Şimdi Ara

🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Pentagon: Aynel Arab'da askeri üs kurmayacağız..)-[ANA KONU] (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: geçmisi arayan adam , İl teber Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.119
Cevap
89
Favori
334.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Soruyu CHP'linin teki cevap versin diye yazdım, madem CHP'li değilsen nesne cevap yazdın sana mı sorduk?

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Senin kimlerden müslümanlık dersi aldığın almadıın beni ilgilendirmez. Benim tavrım ilkesiz duruşun var olması. Yoksa banane.....

Hayatında eline alıp okumadığın kurandan ahkam kesip bit müslüman olarak şeriat isteyenleri yamyam ya da çağdışı olarak görüyorsan bu ilkesizliktir.

doğru haklısın chpliler versin cevabı banane hiç yazmadım say benim hatam

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Sen benim Kur'an okuyup okumadığımı bilemezsiniz, sen beni tanımadığın halde bana Kur'an okumadın diyemezsin.

Hiçbir müslüman bir PKK sevicisinden hele bir sebatayistten hele senin gibi gayri müslimd3n müslümanlık dersi almaz, bu bana mahsus birşey değil tüm müslümanlar için geçerli.

Haha ben sana demedim ki sözüm ortaya. Arkasına binlerce kişiyi alıp islam ideolojisi üzerine toplamış ve bir ülkede devrim yapmış adama islam dersi vermeye kalkan üyeye cevap olarak yazdım.

Senin zaten islamiyeti bildiğin şeriati savunmandan belli

Bana yazıyorsun, cevabını alınca da ortaya yazdım diyorsun.

Daha önce de böyle yapmıştın. Dediğinin arkasında dur sana tavsiye. Benim islamiyetim bana ait, senin hayvanlara mastürbasyon yapan Turan Dursun 'dan öğrendiğin din de sana kalsın. Bak hayvanlara mastürbasyon yapan Turan, yeni duymuşsundur eminim, öğreneceğin çok şey var benden.

Kısır islamiyet tartışmalarına girmek istemiyorum

Bu devirde şeriat gibi bir kurumu savunan bir din ve o dinin takipçileri (bilerek bunu yapanlardan bahsediyorum kendi halinden dünyadan habersizler değil kastım) zaten er geç doğanın kanunu gereği yokluğa mahkum olacaklar

Gün gelecek dünyadaki ahlaksızlık yüzünden en koyu ateist bile islam gelsin diye yalvaracak.

Yokluğa mahkûm mü olacaklar? Yapma yaww.

Bak yokluğa kim mahkum olacak sana söyleyeyim.

Yokluğa mahkûm olacaklar; evlenip çocuk sahibi olan müslümanlar değil, seküler hayatı benimseyerek evlenmeyip çocuk yapmayarak soyu kuruyup yok olacak olan dinsizlerdir .

ama siz de art niyet seziyorum, islamı deaş olarak lanse edip insanları islam dan soğutuyorsunuz, bu çok yanlış bir durum. lütfen bilerek yapmadığınızı belirtin.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Daeşten kopmuş bir örgüt liderine islam peygamberinden öğüt veren sizsiniz ben burada art niyet görüyorum

benim sözüm örgütler ve zamanlar üstüne hitap ediyor.

dürüst müslüman yok ki burada tartışalım.

islam = şeriat demektir bunun aksini iddia eden ya cahildir ya ikiyüzlü. bu da bu kadar kesindir.

başka kesin olan şey de şeriatin artık eskimiş ve işe yaramaz olduğunun kesinliğidir. zaten böyle olduğu için aklı başında hemen her müslüman şeriat konusuna girmekten çekinir.

devam ettirecekseniz daha da açık yazarım

daeşten kopmuş olması Allah ın hidayet vermeyeceği anlamına gelmez, ya da belki zaten muttaki bir müslümandı ama yanlış yolda idi.

evet islam şeriat demektir.

Haşa Allah'ın dini eskimez ama zamanla müceddidler gelmiş ve dini yenilemiştir, bu fetret devri zamanı da mehdiyi beklemektedir ve islam itikadında vardır mehdi inancı.

Şeriat eskimez. İslam'ın emridir; evlenmek ve çocuk yapmak.

Bugün sene 2025'te devletler aile kurun çocuk yapın diye teşvik veriyor. İslâm her devre hükmeder bu da bunun ispatıdır.

İslâm eskimez ama senin gibi dinsizler bunu anlayamaz.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

şükür islam = şeriat diyen biri gördüm diğer konu tartışılır.

ben şeriat eskimiş diyeyim siz eskimemiş diyin tartılır ama şükür ki (kime şükürse :) ) dinini bilen ve savunan biri var bu bana yeter

ekleme :dinsizim ama seni anlıyorum merak etme.

şeriatin kanun ve yasaklarına bu çağda uymayıp ama eskimemiş demenin ne demek olduğunu bizatihi yaşayarak tecrübe etmişim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 14 Aralık 2024; 0:54:34 >

aynen zaten şeriat sadece evlen çocuk yap diyor başka bir şey demiyor

Eninde sonunda dönüp dolaşıp İslam'ın dediğine geliyorsunuz ve gelmeye devam edeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 14 Aralık 2024; 0:57:3 >

Kimsenin islamın dediğine geldiği yok. durmuş saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir.

asıl her yeni keşifte ha bire zaten bu kitapta yazıyordu diyenler bilimin dediğine gliyor gelmeye devam edecek.

samimi olarak kendine dön ve sor. şeriatin hükümleri ne kadar insani ne kadar medeni ne kadar adil diye. bunu sor kendine önce

• - HTŞ Lideri Colani, YPG'nin Şam'a diyalog kurmak için gönderdiği Abdul Hakim Beşar'la görüşme teklifini red etti...

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Türkiyeyi dinliyor olabilir colani ama ABD'nin desteğini kaybetmemek için oyun yapabilir ve pyd ile görüşebilir aslında, Türkiye zaten ezer pyd yi o oyun yapsın.

Bölümde konusu bile var, devletler evlenin çocuk yapın diye üstüne para veriyor.

İşte İslam bu kadar insani, insanlar dönüp dolaşıp İslam'ın emirlerini uygulamaya aile ve çocuk teşvik etmeye mecbur kalıyor.

İslam'da insanlara zarar veren hayvanlar itlaf edilir.

İngiltere ve Avrupa'da ülkeler bu sokak köpeği sorunundan itlaf ederek kurtuldu farkında olmadan İslam'ı uyguladılar ve kurtuldular.

Sen daha yok barınak yap yok kısırlaştır bilmem ne ıvır zıvır.. yine İslam'ın yaptığını yapacaksın başka bu sokak köpeklerinden kurtuluşun yok.

peh. şeriati getirdi getirdi çocuk yapma ile köpek itlafına vay vay vay.

münevvere bak

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.