Arkadaşlar merhaba ben JBL E 100 frontlarıma sinema için surround hoparlör alacağım aslında kararımı verdim sayılır JBL E 50 düşünüyorum gerek ses rengi gerekse şekli yani yan duruşu bana çok hoş geliyor ayrıca E 100 le uyum sağlaması açısındanda iyi bi tercih olduğuna inanıyorum,ama son adımda birde sizlerin tavsiyesini dinlemek isterim,bütçem 700 YTL civarı yaptığınız tavsiyelerde lütfen nedeninide gösterin ,teşekkürler...
hoparlor surround ses cıkarmaz sistemin ozellıgı varsa surround ses alabılırsın hoparlorden de duyarsın..
quote:
Orjinalden alıntı: thetechnics
Arkadaşlar merhaba ben JBL E 100 frontlarıma sinema için surround hoparlör alacağım aslında kararımı verdim sayılır JBL E 50 düşünüyorum gerek ses rengi gerekse şekli yani yan duruşu bana çok hoş geliyor ayrıca E 100 le uyum sağlaması açısındanda iyi bi tercih olduğuna inanıyorum,ama son adımda birde sizlerin tavsiyesini dinlemek isterim,bütçem 700 YTL civarı yaptığınız tavsiyelerde lütfen nedeninide gösterin ,teşekkürler...
surround özelliği 5+1 ve 7+1 sistemlerde olur.
Arkadaşlar yardım çabalarınız için teşekkürler fakat sanırım mesajım anlaşılmamış,burada demek istediğim surround ses çıkaran hoparlör değil surround amaçlı hoparlördü,benim istediğim sadece tavsiyeydi,ama bunada gerek kalmadı,konu kapatılabilir,saygılar...
selamlar ne aldınız acaba ,biizmle de paylaşırsanız teknik olarak veya maddi anlamda maliyet vss gibi. her sorulan soruya burdan kesin bi cevap verilir diye bi mecburiyet yok malum, kimse nin görevi veya meslegi degil kabul edersin ki sende, o yüzden alınma sakın.
quote:
Orjinalden alıntı: sedoman34
selamlar ne aldınız acaba ,biizmle de paylaşırsanız teknik olarak veya maddi anlamda maliyet vss gibi. her sorulan soruya burdan kesin bi cevap verilir diye bi mecburiyet yok malum, kimse nin görevi veya meslegi degil kabul edersin ki sende, o yüzden alınma sakın.
Sizede selamlar,hoparlör almadım elimdeki hoparlörleri bayadır kullanıyorum bu yüzden AVR dahil herşeyi elimden çıkarıp komple bir değişiklik yapmayı düşündüğümden almayıp para biriktirmeye başladım.Eğer ilk mesajımı dikkatle okuduysanız "ama son adımda birde sizlerin tavsiyesini dinlemek isterim" diye yazdığımı görmüşsünüzdür,yani hiç tavsiye gelmese bile sorun değil en nihayetinde tavsiye verilebilinecekse verilir bir soru değil zaten benimki Alınmak mı bunuda nerden çıkardınız anlamadım benim öle takıntılarım yoktur,iyi forumlar...