Bildirim
Sürüş Zamanı [TOPGEAR Türk :)] BMW M3 ve Mercedes C63 Coupe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
GSTVyi tebrik etmek lazım. Umarım böyle kaliteli programlara devam ederler -
Herşey güç değildir ... -
Kontrolsüz güç ,güç değildir. -
Böyle böyle gelişse bizde biraz araç testlerini izleyip fikir edinsek. -
-
Güzel program -
türkiyedeki en kaliteli tv programı diyebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: PolarMohr
türkiyedeki en kaliteli tv programı diyebilirim
En kaliteli TV programı derken otomobil kategorisinde demek istediniz herhalde :) -
güzel programmış takip edelim -
FBTV den atak bekliyoruz -
Kızın yerinde olmak isterdim ///M V8 in sese bak gerçekten tahrik edici :) Merso da kükrüyor resmen.. Güzel program hiç sıkılmadan izledim devamını bekleriz... -
c63 AMG -
quote:
Orijinalden alıntı: Merto
FBTV den atak bekliyoruz
Hehe bende olay ne zaman başka takımlara çekilcek diye bekliyodum :) Ama diğer arkadaşların da dediği gibi ülkemizde eksikliği olan bir programdı. Bir de şu videolar HD olsa daha iyi olurdu sanki he? -
-
uyuz... C63 ile m3 test ediyosun fondaki müziğe bak. Ayrıca şu rallici bozuntularınada feci uyuzum. araba kullanmayı bi onlar biliyor sanki. tepeden inmeler. -
Senden iyi bildikleri kesin. Tepeden inmeler değil yukarıda dolananlar diyelim sana trafikte başarılar. Uyuz bir tip olduğundan olsa gerenk. -
Takip güzel program güncel bölümleri burda paylaşın -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X