Şimdi Ara

SURİYELİYE ARABA SATMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
10.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Mecbur bıraktılar 2. Yi almaya

Abi insanı neden merakta bırakıyorsun.Baştan anlatsana şu olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee yeni aldığın aracı niye satıyosun?
  • Arayan bulur.

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    İş yeri zorunlu olduğu halde ücretsiz servis hizmeti vermiyor. Ama amirlere serviste sorun yok. Ben de Sordum Bakanlığa neden yok diye. Bana "Ödenek yok" cevabını verince bu cevabı T.B.M.M. Ye şikayet olarak bildirdim. Çünkü 2004 yılındaki resmi gazete "Personelinin ulaşımını sağlamakla yükümlüdür" demiş. Dilekçem halen işlem sürecinde.
    Tuttuğumuz özel serviste şımardı 20 dakikalık yolu daha çok yolcu alacağım diye 1 saate çıkardı.
    Ben girişimde bulundum yeni servis ayarlamak için, önce sözlü destek verdiler sonra Hocanın Fil Hikayesi gibi döndüler. Bari T.B.M.M' deki dilekçeme imza verin dedim, bana "Bu yaştan sonra başka iş bulamam, sen takip et bizim adımıza" dediler.
    Ben de en sonunda tüketimi düşük olsn Subaru' Yu onca kredi borcuna girip almaya mecbur kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi borcuna girip aldım dediğin aracı 2 bine aldın şimd 4 katına mı satıyosun?

• Canlı bomba falan mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: .master

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Subaru
    Adamın dediğine göre ikameti varmış ama Suriyelilerin birçoğu TC No sahibi.
    Bir arkadaş "Dolar olarak satma önce beraber döviz büfesine gidin tl alın sonra noterde sat" dedi.
    Bu arada veledleri sanki kalite kontrol için getirmişlerdi, arabanın her yerini kurcaladılar, koltuklarında zıpladılar.
    Sorulardan biri de bagajda açıkta duran LPG tanknı nasıl gizleyebilecekleriyle ilgiliydi ben de arka bagaj için 50 liraya kepenk bulabileceklerini söyledim.
    Ön cama vantuzlu olan yol kamerasını sordu "Be neyi kaydediyor!?" Diye ben de kaza oldu mu tutanak yerine geçiyor dedim.

Tc no sahibimi !

Tabi ya ne sandınız , geçenlerde bizzat Suriye'li birinin kimliğini görünce şok oldum. Aslında kimlik denemez ama kimlik görevini görüyor.(Ad-soyad-TC no vb...) herşey yazılı bir halde.

Bir kağıt parçası ve kağıtta normal kimlikte yazılanların aynısı yazılıydı. Nasıl gördüm derseniz bir ilçeye giderken yolda kimlik kontrolü yaptılar , en önde olduğum için jandarma görevlileri GBT sine bakılan tüm kimlikleri bana iade etti ve tüm kimlikleri arkaya vermeye başladım en sonda o kağıt parçası kaldı elimde onu şöföre verdim herhalde belge filandır sanarak fakat şöförün değilmiş ve kağıdı inceleyince Suriye uyruklu birinin olduğunu anlayıp arkaya uzattım onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 24 Nisan 2014; 22:20:17 >

• Garip tabi...
    Ama bomba ya da terör işi değildir. Yoksa terörist adam böyle işlerle uğraşmaz.Bir sürü ülkemizden örgüt üyesi vardır araç alabilecek. Zaten bu arabaya kaç kilo bomba koyacaksın ki?

Sonuçta bu insanlar da yaşamını sürdürmek zorunda. Hayat devam ediyor.Büyük ihtimal bir Türk vatandaşının üzerine alacaklardır.
  • Hocam araçta adalet logosu var mıydı? Ona Tav olmasınlar

• manjimaru kullanıcısına yanıt
    Yok
    Ama komple filmli

• hepimiz lpg tankını saklamak istiyoruz ama insan yabancı olunca bombacı muamelesi görüyor Ayrıca oturma izni olan yabancılara kimlik numarası veriliyor fakat bu vatandaşlık kazandıkları anlamına gelmiyor.
  • 4.000 dolar hocam yazık günh yapma o araba o kadar eder mi?
  • Ülkemizde oturma izni olan veya olmayan tüm yabancıların işlem yapabilmeleri için tc No alması gerekmektedir, bankada hesap acmaktan tutunda Türk vatandaşları için tc nosu gereken heryerde yabancılar içinde tc nosu gerekmektedir. Bunun için herhangi bir vergi dairesine veya nüfüs müdürlüğüne gidip hızlıca tc No alabilirler. Ülkemizde oturum izni olan tüm yabancılar da araç alabilirler. Farklı prosedür olarak, yabancı uyruklu kişi noterin Türkçe sözlerini anlamıyorsa yeminli tercüman gerekmektedir, noterden istediğiniz zaman size yeminli tercüman ayarlamaktadır(100 tl civarı). Yabancı uyruklu kişinin, oturma izin belgesi, pasaportu ve tc nosu olması yeterlidir. Allah hiç kimseye, ülkesinde savaş yaşayıp da başka bir ülkeye göç etmek zorunda bırakmasın âmin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Artık bir Subaru kullanıcısı olarak bizim siteye gelip araç halkında izlenimlerini yazarsan sevinirim :)www.subaru4ever.com

• quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

Ülkemizde oturma izni olan veya olmayan tüm yabancıların işlem yapabilmeleri için tc No alması gerekmektedir, bankada hesap acmaktan tutunda Türk vatandaşları için tc nosu gereken heryerde yabancılar içinde tc nosu gerekmektedir. Bunun için herhangi bir vergi dairesine veya nüfüs müdürlüğüne gidip hızlıca tc No alabilirler. Ülkemizde oturum izni olan tüm yabancılar da araç alabilirler. Farklı prosedür olarak, yabancı uyruklu kişi noterin Türkçe sözlerini anlamıyorsa yeminli tercüman gerekmektedir, noterden istediğiniz zaman size yeminli tercüman ayarlamaktadır(100 tl civarı). Yabancı uyruklu kişinin, oturma izin belgesi, pasaportu ve tc nosu olması yeterlidir. Allah hiç kimseye, ülkesinde savaş yaşayıp da başka bir ülkeye göç etmek zorunda bırakmasın âmin.

AMİN

YANLIZ DOLARA DİKKAT ET SAHTE ÇIKMASIN
  • Farklı farklı soru sormaları bana pek hayırlı bir işmiş gibi gelmedi sözde bunların paraları yok gelip burada dileniyorlar ama bizden zengin olanları var ben olsam arabayı satmazdım bu arada aracına dikkat et gasp etmesinler yada patlayıcı falan yerleştirmesinler olmaz demeyin herşey oluyor avrupalılardan değil araplardan korkacaksın.
  • Tüm mesajları okumadım açıkçası belki yukarıda birileri daha sormuştur ama, bu alım satım işini yabancıya yapmak biraz karışık diye biliyorum. Öte yandan "Yahu abi adamların TC kimlik numarası var" diyen arkadaşlara da soruyorum, Türkçe bilmeden ve/veya Türkiye'de 5 sene üzeri ikamet etmeden kimlik ve dolayısıyla TC kimlik numarası alınabiliyor mu?
  • Bende bizim eski arabayı Kilislinin birisine satmıştım. Adam arabayı incelemeye geldiğinde direk bagajı açmamı istemişti baktı şöyle bi, bagajı da büyükmüş dedi ne yapacaksa artık ... Hiç pazarlıksız istediğim parayı da tak diye koydu önüme gitti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.