Şimdi Ara

🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Suriye'de 54 yıllık Esed rejimi yıkıldı....)-[ANA KONU] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Long Nightt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.201
Cevap
80
Favori
294.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • - Esed Rejiminin varil ve hardal bombaları gibi yasaklı kimyasal silah üretim Generali olan Zahra El Humusi, Lazkiyede'ki evinde kafası kesilmiş şekilde bulundu.

🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Suriye'de 54 yıllık Esed rejimi yıkıldı....)-[ANA KONU]
  • - ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı General Michael Erik Kurilla, Suriye'de terör örgütü YPG'nin elebaşısı Mazlum Abdi ile görüştü.

🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Suriye'de 54 yıllık Esed rejimi yıkıldı....)-[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 11 Aralık 2024; 18:11:30 >
  • - TSK'nın bugün Suriye'nin kuzeyindeki operasyonları;

Aynel el Arap (Kobani) batısında kırsal alanda terör örgütü PKK-YPG'ye ait mevziler SİHA ve topçu atışları ile vuruldu.

KaraKozak-Sarrin / Tışrin Barajı-Sarrin arasında örgüte mühimmat taşıyan araçlar SİHA'lar ile vuruldu.

Ayn İssa - Karakozak arasında bulunan içerisinde askeri üssünde bulunduğu Fransız Lafarge fabrikası vuruldu.

Rakka'da biri kamikaze drone biri de SİHA ile iki PKK-YPG asayiş binasını vuruldu. Burada buşunan Şoreş Kobani ve Nihat Ömer isimli PKK-YPG'li sözde komutanlar öldürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 11 Aralık 2024; 19:13:31 >

• Blinken apar topar Türkiye'ye geliyor. pkk-ypg terör örgütü iyice köşeye sıkıştı tasfiye edilecek gibi görünüyor bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 11 Aralık 2024; 19:17:20 >
  • Başkent Sam'daki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

https://x.com/nedaapost/status/1866841230744727830

• eriemiva kullanıcısına yanıt
    O kadar içten ve hiçbir kötü amaç gütmeden yazıyorum ki rezil olduğunuzla kalırsınız her işinizde olduğu gibi, zaten bizim gibilerine dokunamadığınız için tüm bu kötü faaliyetleriniz, siz kimsiniz savcınız ne olsun muhattabım bile değil. En ufak karşı sözde savcım biraz ileri gidersek çetem kurtlar vadim, doğa ana bu bölgenin halkını sizin gibilerine yedirmesin...

Ben en çok bunların böyle konuşabilme cüretine yanarım bir de annemin her sabah kardeşimi kamu hizmetine yollama saflığına...
  • - İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu’nun eski başkanı Haşmetullah Falahatpişe:

“Hükümet değişse bile İran’ın Suriye üzerindeki 30 milyar dolarlık alacaklarından vazgeçilmeyecek. Suriye’de kurulacak yeni yönetim, bu borcu İran halkına ödemekle yükümlü olacak.”

• - FIFA, bugün düzenlediği canlı yayında Suriye için yeni bayrağını kullandı.

• bizimkiler aktif olarak sahada kendilerini göstermezlerse maalesef suriyenin büyük çoğunluğunu İsrail (ve elbette arkasında Amerika) işgal edecek gibi duruyor.

bakalım bizimkiler büyük bir savaşı göze alabilecekler mi.

pek sanmıyorum şahsen.

smo ile bir savunma yapılabilir. ancak hava sahalarını kontrol etmeden/güvenli olmadan smo ya verilecek destek ne yazık ki yeterli olmayacaktır. bunu da zaten artık 5 yaşındaki çocuk bile biliyor.

özellikle ypg/pkk sınırlarımızda halen. inşallah en azından bu bölgeleri tampon bölge olarak kurtarabiliriz.

ve tabi + olarak inşallah mülteciler/kaçaklar/göçmenler tekrar tekrar ülkemize gelmezler.

geçen gün İsrail 250-300 farklı hedefi havadan vurmuş. bu şekilde havadan saldırılar devam ederse, hiç bir kuvvet + hiç bir halk oralarda uzun süre duramaz.

• - YPG terör örgütü elebaşı Mazlum Abdi:

"Güçlerimize yönelik saldırılar nedeniyle DAEŞ’e karşı tüm operasyonları askıya aldık. DAEŞ artık Suriye çölünde daha güçlü."

• - Fransız Agence France-Presse (AFP) kanalı:

"Fransa, İsrail'i Suriye'nin güneyindeki tampon bölgeden çekilmeye çağırdı.."

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Genelevdekiler bile şundan daha şereflidir.

• israil suriye de radarımıza giriyor artık. gazze deki gibi eli silahsız insanları vurmaya benzemez. bir kaç tane tankın kafasını ucursalar suriye de bunlar cıkar suriye den.

• -TSK'ya ait SİHA'lar bir kez daha Aynel Arap kırsalındaki Dukan köyünde bulunan terör örgütü PKK-YPG mevzilerini vurdu.

• - Terör örgüü YPG'nin Dış İlişkiler Sorumlusu İlham Ahmed:

"Yeni Şam Yönetimi bizim haberimiz olmadan hükümet kuruyor. Özerk yönetimi hükümette yer almazsa kendilerini tanımayacağız..."

• - TSK'ya ait SİHA'lar bu sefer Kamışlı’da PKK-YPG’nin Esed rejiminden devraldığı 154. Topçu Alayı’ndaki teçhizat ve mühimmat deposunu vurdu.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

ABD de ikide bir DAEŞ tehdidi yapıyor.

benim tahminim yakında DAEŞ i hortlatacaklar. YPG'de ellerindeki DAEŞlileri salabilir.

Cübbeli Ahmet binlerce selefi ve radikal cihadçının Türkiyede uyuyan hücrelerde bulunduğunu ve Türkiyede çeşitli bölgelerde silah gömdüklerini söylemişti.

demem o ki yakında DAEŞ harekete geçerse şaşırtıcı olmaz.

Umarım devletimiz sınırlarımızın içindeki binlerce cihatçıdan haberdardır ve gerekli önlemleri almıştır.

yoksa olabilecekleri düşünemiyorum.

şayet öyle bir şey olursa doğuyu bırak batıdan doğuya teyakkuza geçmemiz gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2024; 23:44:24 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Valla DEAŞ peydah etmesine gerek yok.

HTŞ'yi terör örgütü olarak kabul ediyorlar mevcut durumda(biz gibi)

HTŞ terör örgütüdür, tanımıyoruz, herkesin olacağı bir yönetim istiyoruz vs açıklamalarla Ypg'yi destekler.

Ki DEAŞ esasında Esad yönetimine karşı doğmuştu. Mevcut HTŞ yönetimini geçmişi itibarıyla bırakınız karşı çıkmayı, en çok destekleyen yapı DEAŞ olur. Yani deaşlılar htşye katılır, htşyle asla savaşmaz.

Ee bunu ABD bilmiyor mu, çok iyi biliyor. Ama sahada petrolü tutmak, Ypg'yi uzun vadeli desteklemek için adamlara bir sebep lazım, deaş falan işin bahanesi...

• Abd gene daeşi hortlatacak mı napacak anlamadımki.Sağ cebine ypg yi sol cebine htş yi arka cebe daeşi koymuş.Kafasına göre çıkartıp çıkartıp koyuyor
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

eğer abd kürdistanı kurmak istiyorsa türkiye sınırları içerisinde iç savaş ve kaosu tırmandırmak için daeşi kullanabilir. demek istediğim bu. sonra tıpkı suriyede olduğu gibi abd-ypg gelir hesapta daeş ile savaşır ve kahraman ilan edilir. doğuyuda bu şekilde kopartmaya çalışırlar. bu senaryo için çalışacaklar bence.

HTŞ hakkında pek bilgim yok. Esadı devirmek için yine abd israil tarafından pohpohlandıklarını düşünüyorum. kimse karışmadı zaten ilginç şekilde.

DAEŞ gider HTŞ, YPG gelir sonuçta hepsinin arkasında ABD var. ve bunlar toplu olarak amerikanın hedeflerine hizmet edecek sonuçlara yol açıyor. DAEŞİ bizzat abdnin kurduğunu amerikan başkanı kendi söylemişti zaten.

ortadoğudaki bütün terör örgütlerinin arkasında abd var. el kaideden, hamasa ve pkkya kadar. biri sol gösteriyor diğeri sağ vuruyor. sonunda kazanan abd ve israil oluyor.

adamlar güzel düzenek kurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 12 Aralık 2024; 0:57:0 >

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.