Şimdi Ara

Surf_Ski2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben surf_ski2 diye bir yere girdim.Orda yere atlıyom bi şeyin üstende durmaya çalışıyorum ama hep düşüyorum.Orda nasıl dengede durabilirim?

• surf ski 2 de sadece A D we mouse yi kuLLanacaksın kayarken.aLıştıktan sonra heryere çıkarsın...marioymuş awpmiş ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

surf ski 2 de sadece A D we mouse yi kuLLanacaksın kayarken.aLıştıktan sonra heryere çıkarsın...marioymuş awpmiş ....

sağol ama mouseye basılı mı tutcam
  • yok hayır mouse derken öLe deqiL.tuşa basmıcan meseLa buzLardan yükseLmek,daa ii uçabiLmek için mouseyi yukarı fLn kaydırcan...oynarken kendin çözcen kardeş,sana burda ne kadar anLatsakta anLatmakLa oLmaz.
  • kaanalpar3 msn ni ver bu gece bossan sana ogreteyim surfu bi serverde
  • valla ben şifresiz paraşütlü oynuyorum herhere çıktım özellikle marioda base kalıp lamerlik yapmak çok işe yarıyo
  • En güzel Roadvoodoo
  • kaanalpar33@hotmail.com
    foruma girmiyodum bi bakim dedim o zaman gördüm QuickPlay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanalpar33 -- 2 Mart 2008; 19:43:16 >
  • ark lar bana surf ski bölümlü sxe korumasız bir yer verirmisiniz (1.6)
  • en sevdiğim counter bölümü o kadar usta olmasamda yinede sonuncu sıraya düşecek kadar kötü oynamıyorum
    Surf_Ski_2
  • ya a d ve mouseyi kullanıyorum ama yinide bir yerde takılıyorum
  • O takıldığın yerleri de oynaya oynaya geçersin
  • biz bişey yapamayız diğer oyuncuLarı izLeyerek öğreneceksiz..kayarken sadece a ve d tuslarını kullanman gerekeck mause ile hangi yöne atlıcaın.. artık izLeyerek aLısacaksın..
  • ok sağol
  • eger biryerden asagıya düşüyorsan orda yapacagın şey şu mouseyi biraz sola tut tam o aralıkta a ya bas hemen mouseyi sağa çevir ve d ye bas ozaman orayı atlayabilirsin ama öncelikle uraya hızlı biçimde gelmelisin
  • Zamanla elin alışır . Kayamayacağın yer kalmaz . Her yerde kayarsın
  • tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.