Şimdi Ara

sürükle bırak yaparak kopyalama yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win 7 ultimate kullanıyorum işletim sistemimde hiç hata mesajı almadım sürükle bırak yaparak kopyalama ve taşıma yapamıyorum dosyalarda başlat-özellikler-başlatmenüsü-özelleştirden yapılan ayarlara baktım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• nerdeki ayarlara bakıyorsun anlamadım ama sürükle bırak yaptığında hata mesajı alıyormusun yada ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkl

win 7 ultimate kullanıyorum işletim sistemimde hiç hata mesajı almadım sürükle bırak yaparak kopyalama ve taşıma yapamıyorum dosyalarda başlat-özellikler-başlatmenüsü-özelleştirden yapılan ayarlara baktım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

buradaki çözümleri bir denermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkl

win 7 ultimate kullanıyorum işletim sistemimde hiç hata mesajı almadım sürükle bırak yaparak kopyalama ve taşıma yapamıyorum dosyalarda başlat-özellikler-başlatmenüsü-özelleştirden yapılan ayarlara baktım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

TuneUp Utilities programı ile sisteminizi optimize ediniz sorun kalkacaktır..
  • hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim dün bakamadım ama buğün akşam tuneup deniyecem. birde nirvanha arkadaşım oraya baktım ama olmadı xp ayarlar sanırım biraz farklı ve hata mesajı hiç almadım alsam işletim sisteminden kaynaklı derim ama sistem hiçbirşey yapmıyor
  • dün akşam denedim ve tek çözüm format geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.