- İddialara göre Beşşar Esed, gece saatlerinde bir açıklama yapacak.. |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (329. sayfa)
-
-
- CHP lideri Özgür Özel:
“Bir an önce Esed ile gerekli temaslar sağlanmalı. Yurtta barış cihanda barış.”
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 7 Aralık 2024; 20:6:34 > -
Temmuz paylaşmiş yapamayacakmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah akil fikir versin
En büyük Esat rejimi destekçisi olan Türkiye muhalefeti de Esat'ı satmış gözüküyor. Terörist ilan ettikleri grupları da meşru sınıfına evirmeye başladılar. Bir gün gelecek PYD bile terörist değildir diyecekler, zaten KK bunu söylemişti.
Katil Esat rejimine destek veren herkes suçludur ve şu anda Esat'ı satmaları bu gerçeği değiştirmez
Türkiye devleti için durum daha kritik. Resmi olarak terörist ilan ettiğimiz iki grup Suriye'nin yeni hakimi olacak.
Son dönemde RTE katil Esat'a el uzatma isteği keşke olmasaydı. Keşke Esat'a eskiden olduğu gibi katil demeye devam etseydi de ona hiç el uzatmasaydı. RTE Suriyeliler tarafından saygı duyulan çok yüksek bir değerdir. Bu değerini gerçekçi politikalarla korumaya devam etmeli.
Suriye için elimizde sadece softpower kozumuz kaldı.
Elimizde lehimize olan tek şey, Suriyeli mültecilere iyi davrandığımız(!) gerçeği kaldı. Bunu da RTE'ye borçluyuz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Aralık 2024; 23:27:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu adam şaka cidden la 300.000+ kişi öldü alooo özel herhalde chp deki alevi tayfaya sempatik gözüksün diye yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2024; 20:11:34 > -
Valla işin içinde bit yeniği var gibi. Nerede bu Esad'ın ordusu? Neden birden geri çekildiler? Bu nasıl iş ki 4 koldan saldırıya geçti isyancılar. Hepsi de birbirinden farklı gruplar. Bu ülke kaça bölünecek? Bir tarafta Kürtlerin PYD'si, diğer tarafta HTŞ, güneyde Dürziler, ve bir de ÖSO. Ayrıca bir de ABD emrindeki Suriye ordusu varmış ki bu nasıl bir ülkedir anlamıyorum.
-
Bu ülkenin dem partiye ihtiyacı yok, chp yeterli. Demciler parti kurarak yanlış yapıyor aslında, ama daha iyi oyları bölünüyor böyle kalsın.
Bi de utanmadan Atatürkten alıntı yapmazlar mı her açıklamanın arkasına.
Atatürkü tanımasam nefret edeceğim adamdan bunlar yüzünden. Hatta yunan general falan sanacağım adam cağızı
-
onlar oranın %10 -%15 i abd rusya olmasa 2011-2012 esad indirilirdi,abd -rusya salça olduğu için yıllarca uzadı durdu.
rusya kendi derdine düştü ,abd de başka havalarda şu an.
hizbullah vardı onuda israil öptü
ha bizim çıkarlarımıza döndü olay bu.
-
Saf olmayın.. Ne Rusya Αkdeniz'e erişimi sağladığı ve yıllarca yatırım yaptığı limanları kolay kolay bırakır ne de Amerika yeraltı kaynaklarının kontrolünü bırakır.. Suriye ile Afganistan bir değil.
-
- Bloomberg: Beşar Esed, ABD yeni başkanı Trump'dan yardım istedi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 7 Aralık 2024; 22:40:0 > -
Rusyanın okadar altına yattıktan sonramı bunada sugar daddy dayanmıyor
-
Amerika nın uzamaya ne etkisi oldu savaşı uzatan rusyadır.
suriye yüksek oranda sünni bir ülke yönetim ise koyu sünni düşmanı halk savmiyordu rusya olaya girmese o iş bitmişti zaten.
2011 de bitmed 2024 de bitti bu sürede milyonlarca göçmen altık ve suriye bölündü nasıl bir çıkara dönmedir bu ben anlamadım
2011-12 de bu iş bitseydi sünni bir yönetim gelecekti suriye tek parça olacaktı ve muhtemelen çok daha çıkarımıza bir yapı oluşacaktı.
-
- İsrail Kann News kanalının iddiasına göre İsrail yönetimi Suriye’deki terör örgütü PKK-YPG ile ilk görüşmenin gerçekleştiğini duyurdu..
- Terör örgütü PKK-YPG'nin sözcüsü;
"Biz bir Kürt ordusu değiliz, Suriye halkının ordusuyuz."
-
Esad bölüm geçmek için tüm tuşlara basan oyuncu gibi oldu.
İsrail yönetimi dediğin ne oluyor ne sıfatla görüşme yapılıyor inandırıcı haber değil
-
Dünya üzerinde Beşşar Esed’i açıktan destekleyen iki kişi kaldı:
Özgür Özel ve Fatih Erbakan
-
- Bloomberg:
"Esed yeni bir anayasa yapılmasını önerdi ve siyasi muhalefetle görüşmeyi kabul etti. Esed 6 ay içinde seçim yapılarak görevi teslim edeceğini söylüyor."
-
Onlar ne düşünüyor bilmem ama Esad'ın yaşaması ve görevi bırakıp devir etmesi bence bizim için daha hayırlı.
Bu sayede Suriye'nin toprak bütünlüğü korunmuş okur ve BM tarafından tanınırlığı devam eder.
Suriye'nin bölünmemesi çok önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X