Şimdi Ara

🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Pentagon: Aynel Arab'da askeri üs kurmayacağız..)-[ANA KONU] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.119
Cevap
89
Favori
334.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Pentagon: Aynel Arab'da askeri üs kurmayacağız..)-[ANA KONU]
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Tanker uçaklarımız var, F16'lar hava sahasına girebilme özgürlüğünü elde ettikten sonra Suriye'de istediği yeri vurabilir.

Türkiye Libya savaşının ilk fazlarında ne olur olmaz diye tanker uçaklarla Libya'ya kadar uzandı.

• Bizim F-16'larda kendimizin hazırladığı yazılımlar var diye biliyorum yani F-16 tarafında ABD'ye muhtaç değiliz kendimiz istediğimiz aksiyonu alabiliyoruz ama F-35'ler için bu geçerli değil iyi ki almadık o F-35 denen garabeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu hale bak ellerinden gelse PKK'ya katılıp Türkiye'ye saldıracaklar tiksiniyorum şu CHP medyasından tele 1 değil PKK TV bu.

• işin garip tarafı şam a 25 km uzakdaki israil tankları ile Türk karakolları hic bu kadar yakın olmamıştı. mesala israil tankları m4 m5 yolunda TR askeri ile karşılaşıp Türk askerine ateş ederse ( aynı durumu birleşmiş milletler askerlerine yaptı. vurdular) işler cok karışır. aynı anda 2 tarafın ucaklarıda kalkar.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Pkkyı davulla zurnayla karşıla ondan sonra Bıdı Bıdı konuş. Yaw insanda biraz utanma duygusu olur.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

hiç bir şey olmaz.

türkiye israil savaşamaz

• tnevel92 kullanıcısına yanıt

O saçmalık bir defa olur sizin gibi 100 sene PKK yamağo olunmaz sabah akşam Tele 1 = PKK TV hoşuna gitti mi?

Taktım ben buna.

"Terör örgütü korumasındaki camide namaz kılınması kabul edilemez" ne demek Tele 1 müdavimi CHP'linin teki açıklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 13 Aralık 2024; 23:58:12 >

tele 1müdavimi chp li değilim ancak şu var eğer anlamını soruyorsan

htş türkiye için resmi terör örgütü; emevi camisinin bulunduğu ülke de htş kontrolünde; bunun nesini anlamadın. siyasi oalrak karşı çıkabilirsin ama anlam gayet açık. nesi açıklansın

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Cami isterse Kandil'de olsun camide namaz kılınmayacak da nerede kılınacak? Camide namaz kabul edilemez neye göre fetva veriyor? Avrupa'da hıristiyan devletindeki camide namaz kabul edilir mi peki? Bu PKK sevici merdan ve yanındaki sakallı sebatayist kavanoz dibi gözlük kim ki fetva veriyor namaza karışıyor, bunlar namazın kıyısından geçmeyen adamlar. Namazın kıyısından geçmeyen adamlar namaz hakkında nasıl fetva verir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 14 Aralık 2024; 0:7:35 >

Ortada dini bir argüman yok siyasi bir argüman var. Terör örgütü dediğin bir oluşumun egemenliğini kabul etmiş oluyorsun. Bak ben cümlenin doğrusunda yanlışında değilim ama olay böyledir.

Yarın atıyorum ypg pyd filan gel burada iş tutalım / nama kılalım / egemenlik belirtisi anlaşma yapalım dese "siz teröristsinz sizle bunu yapmayız" diyemezsin. dersin de ilkesizlik olur. ha kimsenin umrunda mı değil.

Cami; siyasi argüman değildir dini bir argümandır. Bunların derdi PKK'ya saldıran htş hazımsızlıği anlamadın mı hala bu yaşa geldin

• coloni ye tavsiyem peygamberimizin hadisidir:

Rahmet ve şefkat Peygamberi (s.a.s.) de “KolaylaştırınzorlaştırmayınMüjdeleyinnefret ettirmeyin. buyurarak bizlere dinin özünde zorluk olmadığını belirtmiştir.

cami siyasi argüman olmasa buradan kalkıp terörün ortasında namaz kılmaya gitmez kimse. karşında çocuk yok dürüst düşün dürüst yaz

Cami dini argümandır, oraya gitmek siyasi argümandır. Ne olursa olsun bu PKK sevici merdan ve yanındaki sebatayist gözlük PKK'ya saldırdığı için htş'ye karşı çıkıyor bak bu merdan denen insansı şahıs PKK'nın yayın organı özgür gündem 'in yayın yönetmeni, yanındaki de sebatayistglerden kim kimdir öğren madem çocuk değilsen cümlelerin arkasını analiz et biraz

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Abi bir siz mi müslümansınız anlamıyorum. Açın kuran okuyun sonra gelip müslümanlık dersi verin.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Hadi bu mal, onu anladık. Bu malın peşinden gidenler neyin kafasını yaşıyor? Adam ABD olmadan bir hiç. Bu herifin yerine süs köpeği koy muhtemelen daha başarılı olur.

Kürt olsam bu adam ve ypg/pkk'nın söylemleri kanıma dokunurdu. Ama bakıyorsun Kürtlerden hiç güçlü bir ses yok. Bu köpekler bizi temsil edemez demiyorlar. Ya içten içe aynı düşünce içindeler ya da ... Ya dasını buradaki Kürt vatandaşları yazsın öğrenelim.

Mesela neden bu konuda ciddi bir siyasi oluşum yok? Çoğunluk HDP peşinde koşuyor? Hdp'nin amacı belli.

Müslüman olmayan; PKK sevici yayın yönetmeninden, sebatayistgillerden ve senden müslümanlık dersi almıyoruz. Sen önce cümleleri analiz etmeyi ve kim kimdir onları öğren.

Sen bir soru sordun chpli olmadığım halde sana cevabını verdim. madem cevabını biliyorsan neden soruyorsun. (madem chpli değilim neden yazdım bu da benim hatam)

adamlar camide namaz kılmasına değil o camide namaz kılmasına atıf yapmış.

işine gelse de gelmese de o camide kılınan namaz dini olmaktan çok siyasi mesajdır. bu mesaj da kendi kabul ettiğin terör örgütünün egemenliğinin kabulüdür. yarın öbür gün bu terör örgütü, terör örgütü olmaz amerikası avrupası kabul eder o ayrı mesele. ama resmen bir yapıyı terör örgütü liderini de terörist olarak kabul ediyorsan resmi bakanların/istihbarat başkanın oraya gitmez/gitmemeli. gidersin ama bu yaptığın ilkesizlik olur. yine diyorum ama kimin umrunda

• 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.