Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (1784. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.959
Cevap
140
Favori
837.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17821783178417851786
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş
  • Turabi'de Gökhan'da Merve'de Ahmet'de kazansa üzülmezdim hepsi haketti.
    Turabi kürt olduğu için aynı Nihat Doğan'a yaptıkları gibi seçmezler dedim ama %20 fark atmış buda bazı panoları yıktığımızı gösteriyor ayrıca turabi'nin oy almasını sağlayan başka bir etkende mert'di salak salak hareketler kültür farkı bilmem ne yemişim kültürünü bizde büyükşehirde yaşıyoruz coğumuzun durumuda gayet iyi bu kültür farkı değil sen yumuşaksın.O kültür farkı falan demesi herkesi catlattı oy atmayacak adam bile turabiye oy verdi bence haketti'de.
    250 bin şimdi alacakmış onlada kendilerine ev alırlar öbür 250 bin ilede kardeşine anası babasına birşeyler alır kalanıylada dükkan arsa vb bişeyler alır.
    Yanlız turabi orda mert'e çaktırmadan çok pis laf soktu farkettiyseniz
    Burada çoğumuz yine ünlü olduk çoğunun biryerleri kalkacak kendilerini bi mok sanacaklar dedi çok doğru bir laftı
    Samanta birşeyler daha diyecekti acun konuşturmadı
    Samanta gerçekten çok gıcık ben bayan değil miyim demişti ya bi turabi güldü orda kamera olmasa sen maymunsun derdi aynen oyle güldü
    Güzel bir finaldi hakeden kazandı diyebiliriz.
    Gökhan zaten en az 200-250 bin almıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Turabi'yi destekleyen zihniyet = Akp'ye oy veren zihniyet

en doğru yorum...yani yobaz zihniyeti kazandı!!!..efendilik mefendilik kazanmaz bu ülkede!!

Afedersiniz ama bu yarışmada efendi veyakışıklı olanı seçmiyoruz en iyi yarışanı seviyoruz. Helali hoş olsun ama hak etti. Ne kadar huyunu sevmesemde adam gibi yarıştı o kadar aç kalıp kötü bir gruptan çıkmayı başardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turabiye yüklenmenizi anlarım tamam yok densiz yok adam değil dersiniz veya öyle görüyorsunuz neyse de onları destekleyen insanları niye yerden yere vuruyorsunuz o nasıl bir zihniyet anlamadım bu bi yarışma herkes birilerini destekleyecek herkes aynı kişiyi tutsa bi anlamı olmazdı zaten bu işin siz hangi kafadaysanız ben o kafadan değilim arkadaş yazık size
  • İğneleri
  • KAZANMA - KAYBETME
    Turabi:
    Ahmet 37 - 25
    Akın 4 - 8
    Gökhan 39-35
    İsmail 8-7
    Merve 15-9
    Tolga 30-11

Gökhan:
    Ahmet 2-1
    Akın 19-11
    Ekrem 1-1
    Ertunga 8-7
    Mert 10-3
    Merve 12-2
    Sahra 7-2
    Turabi 35-39
    Yiğit 32-33

Ben gökhanı destekliyorum fakat gökhanın oyunlardaki performansı turabiden kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 20 Haziran 2014; 10:00:39 >
  • Turabi'ye barzo diyen zihniyeti ve turabi'ye oy verenle AKP'ye oy vereni aynı kefeye koymak ve ikisine de yobaz demek en büyük dangalaklıktır.Yobazın anlamı sadece kendi düşündüğünü doğru sananlara yobaz denir.İşte turabiye oy verenlere hakaret edenler de Gerçek Yobazdır.
    Yakışıklılıkla survivor kazanılmayacağını herkes anlamıştır umarım.Evet Gökhan'ın bir duruşu vardı efendiydi ama Turabinin de çok büyük bir yanlışını görmedim.500 bini Gökhan alsaydı Maldivlerde kızlarla çatır çatır yiyecekti.Turabi bari ev sahibi olur
  • Bunada siyaseti karıştırdınız ya ne denir daha...

Ayrıca kafanızı boş şeylere yormayın, kim kazandıysa kazandı. Bu mu dert oldu, sanki size gelecek parası?

Biriside şöyle yazmış; "finale 3 ünlü kalıyor ama tek gönüllü kazanıyor." Nerenle takip ediyon yarışmayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BLu3BLooD

Yetenek yarışmasında KÖPEĞİ birinci seçen bir milletin Turabi gibi birini şampiyon yapması çokta yadırganmaması geren bir olay...!!!!

sence seçilen köpek miydi? paraları güle güle harcasın o zaman :) kurnaz arkadaşlar da iyi laf koydu diye + veriyor bence çıkarılacak çok güzel bir netice var : bir adam gidip bir köpek eğitiyor istediği her şeyi yaptırabiliyor, köpek birinci oluyor parayı o köpeği istediği gibi kullanan adam yiyor. herkes köpekten bahsediyor adam her arka planda hem de işin kaymağını yiyor. hikaye muazzam yaa çok tanıdık geldi

• Bugün oylarınızla prim yaptırdığınız bu barzolar yarın öbür gün eğitim ve iş hayatınızda, yolda, trafikte ve bilimum mekanda karşınıza çıkacaktır.

Devam edin böyle denyolara oy vermeye.
  • usta ülkemizdeki su ihtiyacı vardır o alsın halkın çocuğu zihniyeti bitmedikçe su survivor final sms saçmalığı islemez neymiş gökhanın ihtiyacı yokmus turabi almalıymış, adam haketmeye haketmeye aldı işte oy v erenlerde mutludur kazandı turbonuz adada oynamadıgı oyun kalmadı lider karekterli herkesi yolladı kendi kalsın diye...
  • Turabi kazandıgı parayla artık kendi striptiz dükkanını açıp işletir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

usta ülkemizdeki su ihtiyacı vardır o alsın halkın çocuğu zihniyeti bitmedikçe su survivor final sms saçmalığı islemez neymiş gökhanın ihtiyacı yokmus turabi almalıymış, adam haketmeye haketmeye aldı işte oy v erenlerde mutludur kazandı turbonuz adada oynamadıgı oyun kalmadı lider karekterli herkesi yolladı kendi kalsın diye...

500 bin lirayı az sanıyorlar herhalde ödül 5-10 bin tl değil ki ihtiyacı yok diyesin. Şu ülkede zengininden fakirine kime sorsan 500 bin liraya ihtiyacı vardır.

• yarışmanın formatı bu birileri birilerini yazacak eleyecek.sonra çıkıp Turabi gibi kanının son damlasına kadar oynayacak.8 puanlı oyunlarda 8 puanın 8 ini de Turabi aldı ve bu oyunun en çok hakedeni oldu
  • su saçma program 600 sayfa tartışılmış. vah memleketin haline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cin

Bunada siyaseti karıştırdınız ya ne denir daha...

Ayrıca kafanızı boş şeylere yormayın, kim kazandıysa kazandı. Bu mu dert oldu, sanki size gelecek parası?

Biriside şöyle yazmış; "finale 3 ünlü kalıyor ama tek gönüllü kazanıyor." Nerenle takip ediyon yarışmayı?

Hocam kim kazandıysa kazandı bize ne evet ama bizim çıldırdığınız nokta bu sözde gariban hanzonun, barzonun halk desteği ile survivoru kazanması. Halkın desteğini almak için demekki ukala, küstah ve aynı zamanda -nasıl olacaksa- gariban olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 20 Haziran 2014; 10:18:14 >

• finalist gökhan, survıvor a başından beri asılan ve bunu sonuna kadar sürdüren bi yarışmacıydı. turabi de başarılı olmakla birlikte bazı yarışmalarda pasif kaldığı durumlarda oldu ama karşı takıma karşı tek başına 8 sayı yapıp ödülü alabilen de yapıda bir yarışmacıydı. Sonuç olarak kalan finalistler için survıvor ruhunu taşımadı yaşamadı diyemeyiz başarılıydılar. ancak ne olursa olsun sıkıntı şu; olay kişilerde değil formatta. Hayatta Kalma mücadelesi başlıklı bi yarışmada, şampiyonu sms ler belirlememeli. Bunu Gökhan da kazansa Turabi de kazansa farketmez yorumumj aynı olurdu. Olay format sıkıntısında. yarışmacılarda değil.
  • Gönüllerin şampiyonu Tolga hadi şimdi dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

su saçma program 600 sayfa tartışılmış. vah memleketin haline.

aynen kardeşim, kaç haftadır popüler bölümünde ilk 5 te neredeyse. Yani nesi var bu programın anlamıyorum, bide sms le kazandırıyorlarmış. Neyi tartışıyorsunuzki o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scartor

Dün akşam yayınlanan VTR'ler arasında O Ses Türkiye görüntülerini gören bir ben miyim?

Acun 25. Kare olayıyla subliminal reklam vermeye çalıştı ama montajda mıctılar galiba bende gördüm.. Bu ne lan olduk hatta evde muhahahah .. :)
  • Dandik bir oy icin 1.6tl odeyenler de var

• 
Sayfa: önceki 17821783178417851786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.