Babam radara girdiğinde araç emanet olduğu için cezayı sürücü belgesine yazdırmış. E devletten ve EGM nin sitesinden cezayı görüntüleyebiliyorum ama ödemek için GİB den devam etmem gerektiğini anladığım notlar görüyorum. İnternet Vergi Dairesinden de İnteraktif Vergi Dairesinden de giriş yaptım ama cezayı ödeyebileceğim bir sekme göremedim. Bilen, daha önce ödeme yapan biri varsa yardımlarınızı rica ediyorum. Haber, forum sitelerinde ve youtube da konu ile alakalı hiç bilgi yok. Bu sayede, bu bilgiyi arayanlar buradan faydalanabilirler diye düşündüm.
Şimdiden teşekkürler.
1 ay önce ehliyete ceza yedim. E devletten babanızın kimlik ve şifre bilgisi ile girmeniz gerekiyor. Oradan sürücü belgesine yazılan cezalar da gözüküyor.
Ödeme olayına gelince de ya beyanli trafik cezası ödemeniz gerekiyor gibten ya da vergi dairesine gitmeniz gerekiyor. Ben şahsen beyanli trafik cezası ödemesine güvenmediğim için vergi dairesine gittim.
Ceza yazılan fiş yeterlidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Eoudoxias
kullanıcısına yanıt
Yanıtın için teşekkür ederim. Yıl olmuş 2019 uğratşığımız şeylere bak. Cidden aklım almıyor şu saçma işleri.
Tekrardan selamlar,
Ödeme online ortamda bir türlü yapılamadı. Mecbur vergi dairesine gidip hallettik. Başınıza gelirse online ortamda boşuna vakit kaybı yaşamayın