Şimdi Ara

Sürüşü en rijit heçbek araba hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış kavram kullanmış olabilirim ama kastettiğim şeyi tam anlamıyla karşılayacak kelime bulamıyorum.Nasıl söylesem bilemiyorum;aradığım şey aracı kullanırken ön süspansiyonların direksiyonun hareket ederken gayet sıkı çalışması.Aracı kullanırken sanki tek parçaymış hissi verecek derecede parçaların sıkı olması.Süspansiyonların biraz sert olması ama çok da konforsuz olması değil.Direksiyon simidinin küçük olması ve ele oturuş hissinin iyi olması.Yani birazda aracın yeni gibi hissettirmesi.Anlatabildim mi bilemiyorum ama bu hissi sadece 4 yaşında olan 1.4 puntomda yaşamıştım.Onun dışında kullandığım 10 ve 10 yaş üzeri olan golf,focus,i20,passat vs araçlarda yaşamadım.Bu sürüş hissi yeni model olduğu için sıfır araçların hepsinde var mı? Mesela yeni peugeut 308'e bu konuda çok iyi diyorlar.

• Golf sürüş zevki özürlüsüdür onu zaten geçin. Focus sürüş konusunda iyidir aslında ama sizin beklentinizi karşılamadı sanırım sürüş zevki arıyorsanız Civic hb denemenizi tavsiye edebilirim.

308'de arkada torsiyon çubuğu kullanıldığı için beklentinizi karşılayacağını sanmıyorum. Geyik testinde gövde salınımı belli oluyor.

Astra'ya da iyi diyorlardı ama watts bağlantıyı iptal edip torsiyon çubuğuna geçmişlerdi Peugeout'a satıldıktan sonra bir değişiklik oldumu bilmiyorum.

Premium segmentte 1 serisinin dinamikleri de iyi ama 308 sorduğunuz için kapsam dışı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 13 Ekim 2020; 23:33:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınıfta en iyi hatchback Abarth 500 serileridir. Aradığın hissin tamamını verir. Maserari ve Ferrari mühendisleri ile birlikte tasarlanmış bir otomobil sonuçta.

Normal otomobil olarak da Clio dediğiniz tanıma uyuyor bence. Çok performanslı kullanmadım belki ama yol tutuşu gayet güzel. Direksiyon nereye dönerse araç oraya gitmeye odaklı.
    Mazda 3 de aynen dediğinize uyar. Rahat olamadığım tek yanı yatar pozisyonda kullanmaktı.

Yeni modelli başka bir hatchback kullanmadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sınıfta 1 numara 1 serisidir. Arkadan itiş, 50-50 ağırlık dağılımı ile harikadır. Ön çekiş derseniz Giulietta derdim.

• Anam passat ta yasamadım diyor. Bittiginin resmidir.

• B sınıfında fiesta o konuda gayet net tepkileri olan bir araç

• Mini Cooper S bunun ustune tartismaya kapalidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • civic? clio? surus zevki?

cita iyice dustu forumda

biri de suzuki alto yazsin tam olsun

• panamera

• YouTube da km77 kanalında bir çok aracın geyik test ve slalom sonuçları mevcut. Oradan inceleyebilirsiniz. Benim şu ana kadar sürdüğüm en iyisi Megane Rs mk3 makyajlı kasa idi. ( en hızlısı değil en iyi hissiyatı )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o aldığın his puntonun nispeten daha yeni olmasıyla alakalı. bayiye gidip hangi sıfır arabayı kullansan bunu hissedeceksin. yıllar geçtikçe araçların ön düzenlerinde gevşemeler oluyor. daha önce de yapılmadıysa veya düzgün yapılmadıysa gevşek hissettirmesi mümkün. benim görüşüm sizin yaşadığınız araçtan bağımsız.

• Bana göre Fiesta

Fiesta kullanan başka b sınıfından zevk almaz.

• Fiesta olabilir

• yani bu hissi puntoda yaşayıp fordda yaşamaman gerçekten tuhaf.

bende punto kullandım focus fiesta kullandım. his olarak punto bu araçların yanına yaklaşamaz.

ben ford veya bmw öneririm açıkçası.

• hatchback ve rigid şeklinde düzgün yazsaydın keşke dayı. . .

• Civic, focus, yeni corolla, mercedes a serisi

• B sınıfı konusunda birşey diyemem ama C sınıfı çoğu HB aracı kullandım. Bir dönem T9 kasa 308 sahibi de oldum, sınıfında direksiyon tepkileri gayet keskin ve net olan araçlardan birisidir. BMW 1 ile Focus da yine bu konuda C sınıfında en iyiler arasına koyabileceğim diğer ikisi olur.

• Direksiyon netligi ve yol tutus acisindan sinifinin (benzer fiyat araligi) lideri ford fiestadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Bu sınıfta 1 numara 1 serisidir. Arkadan itiş, 50-50 ağırlık dağılımı ile harikadır. Ön çekiş derseniz Giulietta derdim.

+1

1 serisi kullanım olarak çok keyiflidir.

Ek olarak minilerde çok zevklidir.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

rijit tdk'da rijit olarak geçiyor. hatchback'in tdk'da karşılığı olmasa da ruhsatlarda heçbek yazıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.