win 7 ultimate kullanıyorum işletim sistemimde hiç hata mesajı almadım sürükle bırak yaparak kopyalama ve taşıma yapamıyorum dosyalarda başlat-özellikler-başlatmenüsü-özelleştirden yapılan ayarlara baktım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
nerdeki ayarlara bakıyorsun anlamadım ama sürükle bırak yaptığında hata mesajı alıyormusun yada ne oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: vlkl
win 7 ultimate kullanıyorum işletim sistemimde hiç hata mesajı almadım sürükle bırak yaparak kopyalama ve taşıma yapamıyorum dosyalarda başlat-özellikler-başlatmenüsü-özelleştirden yapılan ayarlara baktım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
TuneUp Utilities programı ile sisteminizi optimize ediniz sorun kalkacaktır..
hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim dün bakamadım ama buğün akşam tuneup deniyecem. birde nirvanha arkadaşım oraya baktım ama olmadı xp ayarlar sanırım biraz farklı ve hata mesajı hiç almadım alsam işletim sisteminden kaynaklı derim ama sistem hiçbirşey yapmıyor
dün akşam denedim ve tek çözüm format geçmiş olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme