Şimdi Ara

Suriyelileri Istiyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Varsa neden?

• Kapımızı açtık fıtratımızda var diye ama bundan ötesi kerizliğe giriyor
    istemiyorum arkadaş bu kadarı fazla birde askere gitmeyiz diyorlar buldular tabi rahat yeri
    kendi ülkemizde azınlığa düştük
  • Bu saatten sonra-kendi istegiyle-gitmezler.Ancak zor kullanma lazim
  • Suriyede tam ateşkes sağlanınca giderler. Yani gönderilmesi lazım. Ülkenin ekonomik dengesi için de daha iyi olur.
  • Isteyenler var.-3--3-3-3-3-3-3-3-
  • Kalıcılar gitmeyecekler dost acı söyler alışın zevk almaya bakın artık yapacak bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: -Predestination-

Suriyede tam ateşkes sağlanınca giderler. Yani gönderilmesi lazım. Ülkenin ekonomik dengesi için de daha iyi olur.

Sana yahya kemal beyatlı ile cevap vereyim.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
    Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşlı,Kadın ve Çocuklar çadırkentlere gönderilsin.(hem dışarlarda zebil olmazlar) Erkekler ya Öso ya katılıp Tsk ile El Bab operasyonuna katılsınlar yada Cerablus gibi temizlenmiş bölgelere gönderilsinler..Ne olduğu nerden geldiği belli olmayan milyonlarca insan var kimisi canlı bombab kimisi işidçi..

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 1 Ocak 2017; 22:10:1 >
  • Gitmezler orasi kesin-kendi isteklerince-ancak zorla
  • Istemiyorum
    diyanet kapatilsin parayla namaz kilinmaz
  • Bu şekilde istemiyorum. Gelip adam gibi dilimizi öğrenip herkes gibi sınavlara girip eğitim alacak, namusuyla çalışıp ekonomiye katkı sağlayacak (iş gücüne ihtiyacımız yok ama, neyse), askerliğini yapacak, sefalet içinde yaşadığı halde tavşan gibi senede bir üremeyeceklerse, kısaca insan gibi yaşayacaklarsa, buyursunlar gelsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Yaşlı,Kadın ve Çocuklar çadırkentlere gönderilsin.(hem dışarlarda zebil olmazlar) Erkekler ya Öso ya katılıp Tsk ile El Bab operasyonuna katılsınlar yada Cerablus gibi temizlenmiş bölgelere gönderilsinler..Ne olduğu nerden geldiği belli olmayan milyonlarca insan var kimisi canlı bombab kimisi işidçi..

Edit : İmla

En güzel çözüm bu.
  • Evet Suriyelileri istiyorum. Allah katında ırkın bir önemi olmadığı için, müslüman müslümanın kardeşi olduğu için, kardeşlerimizin ölmesine göz yummayacağımız için istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misvak7719 -- 1 Ocak 2017; 22:46:0 >
  • Egm sikayet
  • Senin ülken bu insanların yaşamlarını kaldırabilecekse gelmelerinde bir problem görmezsin. Hangi ırktan, milletten olduklarının da bir önemi yok.

Fakat sen onları bulundukları yerden yukarı çekecek bir güce sahip değilsen, kontrollerini sağlayamayacaksan, en temel haklarını bile karşılamaktan acizsen, onları yalnızca potansiyel oy deposu ve diğer ülkelere karşı bir oyuncak olarak görüyorsan ne onların sana bir faydası olur, ne de senin onlara.
  • MrSputnik kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyon la fetöcü olduğunu kendin söyledin boş boş ihbar yapıp durma daha çok belaya sokarsın başını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sache

Evet Suriyelileri istiyorum. Allah katında ırkın bir önemi olmadığı için, müslüman müslümanın kardeşi olduğu için, kardeşlerimizin ölmesine göz yummayacağımız için istiyorum.

Kendi vayandasinin olmesine neden goz yumuyorsun? Gerci musluman olduguna inanmiyorum. Kasitli ilarak islamla celisen bir cumle kurmussun. Muslumaninin tek derdi, isi gucu diger muslumanlar degildir. Tum insanliktir. Ozellikle bu insanlar kendi vatandasiysa. Suriyelilerin bu sekilde basitce, plansiz programsiz ulkeye alinmasindan dolayi vatandasin, polisin cok daha kolayca katlediliyor. Bir musluman bu durumdayken "iyiki de almisiz ulkeye eheh" diye soylenip gobegini ovusturmaz.
  • Hayır hayır hayır
  • Ne fetocusu lan kim fetocu fetönun ta

Akilli konus ben sana pkkli desem ne olur lan gevsek
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Kendi vatandaşlarımıza göz yumduğumu nereden çıkardın Allah aşkına? Kendi vatandaşımız da çok önemli ama konu bu değil farkındaysan, sırf vatandaşımız değil diye diğer müslümanları dışlayamayız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.