Şimdi Ara

Sürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim iPhone 4'ün sürümü 4.2.1. Sizce yükseltiyim mi? Kalsın mı? Bakın iPhone konusunda bişi bilmiyorum lütfen dalga geçmeyin

• Yükselte bilirsin 4.3.3 sürümü iyi sorun yok...
  • 4.3.3 Eee benimki niye bu kadar geri (4.2.1) Aralarında kaç sürüm var? Birde ileride jailbreak yaptırmayı düşünüyorum sürüm ile bir alakası var mıdır?
  • Ne kadar geriki çok geri değil merak etme nasıl yani sürüm ile JB alakayı anlamadım...
  • heyecanına yenilme.. henüz yükseltme gerekmez mevcut fwin eski değil ki bence kullanmaya devam et..
    ben yükselttim gene de.. heyecan olsun
  • bende 4.2.1 de Facetime ve viver çalışmıyordur redsnOw ile 4.3.3 e geçince sorunsuz çalışıyor ve şarjda daha az gıtmeye başladı ben memnunum..
  • Beyler direk iTunes'den 4.3.3'ü yüklüyorum. Umarım bir sorun olmaz.

*Çünkü telefonun aktivasyonunu Turkcell Tim'deki adama yaptırdım. Önce adam sim blocked dedi. Gidip bi yerden metal aparat almanız gerekli dedi galiba gevey'den bahsetti. Sonra ben üzüldüm biraz Adam neyse ben bi halletmeye çalışıyım dedi halletti, sim free oldu, sadece neti kullandı. Güncellendiğinde sim block olmaz demi
  • Acil bakın güncelleme bitmeden.
  • Nasıl yani maceof? At&t kilitli miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanblackiron
    Nasıl yani maceof? At&t kilitli miydi?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanblackiron

Nasıl yani maceof? At&t kilitli miydi?

At&t dediğin nedir hocam? Sim kilitli dedi adam önce sonra internetten bişiler yaptı Turkcell geldi. Para filan almadı onu söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maceof

Beyler direk iTunes'den 4.3.3'ü yüklüyorum. Umarım bir sorun olmaz.

*Çünkü telefonun aktivasyonunu Turkcell Tim'deki adama yaptırdım. Önce adam sim blocked dedi. Gidip bi yerden metal aparat almanız gerekli dedi galiba gevey'den bahsetti. Sonra ben üzüldüm biraz Adam neyse ben bi halletmeye çalışıyım dedi halletti, sim free oldu, sadece neti kullandı. Güncellendiğinde sim block olmaz demi

• Arkadaşlar bende pek bilgili değilim. Ama adamın bana dediği buydu. Kandırdı desem para alırdı ama almadı. Beyler babamın tanıdığı biriydi. Bilmiyorum adam koskoca Turkcell Tim yetklisi bir bildiği vardır elbet diye düşündüm. Tek korkum güncellemeden sonra sim block olur mu?

*Ek olarak bişi söylemek istiyorum. Dün iTunes'den 700mb'lık bir film attım 1 dk sürmedi, bu güncelleme 600 mb ama 2 saat sürecek diyor

*Sizin anlamadığınız nokta nedir anlayamadım? Gizlice gevey filan takmadı onu söyleyeyim açıp baktım zaten. Şunu da söylemek istiyorum adam sim block dedi ama bana göstermedi kendi ekrana bakarak dedi, sonra bunu açmak için yani sim free yapmak için İzmit'te bi yer var dedi orada metal bir aparat var dedi onu yerleştiriyorlar oluyor dedi önce. Sonra ben dertlendim biraz Adam bilgisayardan bişiler yapmaya çalıştı, biz bu sırada ee napalım gidicez izmite artık dedik, sonra adam bir dakika dedi belki olur dedi ve oldu. Yalan atmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maceof -- 18 Mayıs 2011; 19:08:48 >

• quote:

Arkadaşlar bende pek bilgili değilim. Ama adamın bana dediği buydu. Kandırdı desem para alırdı ama almadı. Beyler babamın tanıdığı biriydi. Bilmiyorum adam koskoca Turkcell Tim yetklisi bir bildiği vardır elbet diye düşündüm. Tek korkum güncellemeden sonra sim block olur mu?

*Ek olarak bişi söylemek istiyorum. Dün iTunes'den 700mb'lık bir film attım 1 dk sürmedi, bu güncelleme 600 mb ama 2 saat sürecek diyor

*Sizin anlamadığınız nokta nedir anlayamadım? Gizlice gevey filan takmadı onu söyleyeyim açıp baktım zaten. Şunu da söylemek istiyorum adam sim block dedi ama bana göstermedi kendi ekrana bakarak dedi, sonra bunu açmak için yani sim free yapmak için İzmit'te bi yer var dedi orada metal bir aparat var dedi onu yerleştiriyorlar oluyor dedi önce. Sonra ben dertlendim biraz Adam bilgisayardan bişiler yapmaya çalıştı, biz bu sırada ee napalım gidicez izmite artık dedik, sonra adam bir dakika dedi belki olur dedi ve oldu. Yalan atmıyorum.

Biri yardımcı olsa artık çok güzel olacak.

• Ben bu durumdan bi gram bise anlamadim anlasam yardim edicem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Ben bu durumdan bi gram bise anlamadim anlasam yardim edicem ama

Anlamadığın nokta nedir hocam söylesen bi. Şu At&t nedir diyorum en başta? Sonra dün 700 mb'lık film atarken 2 dk da atarken güncellemeyi niye 2 saatte yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maceof -- 18 Mayıs 2011; 19:24:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Ben bu durumdan bi gram bise anlamadim anlasam yardim edicem ama

Anlamadığın nokta nedir hocam söylesen bi. Şu At&t nedir diyorum en başta? Sonra dün 700 mb'lık film atarken 2 dk da atarken güncellemeyi niye 2 saatte yapıyor?

At t amerikada operator kilitli olarak satilan iphone larin operatoru,hocam 700 mb filmi sen zaten indirmissin atmasi kisa surer ama surumu download ediyorsun uzun surmesi normal,apple serverlarinada bagli,benim anlamadigim cihaziniz simkilitlimi degilmi
  • Telefonu nerden aldigini soylesen yardimci olacak insanlar cikar.
    Turkiye tcelmi vodafonmu yurtdisimi?
  • Hayır cihazım şuan kilitli değil Turkcell yazıyor. Arama - sms herşey yapılıyor bildiğimiz hat. Neyse sağol hocam her konuda yardımcı oluyorsun şu güncelleme bitsin bi hele.
  • fake konu bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.