firmware güncellemesini yap modemin googleden markasına gore arastır
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

aylık kotayı astıysanız o yüzden yönlendirebilirmi? adil kullanım kotasını geçtiğimiz zaman bizdede internet yavaşlıyor sayfalar acıllmıyor ve telekomun sayfası çıkıyor

bu sekilde değilse modemi resetle kullanıcı sifreni biliyorsan olmadı firmware güncellemesini yap modemin googleden markasına gore arastır

Yok hocam kota aşmadan kaynaklanmıyor.Henüz 32 gb olmuş adil kullanım kotam 100 gb ve hiç yapmıyorum o kadar. Az evvel resetledim modemi yine yaptı.
  • eski modemse bir firmware güncellemesini yap sitesinden
  • AKK ile alakasi yok. Hizim dustu sayfalar acilmiyor diyen adam magarada yasiyordur. En dusuk hiz suanda 3 mbit ve bu gayet iyi bir hiz. Vaktinde 56k dan 256k ya gecince ne sevinmistik be. Sizin sorununuz modemden. Modem degistirip deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir modem değil çok olmadı alalı. everest sg-1600 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRiatuS

Merhabalar. Benim bir sorunum var. Normal internette dolaşırken birden internet gidiyor ve modem arayüzü açılıyor başka sayfalar açılmıyor.Modemin ışıklarında sorun yok yanıyor da.Bundan birkaç gün önce de internet durduk yere kopuyordu modem arayüzüne yönlerdirmiyordu.3-4 haftadır böyleydi defalarca ttneti de aradım hatta sorun olmadığı söylendi en son modem arızalı olabilir dediler. Peki niçin durduk yere net kopuyor ve arayüze yönlendiriyor anlamadım.Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Dostum netinde kopukluk varsa modem arayüzüne gönderir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray1362

quote:

Orijinalden alıntı: qRiatuS

Merhabalar. Benim bir sorunum var. Normal internette dolaşırken birden internet gidiyor ve modem arayüzü açılıyor başka sayfalar açılmıyor.Modemin ışıklarında sorun yok yanıyor da.Bundan birkaç gün önce de internet durduk yere kopuyordu modem arayüzüne yönlerdirmiyordu.3-4 haftadır böyleydi defalarca ttneti de aradım hatta sorun olmadığı söylendi en son modem arızalı olabilir dediler. Peki niçin durduk yere net kopuyor ve arayüze yönlendiriyor anlamadım.Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Dostum netinde kopukluk varsa modem arayüzüne gönderir.

Ttneti çok defa aradım.En sonunda bana geri dönüş yapıp hattınız dört dörtlük modeminiz sorunlu olabilir dediler farklı modem deneyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.