- MİT başkanı İbrahim Kalın'ın Emevi camisi ziyaretinin ardından bindiği arabayı HTŞ lideri Colani'nin kullandığı ortaya çıktı.. |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Suriye'de PKK-YPG'ye karşı halk ayaklandı..)-[ANA KONU] (364. sayfa)
-
-
blinken'ın girişimlerini falan sürüncemede bırakarak şu kısa sürede pyd-ypg-pkk'yı mümkün olduğunca ezmek gerek
oldu bittiye getirip dağıtmak lazım abi şu an yaşanan belirsizlik süreci bir daha ele geçmez
Amerika Almanya vs hepsi kendi iç politik meseleleriyle de çok meşgul
halk ayaklanmalarına ek olarak saldırı şart SMO karadan ve gerekirse TSK direk kendisi havadan
-
suriyedeki operasyonlar sanırım buraya kadar. yarın blinken ile suriye de ilerleme durur.
-
Çekin kirli ellerinizi devletimizden -
-
- Terör Örgütü YPG'nin elebaşısı Mazlum Abdi:
“Biz bu bayrağı 1. YPG Kongremizde de asmıştık. Şuanda yeni Suriye bayrağını bütün Suriye halkı benimsiyor, bizim için de uygundur.”
-
Adam açıklamayı yaparken bir yanda Türkiye bayrağı diğer yanda Suriye bayrağı oyarak ile yapmış..
-
- ABD dışişleri bakanı Blinken Ankara'ya geldi. Blinken'ı Dışişleri Bakanlığı Protokol Genel Müdürü karşıladı.
-
Şu şeriat ilan etme ayağına suriyede koas çıkacağı ve deveam edeceği belli. sonraki hedef iran. türkiye desen boğazına kadar ekonomisi batmış. bir kaç sene içinde çok değişik olatlara gebe
-
MİT başkanının riski göze alıp Şam'a gitmesi, Türkiye'nin bölgeye hakimiyetinin sandığımızdan daha güçlü olduğunu gösterir. Bu karışık ortamda, bölgeye bir Türkiye bir de ABD gidebiliyor. Bu da demek oluyor ki Şam merkezli yönetime Türkiye hakim, Kobani merkezli yönetime ABD hakim.
Türkiye MİT başkanını bölgeye göndermişse bu şu demektir; Bölgede Türkiye'nin istihbaratı ABD'nin önündedir. ABD Askeri komutanını bölgeye göndermişse bu da şu demektir; ABD askeri güç otoritesi bölgeye hakimdir.
Türkiye ile ABD arasında bölgede istihbarat ve askeri güç çatışması olacaktır. Türkiye istihbaratı ile ABD'ye engel olmayacak çalışacak. ABD'de Türkiye'ye askeri strateji caydırıcı güç etkisiyle Türkiye'ye engel olmaya çalışacak.
Türkiye'nin zaten askeri güç etkisiyle ABD'ye geri adım attırma şansı yok. Tek yapabileceği şey, istihbarat üzerinden ABD'nin her adımını izleyerek bir açığını bulup oradan hamle yapmak.
Bu yöntemle ABD karşısında başarılı olma şansımız var mı? Bence hiç şansımız yok! ABD'nin karşısında askeri güç tehdidi ile çıkmaktan başka başarı şansımız yok. Bu blöf karşısında bize karşı ABD ne yapacak? PKK/PYD'ye operasyon yapıyoruz diye bizi mi vuracak, Kesinlikle vuramaz. Ama işte, Türkiye bu cesareti gösterebilir mi, elbette gösteremez. Ama var öyle bir hayalimiz... hayal olarak kalacaksa da güzel bir hayal....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 12 Aralık 2024; 21:43:13 >
-
Yani bu sdg den ayrılacak çok aşiket ve güçler var. Büyük ihtimalle abd abartacak kadar ısrar etmezse sdg kalacak diye tamamen yok edilebilir. pkklı olanlar suriyeden gönderilirken diğerleri de işte suriye içinde eritilir diye düşünüyorum.
-
Tel Rıfat'ı almakta hayaldi, Münbiç'ide..
ABD'nin çıkarı PKK-YPG değil, oradaki petroller..Yeni Suriye yönetimi ABD ile bu konuda bazı güvenceler verirse ABD'de PKK-YPG'yi anında satar..Afganistan ve Irak'da yaptığı gibi..
-
https://x.com/Tekyolbilim/status/1867107834518753506
HTŞ lideri Colani:
"İçişleri bakanlığında ahlak polisi olacak ve insanların şeriata uymasını isteyecek.
Kim şeriatı uygulamamıza karşı durursa ona güç kullanarak karşı gelecekz.
(şimdilik) Güç kullanmadan insanların şeriata uymasını engellemek."
Bu uygulamalar Müslüman toplumların kanayan yarası, bu şekilde halk isyan ettiriliyor ve İslam’a cephe aldırılıyor. İran’da gördük işte, kanlı olaylar oldu, başörtüsü konusunda yumuşadılar, elde dinimize düşmanlıklar kaldı, insanlar İslam’dan uzaklaştı.
“Dinde zorlama yoktur.” ayeti âlimlerce farklı anlanmıştır. Kimi âlimler amel konusunda dinimizde zorlama yoktur demişken niçin insanlar peygamberimizin “Kolaylaştırın, zorlaştırmayın. Müjdeleyin, nefret ettirmeyin.” hadisini örnek almıyor. Niçin âlimlerin ihtilaf ettikleri dini meselelerde nefse zor geleni tercih ediyor kendileri de nefis sahibi olan insanlar. Allah korusun hiç kimse Allah ve resulünden daha Müslüman değil daha fazla İslamiyet’i koruyucu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 12 Aralık 2024; 22:36:9 >
-
CNN international suriyedeki hapishane madurlarının haberlerini yapıp duruyor. 1 senede 50.000 tane insanı katlettikleri gazzenin haberini birkez bile yapmadılar
Suriyedeki operasyonların tamamen amerika kontrolünde olduğu kabak gibi ortada. He emevi camisini fethettiniz, siyonistin ekmeğine ballı kaymak sür, sonra secdeye git. Siyasal islam tam olarak bu işte, modern münafıklar sizi
-
Adamın kıyafeti bile Zelenskiy ile aynı.
Araptan Zelenskiy yapmışlar, Captain America gibi reklamını yapıyorlar CNN’de. Üstüne de ABD’nin aradığı adam diyorlar
Colani, amerikan stüdyolarında üretilmiş hollywood karakteri gibi bir şey -
Sakallı mikrop, o suratı sakalının şekli tipi tövbe tövbe içimde genetiğimde nasıl kodlanmışsa iğretiden elim ayağım boşalıyor şelale!!! Benim kardeşim safın, eziğin önde gideniydi şimdi aynı şekilde sakal bırakıyor ve beni duygusal olarak çöktürüyor, Orta Doğu'da her yer bataklık gibi bu tiplerle çok muhattap olursanız onlara benziyorsunuz
"The history book on the shelf is always repeating itself" denilir çok ünlü bir şarkıda, yine başa dönülmüş oluyor, çekin ellerinizi Roma İtalya, İngiliz kraliyet ailesi ve Suudiler
Bir yaşam formunun bu şekilde konuşabilmesi için çok ciddi bir sıkıntısı olmalı, Ekşi Sözlük'te de bunların nasıl bir motivasyonu var çok merak ediyorum diyerek durumu sorgulayanların yazılarını okuyorum. Coğrafyada çok kıskanılan çekilemeyen bir şeyler var, hainlik düşmanlık bambaşka bir forma dönüşmüş varlığını sürdürüyor ve enerji kanunları gibi asla yok olmuyor...
Ne diyoruz silseler bile? Seninle yatan sana vadedilen hurinin canı cehenneme...
Atatürk'e kadar uzanan Masonik terör örgütü yapılanması olduğundan şüpheleniyorum, her yerde var bunlardan ve sanırım toplumlarda ne kadar gelişmemiş kişi varsa kendilerine çekip ayak takımı yapıyorlar...
Evimizde paranormal aktivite artıyor muhalif yazı yazınca, tehdit alıyorum, nefessiz kalıyorum, ben bunlara katlanmak zorunda mıyım?
-
ABD ile görüşme başlamış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK- MİT başkanı İbrahim Kalın'ın Emevi camisi ziyaretinin ardından bindiği arabayı HTŞ lideri Colani'nin kullandığı ortaya çıktı..
5 gün önce Şam'ı düşüren adama, MİT başkanı olarak şoförlük yaptırıyorsun.
Dünya İstihbarat tarihinde böyle birşey olmamıştır. Filmde olsa inanmazsın.
-
Ben fake zannetim, araştırdım. Gerçekmiş. Emevi cami çıkışında bindiği aracı kullanıyormuş.
Bu arada Blinken ile görüşme Esenboğa hava limanındaki VIP salonunda yapılıyormuş..Belki Türkiye tarihinde bir ilktir ABD dışişlerini hava alanı salonuna alıp konuşmak. Muhtemelen bu görüşme sonrası Hakan Fidan şam'a geri dönecek hemen.
İlginç gelişmeler var, sonuçlarının bizim açımızdan güzel olması tek dileğimiz.
-
- Terör örgütü YPG, yeni Suriye ordusu ile birleşmek istediklerini açıkladı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X