Şimdi Ara

Sürekli Reset Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarım sürekli windows yükleniyor ekranına gelmeden reset atıyor. Güvenli modda da başlamıyor. Windows u yeniden yüklemeye çalıştığımda hep kurulum başlanıyor yazarken mavi ekran veriyor, "Stop 0x0000124" hatası veriyor. Ben de ramlerden kaynaklı bir hata olduğunu düşünüp memtest86 yı çalıştırdım, yarısında hiç birşey yazmadan reset attı ve artık memtest86 ya bile girmeden reset atıyor. Ram i sayarken de "9MB OK (2048MB)" yazıp "Ram r/w test failed" hatası veriyor. Ne yapabilirim?

• Yok mu yardım edebilecek kimse?
  • eger birden fazla ram varsa tek tek dene veya slot degiştir dene olmadı farklı ram dene sorunun kaynagını bulalım
  • Ram 1 tane vardı değişime yolladım. Peki ram dışında bir sorun nedeniyle resetleniyor olabilir mi? Öyleyse hangi donanımda sıkıntı vardır? Bir de donanımlarda sorun olunca anakarttan bip sesi geliyomuş. Hiç duymadım nasıl anlıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoven -- 8 Ağustos 2015; 18:56:23 >
  • Adoven A kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle ram hocam eğer arkadaşınız da veya başka biyerden temin edip deneye bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sağolun. Ram i yolladım garantiye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.