Tesekkur ederim Hocam ;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sürtme Onarım -Yardım- (2. sayfa)
-
-
Bu nedir yok değeri ciddi düşer yok bilmem ne oldu araba 8 takla mi attı
Takma milleti boyat temiz temiz bin , satarken de sürttüm boyattım de alırsanız ekime almazsanız kasıma kadar binerim dersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla rötuş işlemi gördüm. Sağlam ve işinin ehli bir usta orayı çok güzel halleder. Böyle bir çizik için komple boyatmaya kesinlikle gerek yok.
Arabayı hemen satmayacaksanız hiç acele etmeyin gerekirse 6 ay sonra yaptırın ama iyice araştırın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız Hocam. İnanın en son düşündüğüm şey o. Kapının sökülmesi, arabanın 1 hafta kalması , kapının altındaki citanin sökülmesi, yeni çıta takılması vb canımı sıkıyor. O yüzden güzel bir rutuş araştırayım diyorum.
Çok uzun süre kullanmayı düşünüyorum arabayı. Bir arkadaş demiş ya "boyamayı göze almışsınız zaten, rutuş işini araştırın deneyin bir" diye. Bakayim araştırayım.
hocam geçmiş olsun bugün benimde başıma benzer bir olay geldi benimde 3 bin kilometredeki aracın sağ ön kapısı bu şekil
-
Auto King için aşırı miktarda şikayet mevcut eski yıllardan beri. Ya yetkiliye ya da güvenilir veya tanıdık ustanız varsa ona yaptırın. Net şekilde bu dediğimi dikkate alın hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Nisan 2023; 0:10:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam size de çok geçmiş olsun. Benim araba da 2300 km simdi. İzleyeceğimiz yolları paylaşalım.
Tesekkur ederim Hocam. Dikkate alacağım tabi ki.
Bak sen guzelce sil. Sonra uygun renkte keçeli kalem al. Keçeli kalem guzel boyuyo. Cizikleri boya gec. Veya oje al oje de guzel boyuyor
İsmini vermeyim, bugün sorduğum bir yerde de "normalde buna komple boya olur, ama bana kalırsa siz küçük bir fırça alın, buna uygun boyalar var, bizde de şu var mesela ( 110 TL) , güzelce boyayın. 4,5 yıkamada bir boya açılır, tekrar boyarsınız. " demişti. Bu da güzel bir seçenek yani ;)
-
biraz göçükte var benimkinde autokinge soracağım bu haftaiçi müsait vakit bulursam
-
Autokinge hiçbir araba verilmez yaptırılmaz. Ya yetkili servis ya da çok iyi bi usta.
Kapıyı komple boyatın nolcak hocam bişey olmaz. Bi kapı boyası çok mühim değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aseton dök sil. üzerindeki boya vs anında çıkar. hemen arkasından ıslak bez ile sil. gözüktüğü kadar kötü olmadığını anlarsın büyük ihtimal.
-
%20 ucuza vermeli artık. Haklısınız. Araba pert.
-
Öncelikle geçmiş olsun. Siz göçük yok diyorsunuz ama kaporta aksamı çelik değil biliyorsunuzdur, alüminyum. Mutlaka göçük vardır az da olsa kolona sürtmüşsünüz çünkü temizleyip gün ışığında çeşitli açılardan bakarsanız görürsünüz.
Gelelim yapılacaklara önce aracı bir güzel yıkatıp hasarı tam olarak görün sonra detailing yapan sağlam bir yerde kalından inceye doğru pasta yaptırın ve en son cila attırın. Zaten işin ehli bir yerse görünce ne yapacağını bilir. İnanın pasta çiziği büyük bir oranda alacak sonuca siz bile şaşıracaksınız.
Sonra karar sizin boyatmadığınız sürece hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak ama iyi bir pasta cila sonrası yine işin ehli bir yerde su zımparası ile kat kat olacak şekilde rötuş yaptırırsanız kendinizi bu şekilde kullanmaya da ikna edebilirsiniz bir ihtimal.
Sonucu da paylaşın lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok teşekkür ederim. daha 24 saat geçmedi ve ben 100 defa karar değiştirdim, bir diyorum boyatayım bir bakıyorum alan gerçekten çok büyük değil, o yüzden iyi bir rotüş (nasıl yazıldığını da öğrendim bu kısa zamanda:) ) ile eskisi gibi olmaz ama gözüme de gözükmez şekilde düzelir.. Boya randevusu 1 mayısta ama muhtemelen ben 1 ay bekleyemem, bir şekilde alternatif bir tedaviye başlarım :) Bir arkadaş demişti, "boyayı göze aldıysanız rotüş deneyin mutlaka" diye. hatta çizik giderici setleri gördüm internette, boya kodları ile satılan. uygulama yapan bir usta bulup (benim el işi yeteneğim hiç yoktur) o şekilde de çözülebilir. En kısa zamanda sonucu paylaşırım inşallah.
-
Antalya'da ysan burda bosch car servis gel seni götüreyim direkt pert e bile çıkartırlar aracını yenisini alırsın. Yalnız öncelikle araba kullanmayı öğrenmen lazim kursa başvur tekrardan
Kardeş sen marstami yaşıyorsun. Boya rengini tutturabilen yok bu ülkede damalı Dalmaçyalı gibi yapacaklar arabayı sen neyin kafasindasin
İyice suyu çeksin curusun diyorsun kapı mantıklı.. yav ne günlere kaldık arkadaş yorumlara bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X