Şimdi Ara

SUREKLİ OKSURUYORUM YARDİM EDİN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JacobTR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaklasik 2-3 haftadir surekli oksuruyorum. 2 hafta once falan surekli balgamli sekilde oksuruk ve burun tikanikligi vardi bu hafta biraz azaldi ama her gun saat 10-11 gibi balgamli oksuruyorum sonra gun boyu hic oksurmuyorum burun tikanikligim da hala azaldi ama tam olarak gecmedi. ama niyeyse iki gundur 10-11 gibi sadece bi kez oluyor sonra tum gun olmuyor doktor burun spreyi hap ve kapsul tarzi suda eriyen bisiy verdi ama pek etkisini goremedim ben birde 5-6 ay gibi kisa sure sigara ictim onun etkisi olur mu sizce koah falan cikmaz dimi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam zencefil-karabiber-bal üçlüsü öksürüğe birebir..Karıştırıp ye.. Kullanmaya başladığın andan itibaren etkisini hissedersin Allah'ın izniyle..
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Hocam benim oksurugum hemen hemen yok sadece dedigim gibi saat 10-11 gibi balgamli oksuruk oluyor iki uc oksirmeden sonra balgamlar gidiyor ve oksuruk diniyor ama yine deneyeyim ben eher evde zencefil varsa :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkanda_ayu_var

Hocam benim oksurugum hemen hemen yok sadece dedigim gibi saat 10-11 gibi balgamli oksuruk oluyor iki uc oksirmeden sonra balgamlar gidiyor ve oksuruk diniyor ama yine deneyeyim ben eher evde zencefil varsa :)

Eğer sadece 10-11 gibi oluyorsa muhtemelen çalar saat yutmuşsundur hocam..10-11 gibi sende balgam ve öksürük şeklinde tezahür ediyor..Endişelenme, saatin pili bitti mi rahatlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 5 Mayıs 2015; 17:36:55 >
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Espri mi simdi bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.