Şimdi Ara

SURİYELİYE ARABA SATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
10.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam karanlığında 3 yetişkin erkek (Bir tanesi 70 lik dede) 2 tane 6-7 yaşlarında çocukla beraber gelip arabamı incelediler. Ama daha önce daha yakın olur diye Adliyede buluşmayı teklif etmiştim son anda karar değiştirip evime gelmeye karar verdiler.
    Evin yakınlarına gelip aradılar ve "Gel bizi şuradan al dede yaşlı yürüyemiyor" dediler ben kabul etmedim evime çağırdım. Anlattıklarına göre İstanbul un bir ucu Z.burnundan gelmişlerdi. Yaşlı dede tek kelime Tütkçe bilmiyor diğer yetişkinler arapçaya tercüme ediyorlardı. Anlattıklarına göre arabayı dede için alacaklardı.
    Arabayı evire çevire o karanlıkta sürüp incelediler açık otoparkta. Türk olan gelir gelmez akşam ezanı okundu camide namazımı kılıp geleyim dedi ve gitti. 10 dakka sonra geri döndü.
    Sonra bana "Biz de dolar parası var sen en son kaç dolar diyorsun?" Diye sordular ben de son fiyatım 4000 $ başka da indirim yapmam dedim sonra gittiler ama adamın soruları huylandırdı beni:
    1-Bu arabanın plakasını 34 yapmak masraflı mı? Polis 34 plakalı arabaları pek durdurmuyor.
    2-Arabanın muayenesini yaptırmak için İstanbul' da olmak şart mı?
    3-Noter satış parasını mı sen mi ödeyeceksin?
    4-Arabanın kaçak geçiş borcu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 24 Nisan 2014; 21:27:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aracı kim alacak .. zaten yabancıya satış biraz karışık sanırım... ben de bilmiyorum yabancıya satış nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto-danışman-expert -- 24 Nisan 2014; 21:33:40 >
  • Bu konu degerlenir.
    Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sat gitsin
  • siz aracınızı henüz almamış mıydınız? ben mi yanlış hatırlıyorum? subaru olması lazım
  • 1.5-2 bin tl ye aldığın arabayı 4 bin dolara mı satıyorsun tuvnera yuh! Çakma saat işi gibi dolandırılmayasın gene

• Reklam alınır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fakire Araba Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Nooldu aracı niye satıyorsun

• Suriyeli şahıslar oturma izni almış mı? Geçici olarak kalmıyorlar mı? Aracı nasıl kendi üzerlerine alacaklar? Bu konuda birileri aydınlatırsa sevinirim.
  • Subaru
    Adamın dediğine göre ikameti varmış ama Suriyelilerin birçoğu TC No sahibi.
    Bir arkadaş "Dolar olarak satma önce beraber döviz büfesine gidin tl alın sonra noterde sat" dedi.
    Bu arada veledleri sanki kalite kontrol için getirmişlerdi, arabanın her yerini kurcaladılar, koltuklarında zıpladılar.
    Sorulardan biri de bagajda açıkta duran LPG tanknı nasıl gizleyebilecekleriyle ilgiliydi ben de arka bagaj için 50 liraya kepenk bulabileceklerini söyledim.
    Ön cama vantuzlu olan yol kamerasını sordu "Be neyi kaydediyor!?" Diye ben de kaza oldu mu tutanak yerine geçiyor dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 24 Nisan 2014; 21:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Subaru
    Bir arkadaş "Dolar olarak satma önce beraber döviz büfesine gidin tl alın sonra noterde sat" dedi.
    Bu arada veledleri sanki kalite kontrol için getirmişlerdi, arabanın her yerini kurcaladılar, koltuklarında zıpladılar.
    Sorulardan biri de bagajda açıkta duran LPG tanknı nasıl gizleyebilecekleriyle ilgiliydi ben de arka bagaj için 50 liraya kepenk bulabileceklerini söyledim.
    Ön cama vantuzlu olan yol kamerasını sordu "Be neyi kaydediyor!?" Diye ben de kaza oldu mu tutanak yerine geçiyor dedim.

videonuz vardı memurlarda .....
  • quote:

Subaru

Tc no sahibimi !

• Onlar en son 3500 dolar teklif etti.
    Ben de "7 liraya size satacağıma biner gezerim 1 yıl sonra satarım daha iyi" dedim.

• Lpg tankını neden gizlemek ister ki bir insan?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Lpg tankını neden gizlemek ister ki bir insan?

Bombalı eylemde mi kullanacaklar acaba
    Diye düşünmedim değil...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Lpg tankını neden gizlemek ister ki bir insan?

Bombalı eylemde mi kullanacaklar acaba
    Diye düşünmedim değil...

Benim de aklıma gelmedi değil. Zamanında trafikte polislerimizi şehit etmişlerdi şimdi olmayacak diye bir şey yok. 34 plaka istemeleri de ayrı bir konu

• Bir dakika ya olaydan habersizim ben.Sen yabancı plakalı araç mı aldın? Ne aldın ?Kaça aldın? Nasıl aldın ? Neden aldın?

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    TR plaka
    Adamlar sırayla arabamı sürdüler ben de seyrettim
    Kargaya yavrusu şahan gibidir derler ya arabamı dışarıdan o karanlıkta bile daha çok beğendim.
    Motor teklemiyor tek marşta çalışıyor, belirsiz sesler yapmıyordu.

• quote:

TR plaka
    Adamlar sırayla arabamı sürdüler ben de seyrettim
    Kargaya yavrusu şahan gibidir derler ya arabamı dışarıdan o karanlıkta bile daha çok beğendim.
    Motor teklemiyor tek marşta çalışıyor, belirsiz sesler yapmıyordu.

E senin aurisin yok muydu? Bu ne peki

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Mecbur bıraktılar 2. Yi almaya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.