Konuyu yanlış anlamışsın hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sürüşü en rijit heçbek araba hangisi? (3. sayfa)
-
-
vw up gti'ı çok övüyorlar. türkiyede var mı bilmiyorum.
civic'de arka bağımsız fakat ağır bir araç.
corsayı incelemek lazım. opel bu konuda eskiden iddialıydı. güncel durumu nedir bilmiyorum
-
Fiesta aradığın araç :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni corolla da bu konuda cok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de yaşanan aynen budur.Ben 8-10 yaş üstü kullandığım hiçbir araçta bu dediğimi görmedim.Bazı arkadaşlar ısrarla ford diyor ama kullandığım 10 yaş civarı focusta asla bu hissi yaşamadım.Sırf fiesta dedikleri için onu da deneyeceğim ama hiç zannetmiyorum.Ben yol tutuş ve sırf amortisör sertliğinden bahsetmiyorum.Bağımsız süspansiyonlu golf kullandım ve onda da bu his kesinlikle yoktu.Araç 2011 modeldi.Bence de bu his aracın yeni model olması ile alakalı.Yani elime geçen ilk fırsatta deneyip göreceğim.Benim için sürüş zevki bu aslında.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şuan punto kullanıyorum bir bütün gibi yani ön takım iyi trim sesi sıfır.
-
+1 jcwquote:
Orijinalden alıntı: Wanpo
Mini Cooper S bunun ustune tartismaya kapalidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4x4e girmezsen Mazda 323f daha iyisini kullanmadım
-
Bu hissi Giulietta ile yaşamıştım. Kaliteli lastiklerle harika yol tutardı. Direksiyonu çok net çalışır en ufak oynatmada arabayı oraya yönlendirirdi. Yani kullanırken kendimi araçla bir bütün hissedebiliyordum.
Sonrasında bir süre 2015 308’im oldu. Aynı şekilde onun da direksiyon tepkilerini başarılı bulmuştum. Aynı şekilde Focus’da bu direksiyon tepkileri konusunda çok başarılı. Astra J varken de arabanın yolu tuttuğunu anlıyordum ama direksiyon bir o kadar hissiz ve tepkisizdi. Bu yol tutuş ve güven hissini baya baltalıyordu.
Şu an Golf 7 kullanıyorum ama maalesef bu konuda yanlarına yaklaşamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peugeot 307
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X