|
Bildirim
|
çevreye direk bi zararları yok. zaten toplum yapısı karışık bi yere gelmişler, dil bilmiyorlar etmiyorlar. kendi yağlarında kavrulmaya çalışıyorlar. Parası olan bişiler yapıyor. Tabi bi yararları da yok. vergi felan mafiş.
En büyük zararları arapça yazılardan göz zevkimi bozuyorlar bana göre. Ha bi de artan vergiler sayesinde bunların karınlarını doyuruyorlar. Yani benim uğruna çalıştığım ter akıttığım parayla elin oğlunun karnı doyuyor yattığı yerden. Çalıştırın abicim bunları, verin ellerine kazma kürek tarla sürsünler, madenlerde taş kırsınlar, çöpçülük yapsınlar, lağım temizlesinler. Kısaca toplumun yapmak istemediği işleri yaptırın öyle verin ekmeklerini. Bu soysuzların karnı doyacak diye ben çalışmak zorunda mıyım? |
Konuyu acan arkadas da faydasini bulamamis...tek faydalari potansiyel oy olmalari...baska neye faydalari var? Onlar geldikten sonra hersey 2 misli zamlandi farkinda degilmisiniz...2011-2012'den once yine bir nebze iyiydik
( tabi o zamanda Feto'nun ortasindaymisiz o ayri! Ekonomik olarak ) |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 29 Ocak 2017; 11:13:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seleric -- 28 Ocak 2017; 23:5:33 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 29 Ocak 2017; 11:25:14 > |
|
|
|
|
|
|
|
|