Şimdi Ara

Sürücüde disk yok hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • track bir cd oluşturmak istiyorum fakat sürücüde disk yok hatası veriyor hep, cdnin içine girebiliyorum,1 kutu boş cd denedim hepsinde de sürücüde disk yok hatası verdi, ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: missing600

track bir cd oluşturmak istiyorum fakat sürücüde disk yok hatası veriyor hep, cdnin içine girebiliyorum,1 kutu boş cd denedim hepsinde de sürücüde disk yok hatası verdi, ne yapabilirim?

CD okuyucunun okuyucu kafası arızalanmış olabilir. Aygıt yöneticisinden bir bakın. Herhangi bir sorun görünüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

quote:

Orijinalden alıntı: missing600

track bir cd oluşturmak istiyorum fakat sürücüde disk yok hatası veriyor hep, cdnin içine girebiliyorum,1 kutu boş cd denedim hepsinde de sürücüde disk yok hatası verdi, ne yapabilirim?

CD okuyucunun okuyucu kafası arızalanmış olabilir. Aygıt yöneticisinden bir bakın. Herhangi bir sorun görünüyor mu?

baktım hepsi düzgün çalışıyor ve sorun hala devam ediyor :(
  • dolu disk takıp denediğinizde bunu görüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

dolu disk takıp denediğinizde bunu görüyor mu?

evt dolu cdleri görüyor ve açıyor, sorun boş olan cdlerde, okumuyor malesef
  • Boş cdleri seçebilir bazı cd lerin alt tabakadaki kimyasal kalitesiz olabiliyor cd romun ışığı o mikronu göremiyor. Bu nedenden dolayı tavsiyem başka marka altı koyu olan cd alıp bir denemenizde yarar var. Cd nin bayatlamış olma ihtimali bu durumda yüksektir aynı markanın başka aynı model cd sini aldığınız da yazma ihtimalide herzaman vardır. 3. ihtimal ise aslında cd nin kullanılmış olması kullanılmış olan cd yazmaya başlanırken çıkarılmış ve üzerine veriler doğru yazılmamış olabilir..

Şuan aklıma gelenler bunlar..

Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    evde bi kutu oş cd var hepsini denedim olmuyor malesef, boş dvdyide okumadı bugün ama dolu olunca sorun yok açıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka marka bir cd ile deneseydiniz keşke birkaç neden olabilir.

Cd ler raf ömrünü tamamlamıştır bayatlamıştır.
    Dvd rom mercek tozlanmış olabilir.
    Cd ler fazla kalitesiz ve cd seçiyor olabilir (Daha önce yazdıysa bu cdlere bu neden değildir.)

Aklıma gelenler bunlar başka cd ile denemekte yarar var..

Kolay Gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.