Şimdi Ara

Süresi dolmadan başka tarifeye geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 17-18 ay önce 24 ay tahattütle faturanın üzerine telefon almıştım. Şimdi yeni telefon almak istiyorum ve mecburen yeni alacağım telefona uygun tarifeye geçmek zorunda kalacağım galiba.

Yani 24 ay dolmadan yeni tarifeye geçebilir miyim? Ve 17 ay önce aldığım telefonun taksiti bitti mi bilmiyorum yoksa o da tarifeyle birlikte mi bitecek? Bitmemişse kalan taksiti peşin ödeyip başka tarifeye geçebilir miyim? Bir bilgisi olan vrsa yardımcı olabilir mi?

• Taahhütünûzün bitip bitmediğini online self servisten ögrenebilirsiniz cayma bedel yansıyıp yansımayacagını vodafone foruma konu açarak moderatörler yardımı ile öğrenebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Taahhütünûzün bitip bitmediğini online self servisten ögrenebilirsiniz cayma bedel yansıyıp yansımayacagını vodafone foruma konu açarak moderatörler yardımı ile öğrenebilirsiniz

Saolun. Online selften nasıl öğreneceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunnew

quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Taahhütünûzün bitip bitmediğini online self servisten ögrenebilirsiniz cayma bedel yansıyıp yansımayacagını vodafone foruma konu açarak moderatörler yardımı ile öğrenebilirsiniz

Saolun. Online selften nasıl öğreneceğim?

Rica ederim Online Self Servis'te Kampanya Bilgilerim bölümünden taahhütünü ve kalan taksit sayını fatura suretinden görüntüleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.