Şimdi Ara

Suriyelilerin ülkeye Faydaları ve Zararları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu tamamen bilgi sahibi olmak için açıyorum. Bizzat çevresinde gören ve yaşayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

• çevreye direk bi zararları yok. zaten toplum yapısı karışık bi yere gelmişler, dil bilmiyorlar etmiyorlar. kendi yağlarında kavrulmaya çalışıyorlar. Parası olan bişiler yapıyor. Tabi bi yararları da yok. vergi felan mafiş.

En büyük zararları arapça yazılardan göz zevkimi bozuyorlar bana göre.

Ha bi de artan vergiler sayesinde bunların karınlarını doyuruyorlar.

Yani benim uğruna çalıştığım ter akıttığım parayla elin oğlunun karnı doyuyor yattığı yerden.

Çalıştırın abicim bunları, verin ellerine kazma kürek tarla sürsünler, madenlerde taş kırsınlar, çöpçülük yapsınlar, lağım temizlesinler.
    Kısaca toplumun yapmak istemediği işleri yaptırın öyle verin ekmeklerini. Bu soysuzların karnı doyacak diye ben çalışmak zorunda mıyım?
  • Faydaları yok zararları çok.
  • Görmedim ama dünyanın hiçbir yerinde bu kadar yardım verildiğini sanmıyorum
  • Ne avrupaya ne de turkiyeye hic bir faydalari yok. Sozde gelecek vaad edenleri aldi avrupa hepsi kahvede makine basinda kumara devam hesabi
  • Kendi vatandaşımızdan iyi yaşıyorlar. 100 milyar TL yükleri oldu ekonomiye şuana kadar. Sizce faydalı oldukları tek nokta var mı?

Unutmayın devlet yönetiminde duyguyla değil mantıkla yaklaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 29 Ocak 2017; 11:13:33 >
  • Faydası batsın.İstemez.
  • çevreye direk bi zararları yok. zaten toplum yapısı karışık bi yere gelmişler, dil bilmiyorlar etmiyorlar. kendi yağlarında kavrulmaya çalışıyorlar. Parası olan bişiler yapıyor. Tabi bi yararları da yok. vergi felan mafiş.

En büyük zararları arapça yazılardan göz zevkimi bozuyorlar bana göre.

Ha bi de artan vergiler sayesinde bunların karınlarını doyuruyorlar.

Yani benim uğruna çalıştığım ter akıttığım parayla elin oğlunun karnı doyuyor yattığı yerden.

Çalıştırın abicim bunları, verin ellerine kazma kürek tarla sürsünler, madenlerde taş kırsınlar, çöpçülük yapsınlar, lağım temizlesinler.
    Kısaca toplumun yapmak istemediği işleri yaptırın öyle verin ekmeklerini. Bu soysuzların karnı doyacak diye ben çalışmak zorunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seleric -- 28 Ocak 2017; 23:5:33 >
  • kendi ülkesine hayrı olmayan adam ,kaçıp gelmiş .Sana mı hayrı olacak ?

parası olan zaten avrupaya amerikaya kaçtı. fakirlerin çoğunu ,radikallerin çoğunu bize itelediler.

yararı şu var. RTe gibi arapçılar için fazladan milyonlarca oy demek.

Zararı epeyce fazla.

iş sıkıntısı olan ülkemde üç kuruşa çalışıyorlar ,bazı yerlerde fuhuş yaptıklarını da duydum.

kira fiyatları uçtu bulundukları yerlerde.

işidci mi ararsın pkklı mı ararsın ösocu mu ararsın esadcı mı ararsın... ne ararsan var.

devletin bütçesine milyarlarca dolarlık zarar veriyorlar ayrıca.

aklıma gelen bunlar. daha da vardır ama bunlar anlayana yeter. Emine hanım çok sever arapları .
  • zararı yok faydası akplilerle kız alıp verip dünya tatlısı yarı arap yeni bi ırk dünyaya getircek olmaları
  • bizim kumacı dayılara yararı olur başkada olmaz

zararları say say bitmez.
  • dedelerimiz beraber savaştı arkadaşım onlarla oyle demeyin .
  • Konuyu acan arkadas da faydasini bulamamis...tek faydalari potansiyel oy olmalari...baska neye faydalari var? Onlar geldikten sonra hersey 2 misli zamlandi farkinda degilmisiniz...2011-2012'den once yine bir nebze iyiydik

( tabi o zamanda Feto'nun ortasindaymisiz o ayri! Ekonomik olarak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 29 Ocak 2017; 11:25:14 >
  • her seferinden Osmanlı şöyleydi,Osmanlı böyleydi deyip. Osmanlı icraatlarını hiç örnek almayan gyruh var.
    Osmanlı olsaydı,akp nin yaptığı gibi Suriyelileri içeri alıp onları başı boş bırakmazdı. Kürtlere karşı dengeleme yapmak için Güneydoğu Anadoluda iskan ederdi. ama şimdi başı boş bırakılmışlar hepsi de ülkenin batı illerine ve metropollerine yığılmış durumdalar.
    ben olsam Suriyeyi ailelere güneydoğu da köylerde yer tahsis ederim onları oraya yerleştirirdim.
  • Burdaki arkadaslara soyluyorum suriyeliler yerine almanlar veya ruslar multeci diye gelse suriyelilerle ilgili dusunduklerinizle ayni mi düsüncelerde olurdunuz????
  • Yararları saymakla bitmez;
    Ucuz kuma
    Ucuz işçi
    Ucuz köle
    Ucuz hayat
    ....
  • Faydaları Derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedeftipdis

Burdaki arkadaslara soyluyorum suriyeliler yerine almanlar veya ruslar multeci diye gelse suriyelilerle ilgili dusunduklerinizle ayni mi düsüncelerde olurdunuz????

evet canım

evet

amerikalıda olsa

danimarkalıda olsa

etiyopyalıda olsa

yeni zelandalıda olsa

istemiyoruz
  • Steve Jobs’un da öz babası eskiden Suriyeli bir mülteciymiş.

Amerika’ya vardıktan sonra Steve Jobs doğmuş. Sonra da çocuğunu evlatlık vermiş.

Steve Jobs’un babası Abdulfettah Cendali şu anda 84 yaşında ve Nevada’da yaşıyormuş.

Jobs’un geçmişiyle ilgili bu ayrıntıyı hiç bilmediğimden ilk öğrendiğimde hayli şaşırdım.

Donald Trump, “Müslümanlara Amerika’ya giriş yasağı getirmek gerekiyor” dedi ya, bence Steve Jobs’un babasına gidip bunun hakkında ne düşündüğünü öğrenmek çok ilginç olurdu.

http://www.haberturk.com/yazarlar/serdar-turgut-2025/1167107-suriyeli-multeciler

Suriyelilerin ülkeye Faydaları ve Zararları

• KayhanKaan kullanıcısına yanıt
    Babasının dedelerini araştırsanız Türk olduğu görülecektir Nicola Tesla gibi.
  • şöyle bi 100.000-150.000 civarı danimarkalı fena olmazdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.