Şimdi Ara

Sürekli Şişkinlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sürekli şişkinlik şikayetim var yaklaşık 4 yıldır devam eden. Ancak son dönemde ciddi anlamda arttı. Yemek yediğim anda bagirsagim yanıyor sisiyorum kalbimde çarpıntı oluşuyor ve buda başımda dönme yapıyor.

Kardiyoloji ve nöroloji tahlilleri temiz çıkınca dahiliye mide için gittim endoskopi ve kolonoskopi 2 yıl önce temiz çıkınca ve helicobakter tedavisinde gördüğüm için tomografi ve ultrason bakıldı onlarda temiz ne kabız ne ishal sadece yemek saatlerce midemde kalıyor ve şişkinliğim sabah şu içtiğim anda başlar gece uyuyunca bile devam eder. Artık yaşam standardigimi mahvetti huzursuzluk yapmaya başladı.

Bana yol gösterebilecek biri var mı? Nedir nedendir ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde 4 yıldır benzer semptomlarım var. Sürekli şişkin ve dolgun hissediyorum, sanki bir damacana suyu az önce kafama dikmişim gibi hissediyorum. Eğer 10 dk. uzun süre ayakta durursam midemin iyice şiştiğini ve diyaframa baskı kurduğunu hissediyorum. Nefes alamıyorum , nefes darlığı çekiyorum. Midem çok şişken mideme elimle sert şekilde bastırınca ses geliyor ve bi rahatlama oluyor, sanki kendi kendine mide boşalamıyormuş gibi. Endoskopi ultrason kan tahlili hormonlar herşeye baktırdım gastritten başka bişey çıkmadı. 4 Yılda semptomlarımı panik atak ve stresin arttırdığını farkettim. Nabıcaz bilmiyorum hayatta kalmaya çalışıyoruz işte. 

• Panik atak konusunda ben kararsız kaldım. Şişkinliği panik atak ve stresin arttırdığından ziyade panik atak ve stresi şişkinliğin yaptığını düşünüyorum. Şişkinken çok huzursuzken bağırsak mide problemi olmadığında aşırı eğlenceli aktif bir insan oluyorum ve bu beni artık çok rahatsız ediyor.

• Beyler yardımcı olabilecek birinin konuyu görmesi için öne çıkarabilir miyiz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli İdrar Varmış Hissi
    3 yıl önce açıldı
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.